Saloos universalus ricinos aliejus

Saloos universalus ricinos aliejus Padidinti

Saloos universalus ricinos aliejus

Prekės ID: 48846
Prekės ID: 48846

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

4,49 €

Prekės ID: 48846
Prekės ID: 48846

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, drėkinimui, atkūrimui/atstatymui, minkštinanti, augimo skatinimui, malšina skausmą, gydomoji priemonė, jauninanti, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, po deginimosi, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, skirta masažui, pašalina sausumo pojūtį, puoselėja, skatina gijimą, kovoja su senėjimo požymiais, nuo raukšlų, nuo plaukų slinkimo, nuo raukšlių
Produkto tipas Aliejus
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Sausai odai
Kūno sričiai Plaukams, Blakstienoms, Visam kūnui, Veidui, Nagams
Ypatybės Su Ricinos aliejumi, Su Vitaminais, Su Lecitinu, Su Eteriniais Aliejais, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su kalciu, Su Magniu, Su mineralais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Saloos ricinos aliejus yra grynai natūralus ekologiškas produktas, unikalus prižiūrint įtemptą ir pažeistą odą. Jis ypač tinka sausai odai, kuri apsaugo nuo išorinių pažeidimų ir ją drėkina. Jis puikiai regeneruoja ir minkština odą ir yra labai populiarus dėl stimuliuojančio poveikio plaukams ir blakstienų augimui.

Ricinos aliejus yra žinomas dėl savo nuostabių regeneracinių savybių. Natūralu, kad jis apsaugo odą nuo nepalankių išorinių poveikių. Idealiai tinka naudoti ant saulės nudegusios ar atšalusios odos. Jis palaiko randų ir nedidelių sužalojimų gijimą, taip pat yra veiksmingas šiltų kompresų, skirtų skaudantiems raumenims ir sąnariams, pavidalu.

Kaip naudoti: švelniai įtrinkite arba įmasažuokite į odą reikiamą kiekį aliejaus. Ricinos aliejus skatina plaukų ir blakstienų augimą. Pabandykite kiekvieną naktį medvilniniu tamponėliu įtrinti blakstienų liniją ricinos aliejumi, kad palaikytumėte jų augimą ir sumažintumėte jų praradimą. Taip pat išbandykite efektyvius kompresus iš šilto ricinos aliejaus, tepdami skaudamas kūno vietas. 

100 % CASTOR OIL

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: švelniai įtrinkite arba įmasažuokite į odą reikiamą kiekį aliejaus. Ricinos aliejus skatina plaukų ir blakstienų augimą. Pabandykite kiekvieną naktį medvilniniu tamponėliu įtrinti blakstienų liniją ricinos aliejumi, kad palaikytumėte jų augimą ir sumažintumėte jų praradimą. Taip pat išbandykite efektyvius kompresus iš šilto ricinos aliejaus, tepdami skaudamas kūno vietas. 

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Aliejus

Parašyti atsiliepimą

Saloos universalus ricinos aliejus

Saloos universalus ricinos aliejus

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui