Purity Vision Bio Mint Water mėtų vanduo

Purity Vision Bio Mint Water mėtų vanduo Padidinti

Purity Vision Bio Mint Water mėtų vanduo

Prekės ID: 51843
Prekės ID: 51843

9,29 €

Prekės ID: 51843
Prekės ID: 51843

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 100 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Gaivinanti, tonizuoja, sutraukia poras, valymui, raminanti, vėsina, pašalina patinimus aplink akis, pašalina nuovargio požymius, grąžina gyvybingumą, malšina stresą
Produkto tipas Vanduo
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Mišriai/Riebiai, Riebiai odai, Riebiai/mišriai odai, Probleminei odai
Kūno sričiai Veidui, Visam kūnui, Plaukams
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Pipirmėčių aliejumi , Tinka veganams, netestuojama su gyvūnais

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Pasilepinkite gaivinančia ir naudinga odos priežiūra. Ekologiškas mėtų vanduo gaunamas švelniai distiliuojant garais šviežius pipirmėčių lapus. Jis tinka visiems odos tipamsSutraukia poras, todėl idealiai tinka ir riebiai bei probleminei odai. Produktas skirtas ne tik veido valymui, tonizavimui ar gaivinimui, bet ir viso kūno odos priežiūrai, pavyzdžiui, po saulės vonių arba kaip raminamasis vanduo po skutimosi. Karštomis vasaros dienomis mėtų vandenį įvertinsite už vėsinantį poveikį.

Pipirmėtė yra populiari dėl nepakartojamo aromato ir skonio. Jos privalumai taip pat apima raminamąjį poveikį, vėsina, mažina ratilus po akimis, nedidelį patinimą ir nuovargį. 

Kaip naudoti:

Odai: purškite priemonę ant švarios veido odos prieš tepant kremu. 

Plaukams: priemonė palengvina iššukavimą ir harmonizuoja galvos odą. Visapusei priežiūrai tepkite nuo šaknų iki plaukų galiukų. Galite purkšti ant plaukų bet kuriuo paros metu. Atlygis bus gaivūs ir kvapnūs plaukai. 

Kūnui: naudokite po saulės vonių - jis turi raminantį poveikį ir maloniai vėsina. Jums patiks mėtų vanduo, kad atgaivintumėte pavargusias pėdas po įtemptos veiklos. Jis ne tik gerina kraujotaką , bet ir naikina kvapusTaip pat tinka nuraminti odą po skutimosi ir depiliacijos, suteiks drėkinimo ir gaivumo pojūtį.

Mentha Piperta Leaf Water.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Odai: purškite priemonę ant švarios veido odos prieš tepant kremu.  Plaukams: priemonė palengvina iššukavimą ir harmonizuoja galvos odą. Visapusei priežiūrai tepkite nuo šaknų iki plaukų galiukų. Galite purkšti ant plaukų bet kuriuo paros metu. Atlygis bus gaivūs ir kvapnūs plaukai.  Kūnui: naudokite po saulės vonių - jis turi raminantį poveikį ir maloniai vėsina. Jums patiks mėtų vanduo, kad atgaivintumėte pavargusias pėdas po įtemptos veiklos. Jis ne tik gerina kraujotaką , bet ir naikina kvapus. Taip pat tinka nuraminti odą po skutimosi ir depiliacijos, suteiks drėkinimo ir gaivumo pojūtį.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Vanduo

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Purity Vision Bio Mint Water mėtų vanduo

Purity Vision Bio Mint Water mėtų vanduo

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui