PuritY Vision Bio Calendula Oil medetkų aliejus vaikams

PuritY Vision Bio Calendula Oil medetkų aliejus vaikams Padidinti

PuritY Vision Bio Calendula Oil medetkų aliejus vaikams

Prekės ID: 52165
Prekės ID: 52165

13,29 €

Prekės ID: 52165
Prekės ID: 52165

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 100 ml.
Lytis Vaikams
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos švelnininimui, apsaugo, raminanti, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, minkštinanti, gaivinanti, suteikia elastingumo, atkūrimui/atstatymui, maitinanti
Produkto tipas Aliejus
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Migdolų aliejumi, Su Vertingaisiais aliejais, Tinka veganams, netestuojama su gyvūnais, Su sezamų aliejumi, Su organiniu simondsijų aliejumi, Su Levandų aliejumi, Su Ramunėlių aliejumi, Su medetkų ekstraktu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Palepinkite jautrią kūdikio odą unikaliu, rūpestingų ekologiškų aliejų ir žolelių ekstraktų mišiniu. Ekologiškų migdolų, nakvišų, sezamų ir simondsijų aliejų derinys suteiks jai švelniausią priežiūrą. Priemonė taip pat apsaugo nuo išsausėjimo ir palieka odą šilko švelnumo. Ekologiškų levandų ir ramunėlių ekstraktai palaiko raminančias  medetkų savybes ir suteikia aliejui subtilų kvapą.

Dėl savo 100% natūralios grynos sudėties, Bio Calendula aliejus vaikams tinka kasdienei visų tipų odos priežiūrai, įskaitant jautrią ir egzematinęJis pasižymi dideliu regeneraciniu poveikiu ir prisideda prie natūralaus apsauginio sluoksnio atnaujinimo. Todėl taip pat galite jį naudoti norėdami prižiūrėti bet kokį sudirginimą ar randus. 

Medetkos auginamos Pietų Moravijos laukuose. Dėl to Purity Vision gali garantuoti 100% ekologišką kilmę, švelnų derliaus nuėmimą, perdirbimą ir saugojimą. 

Ekologiškas migdolų aliejus yra unikalus aliejus, idealiai tinkantis jautriai kūdikio odai. Jame yra vitaminų A, E, F ir daug kitų mineralų. Jis švelniai prižiūri sausą ir sutrūkinėjusią odą, kurią greitai nuramina ir suminkština, atgaivina bei švelnina.

Ekologiškas nakvišų aliejus pasižymi didelėmis regeneracinėmis savybėmis ir padeda atkurti odos elastingumą. 

Ekologiškame sezamų aliejuje yra daug būtinų vitaminų ir mineralų, kurie maitina odą. Jis taip pat sulaiko drėgmę ir neleidžia odai išsausėti.  

Dėl sudėtyje esančio vitamino E ekologiškas simondsijų aliejus intensyviai regeneruoja ir sukuria ploną apsauginį odos sluoksnį. 

Kaip naudoti:

Švelniai įmasažuokite visą kūdikio kūnelį aliejumi. Galima naudoti ir voniai - įpilkite nedidelį kiekį priemonės į vandenį. 

Helianthus Annuus Seed Oil *, Prunus Amygdalus Dulcis Oil *, Oenothera Biennis Oil, Sesamum Indicum Seed Oil *, Caprylic / Capric Triglyceride *, Simmondsia Chinensis Seed Oil *, Calendula Officinalis Flower Extract, Lavandula Angustifolia Flower Exutita Extract, Chamom , Vanilla Planifolia Fruit Extract, Tocopherol, Linalool **. * From organic farming. ** Natural part of the macerate.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Švelniai įmasažuokite visą kūdikio kūnelį aliejumi. Galima naudoti ir voniai - įpilkite nedidelį kiekį priemonės į vandenį. 

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Aliejus

Parašyti atsiliepimą

PuritY Vision Bio Calendula Oil medetkų aliejus vaikams

PuritY Vision Bio Calendula Oil medetkų aliejus vaikams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui