RITUALS The Ritual Of Jing rinkinys (kūno šveitiklis+kūno aliejus+kūno dulksna+dušo gelis+kosmetinė)

RITUALS The Ritual Of Jing rinkinys (kūno šveitiklis+kūno aliejus+kūno dulksna+dušo gelis+kosmetinė) Padidinti

RITUALS The Ritual Of Jing rinkinys (kūno šveitiklis+kūno aliejus+kūno dulksna+dušo gelis+kosmetinė)

Prekės ID: 53516
Prekės ID: 53516

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

33,99 €

Prekės ID: 53516
Prekės ID: 53516

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos šveitimui, švelnininimui, valymui, asmens higienai, atpalaiduoja, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, drėkinimui, atkūrimui/atstatymui, gerina miego kokybę, raminanti, nepalieka žymių
Produkto tipas Kūno šveitiklis, Sausas aliejus, Dulksna, Dušo gelis, Kosmetinė
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui, Plaukams
Ypatybės Su bambuku , Su lotosu, Su datulėmis, Be alkoholio, Su Levandų aliejumi, Su Eteriniais Aliejais, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais aliejais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Įkvėptas senovės kinų Jing koncepcijos, simbolizuojančios ramybę, tylą ir ramybę, Jing ritualas padeda rasti kelią į vidinę ramybę ir lavinti ramybės meną. Sukurkite asmeninę šventovę ir giliai atsipalaiduokite bei ramiai išsimiegokite naudodamiesi prasminga rutina kartu su šiuo rinkiniu, kurį sudaro:

  • Kūno šveitiklis 70 ml. Palepinkite save labiausiai atpalaiduojančiu šveitimu su Rituals Ritual of Jing švelniu kūno šveitikliu. Šis šveitiklis, sudarytas iš itin smulkių bambuko dalelių ir turtingo kremo pagrindo, švelniai, bet kruopščiai pašalina negyvas odos ląsteles ir drėkina, nepalikdamas riebaus pojūčio. Kremo bazė skatina vertingų veikliųjų medžiagų įsisavinimą, tinka naudoti jautresnėms vietoms, tokioms kaip kaklas ir dekoltė
    Dušo gelis 50 ml. Atpalaiduokite ir nuraminkite savo kūną ir mintis su ilgai išliekančiu šventojo lotoso ir kininės datulės kvapu. Absoliučiai švelniausia putojanti dušo želė, kurią kada nors patyrė jūsų oda, sukurta siekiant padėti atsinaujinti, subalansuoti ir įvaldyti vidinės ramybės meną bei jaustis gerai.
  • Kūno dulksna 20 ml. Atsipalaiduokite ir nuraminkite kūną ir mintis su raminančiu The Ritual of Jing Hair & Body Mist kvapu. Su atpalaiduojančiu šventojo lotoso kvapu ir raminančiomis kininės datulės savybėmis, smulki dulksna sukuria ramią atmosferą ir harmoningą jausmą, kai purškiate juo plaukus, kūną ar audinius. Kosmetikos formulėje nėra alkoholio, todėl ji puikiai tinka naudoti ant (jautrios) odos ir visų tekstilės gaminių, nes nepaliks žymių. Naudokite kūno dulksną kaip savo rutinos dalį prieš miegą, kad pagerintumėte miego kokybę ir paskatintumėte atsipalaiduoti.

  • Kūno aliejus 50 ml. Atpalaiduokite ir nuraminkite kūną ir protą su ilgai išliekančiu ir atpalaiduojančiu The Ritual of Jing Dry Oil kvapu. Šis unikalus sausas aliejus, pagrįstas levandų ir šventosios medienos eteriniais aliejais, gerai žinomais kaip vaistas nuo nemigos ir kaip pagalbinė priemonė, padedanti išvalyti mintis meditacijai. Šis unikalus sausas aliejus maitina odą ir plaukus bei suteikia švelnumo bei harmonijos pojūčius. Greitai įsigeriantis aliejus padės nuraminti protą ir pasiruošti miegoti.

The Ritual of Jing Body Scrub: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Kaolin, Hydrated Silica, Glycerin, Stearic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum/Fragrance, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Ziziphus Jujuba Fruit Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Bisabolol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Disodium Edta, Xanthan Gum, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Stearoyl Lactylate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Butylene Glycol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Citric Acid, CI 42090 (Blue 1). The Ritual of Jing Dry Oil 50ml: Coco-Caprylate/Caprate, Olus (Vegetable) Oil, Dicaprylyl Carbonate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Linalool, Pterocarpus Santalinus Wood Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Citral, Coumarin, Geraniol, Limonene. The Ritual of Jing Foaming Shower Gel 50ml: Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Sorbitol, Parfum/Fragrance, Isopropyl Palmitate, Isobutane, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Glycerin, Butylene Glycol, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Ziziphus Jujuba Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tocopherol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool. The Ritual of Jing Sleep Pillow Mist 20ml: Aqua/Water, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil , Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglycerides, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Santalum Spicata Wood (Sandalwood) Oil, Glycerin, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Citral, Coumarin, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Kūno šveitiklis: lengvais masažo judesiais tepkite ant švarios, drėgnos odos. Kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Norėdami pasiekti optimalių rezultatų, naudokite 2–3 kartus per savaitę. Dušo gelis: nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite. Kūno aliejus: Gausiai įmasažuokite odą prieš miegą, geriausia iškart po dušo, kad užtikrintumėte optimalų drėkinimą. Prieš apsirengdami leiskite gaminiui tinkamai išdžiūti. Kūno dulksna: Purkškite po vonios/dušo ant viso kūno. Prieš purkšdami kūno miglą, galite papildomai naudoti kūno sviestą - taip kvapas išliks ilgiau.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Dušo gelis
Kūno šveitiklis
Dulksna
Sausas aliejus

Parašyti atsiliepimą

RITUALS The Ritual Of Jing rinkinys (kūno šveitiklis+kūno aliejus+kūno dulksna+dušo gelis+kosmetinė)

RITUALS The Ritual Of Jing rinkinys (kūno šveitiklis+kūno aliejus+kūno dulksna+dušo gelis+kosmetinė)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui