Saloos universalus baltasis molis

Saloos universalus baltasis molis Padidinti

Saloos universalus baltasis molis

Prekės ID: 48742
Prekės ID: 48742

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

5,19 €

Prekės ID: 48742
Prekės ID: 48742

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 70 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, pašalina toksinus, maitinanti, stiprinamasis, giliai valantis, valo poras, valymui, pašalina sausumo pojūtį, detoksikuojanti, spindesiui, gaivinanti, švelnininimui, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, malšina skausmą, anticeliulitinė, pasižymi antibakterinėmis savybėmis
Produkto tipas Molis
Odos būklė/tipas Jautriai odai
Kūno sričiai Plaukams, Veidui, Visam kūnui, Kojoms, Rankoms
Ypatybės Su Baltuoju moliu, Su Natūralios kilmės ingredientais, Universali priemonė

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Saloos baltasis molis - tai hipoalerginis natūralus produktas, universalus, skirtas švelniai ir jautriai odai prižiūrėti. Jis puikiai regeneruoja odą ir reguliuoja sebumo gamybą. Padeda sugerti toksiškas medžiagas, pašalina nešvarumus ir nepageidaujamus riebalus, maitina, stiprina, atnaujina ir lygina.

Tinka veido kaukėms, kūno įvyniojimams, kompresams, vonioms ir plaukų priežiūrai gaminti.

Veido odos priežiūra:

Jei turite subtilią, jautrią odą ir ieškote veiksmingo pagalbininko, kuris kruopščiai ir giliai ją valytų ir detoksikuotų, baltasis molis jums bus tinkamas pasirinkimas. Jis padės kruopščiai ir švelniai išvalyti giliai užsikimšusias poras, nešvarumus ir riebalus. Oda bus gražiai pamaitinta, spindinti, gaivi ir švelni tuo pačiu metu. Baltasis molis taip pat žinomas dėl savo antibakterinio ir priešuždegiminio poveikioIlgiau naudojant, jis padeda reguliuoti riebalų gamybą ir padeda pagerinti odos, kenčiančios nuo psoriazės, egzemos ar spuogų, būklę.

Kūno įvyniojimas ir vonios procedūros:

Apvyniojimai ir vonios su baltuoju moliu tinka esant sąnarių, sausgyslių, venų varikozės, reumato, raumenų mėšlungio, nugaros skausmų, psoriazės ir egzemos uždegimams. Dėl natūralių valomųjų savybių jis pašalina nešvarumus ir viską, ko odoje neturėtų būti ir tuo pačiu stiprina visą organizmą. Vonia taip pat padeda skatinti medžiagų apykaitą ir taip padeda išvengti celiulito. 

Kaip naudoti: Veidui: norėdami paruošti valomąją ir regeneruojančią kaukę, paruoškite nemetalinį dubenį ir mentelę ar šepetėlį, skirtu veido kaukėms tepti. Nedidelį kiekį miltelių sumaišykite su vandeniu ir sumaišykite į vidutinio tirštumo mišinį. Užtepkite kaukę ant veido ir dekolte, palikite maždaug 15 minučių, tada nuplaukite drungnu vandeniu.

Ant kūno: apvyniojimą galite padaryti tepdami molio ir vandens mišinį storesniu sluoksniu tiesiai ant probleminės vietos. Palaikykite apie 15 minučių, tuomet nuplaukite vandeniu.

Vonioje: norėdami naudoti vonioje, tiesiog įpilkite 3-5 šaukštus priemonės ir gerai sumaišykite vandenyje. Jis aktyviai dalyvaus jūsų odos regeneracijoje. Jei nesate vonios mėgėjas, duše naudokite molį

Ant plaukų: užtepkite kaukę ant drėgnų plaukų ir palikite maždaug 15 minučių, arba naudokite ją vietoj įprasto ploviklio. Taip pat tinka, jei vargina pleiskanos ar plaukų slinkimas.

100% French white clay

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Veidui: norėdami paruošti valomąją ir regeneruojančią kaukę, paruoškite nemetalinį dubenį ir mentelę ar šepetėlį, skirtu veido kaukėms tepti. Nedidelį kiekį miltelių sumaišykite su vandeniu ir sumaišykite į vidutinio tirštumo mišinį. Užtepkite kaukę ant veido ir dekolte, palikite maždaug 15 minučių, tada nuplaukite drungnu vandeniu. Ant kūno: apvyniojimą galite padaryti tepdami molio ir vandens mišinį storesniu sluoksniu tiesiai ant probleminės vietos. Palaikykite apie 15 minučių, tuomet nuplaukite vandeniu. Vonioje: norėdami naudoti vonioje, tiesiog įpilkite 3-5 šaukštus priemonės ir gerai sumaišykite vandenyje. Jis aktyviai dalyvaus jūsų odos regeneracijoje. Jei nesate vonios mėgėjas, duše naudokite molį.  Ant plaukų: užtepkite kaukę ant drėgnų plaukų ir palikite maždaug 15 minučių, arba naudokite ją vietoj įprasto ploviklio. Taip pat tinka, jei vargina pleiskanos ar plaukų slinkimas.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Molis

Parašyti atsiliepimą

Saloos universalus baltasis molis

Saloos universalus baltasis molis

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui