Purity Vision Bio Lavander ekologiškas veido valymo gelis su migdolais, ramunėlėmis ir vitaminu E

Purity Vision Bio Lavander ekologiškas veido valymo gelis su migdolais, ramunėlėmis ir vitaminu E Padidinti

Purity Vision Bio Lavander ekologiškas veido valymo gelis su migdolais, ramunėlėmis ir vitaminu E

Prekės ID: 51840
Prekės ID: 51840

16,49 €

Prekės ID: 51840
Prekės ID: 51840

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 100 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Valymui, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, raminanti, pašalina makiažą, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, raudonį mažinanti, mažina niežėjimą, glotnina, glotninanti, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, kovoja su senėjimo požymiais, suvienodina odos atspalvį, maitinanti
Produkto tipas Gelis
Odos būklė/tipas Probleminei odai, Mišriai/Riebiai, Riebiai odai, Riebiai/mišriai odai, Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Tinka veganams, netestuojama su gyvūnais, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Levandų aliejumi, Su Ramunėlių aliejumi, Su Migdolų aliejumi, Su Ricinos aliejumi

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Atraskite švelnų pagalbininką kasdieniam odos valymuiDėl 100% natūralios sudėties tinka visų tipų odai, ypatingai riebiai ar probleminiaiGelio sudėtyje yra levandų ekstrakto, kuris prisideda prie sebumo mažinimo, suteikia raminamąjį poveikį ir subtilų žolelių kvapą. Gelio konsistencija po kontakto su vandeniu pasikeičia į pienišką emulsiją, kuri švelniai pašalina makiažą, valo odą ir tuo pačiu padeda išlaikyti jos drėkinimą.

Levandos žinomos dėl savo valomojo poveikio nuo seniausių laikų, kai jos buvo daugiausia naudojamos voniose. 

Ramunėlių ekstraktas pasižymi regeneruojančiu ir raminamuoju poveikiu. Jo dėka mažinami odos paraudimai ir niežėjimas.

Gelio valymo savybes užtikrina švelnūs plovimo komponentai cukraus arba sacharozės pagrindu. Tai 100% natūralus cukraus esterių mišinys, kuris ne tik valo odą, bet ir drėkina bei lyginaŠios aktyviosios paviršiaus medžiagos daugiausia gaunamos iš cukranendrių ir cukrinių runkelių. 

Ekologiškas migdolų aliejus labai greitai įsigeria į odą, jame gausu retų nepakeičiamų rūgščių, baltymų ir mineralų. Jame taip pat yra, pavyzdžiui, linolo rūgšties, kuri padeda nuraminti jautrią ir sudirgusią odą. Tuo pačiu neleidžia odai išsausėti ir apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio.

Organinis ricinos aliejus pasižymi stipriomis regeneracinėmis savybėmis, nes palaiko natūralų ląstelių atsinaujinimą. Jis taip pat sulaiko drėgmę odoje, taip pašalindamas odos senėjimo požymius. Jis dar labiau suvienodina odos atspalvį ir ją maitina.

 

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant drėgnos veido odos ir švelniai įmasažuokite į odą. Tada nuplaukite drungnu vandeniu.

Helianthus Annuus Seed Oil *, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil *, Ricinus Communis Seed Oil *, Caprylic / Capric Triglyceride *, Aqua (water), Lavandula Angustifolia Flower Water *, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Sucrose Laurate, Leuconostoc Radish Root Ferment Filtrate, Vanilla Planifolia Fruit Extract *, Chamomilla Recutita Flower Extract (Chamomile Extract) *, Sucrose Stearate, Sucrose Palmitate, Tocopherol, * from organic farming

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant drėgnos veido odos ir švelniai įmasažuokite į odą. Tada nuplaukite drungnu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Gelis

Parašyti atsiliepimą

Purity Vision Bio Lavander ekologiškas veido valymo gelis su migdolais, ramunėlėmis ir vitaminu E

Purity Vision Bio Lavander ekologiškas veido valymo gelis su migdolais, ramunėlėmis ir vitaminu E

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui