Paese Color & Care DD Cream Daily Defense SPF30 veido kremas su atspalviu

Paese Color & Care DD Cream Daily Defense SPF30 veido kremas su atspalviu Padidinti

Paese Color & Care DD Cream Daily Defense SPF30 veido kremas su atspalviu

Prekės ID: 44713
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 9
Prekės ID: 44713
Pirkėjų atsiliepimai: 9

11,99 €

Prekės ID: 44713
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 9
Prekės ID: 44713
Pirkėjų atsiliepimai: 9

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Lengvas maskavimas, suvienodina odos atspalvį, suteikiantis atspalvį, suteikia natūralų efektą, paslepia pigmentines dėmes, paslepia raudonį, drėkinimui, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsauga nuo saulės, nuo saulės/karščio, atkūrimui/atstatymui, nekemša porų, kovoja su senėjimo požymiais, jauninanti, švytėjimą suteikianti, spindesiui, gaivinanti, suteikia elastingumo, grąžina gyvybingumą, energizuoja, su apsauginiu spf filtru, palaiko odos drėgmės balansą, glotnina, glotninanti, koreguojanti, neapsunkina, pašalina sausumo pojūtį, tolygiai paskirsto spalvą
Produkto tipas DD kremas, Kremas, Veido kremas, Apsauginis veido kremas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su apelsinų ekstraktu, Su Glicerinu, Su jūros vandeniu, Su mineralais, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Be Mineralinių Aliejų, be Glitimo, Su SPF filtru, Tinka veganams
SPF apsaugos lygis SPF30

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Paese DD Cream Daily Defense SPF30 veido kremas su atspalviu suteikia lengvą maskavimą ir puoselėja odą.

Aukšta kokybe pasižyminti priemonė iš karto atlieka kelias funkcija. Sudėtyje esantys pigmentai prisitaiko prie veido spalvos, tačiau nesukuria kaukės efekto. Dėl to net ir naudojamas kasdien produktas natūraliai pabrėžia tikrąjį odos grožį. Speciali gaminio formulė taip pat užtikrina efektyvų drėkinamąjį ir maitinamąjį poveikį. O sudėtyje esantys veiklieji komponentai saugo nuo neigiamo aplinkos poveikio, pavyzdžiui, smogo ar UV spindulių.

Visų tipų odai tinkantis Paese DD kremas – tai efektyvi priemonė, kuri tobulina odos išvaizdą ir stiprina apsauginį jos barjerą. Sudėtyje esantys ingredientai efektyviai drėkina, puoselėja, saugo odą nuo išsausėjimo ir lėtina jos senėjimo procesus. Dėl to oda atsigauna, tampa elastinga ir švytinti. Jūros vanduo, kuriame gausu cinko, magnio ir kitų mineralų, gaivina ir detoksikuoja odą. O apelsinų ekstraktas bei vitaminas E saugo nuo oksidacinio streso ir priešlaikinio senėjimo. Dėl to juo papildytas Paese DD Cream Daily Defence DD kremas suteikia gyvybingumo papilkėjusiai ar pavargusiai odai.

Gaminys nekemša porų ir leidžia odai lengvai kvėpuoti, o sudėtyje esantys pigmentai prisitaiko prie veido odos spalvos. Dėl šių savybių Paese DD kremas leidžia mėgautis natūraliai atrodančia išvaizda, vidiniu spindesiu ir rūpestinga priežiūra.

Paese DD kremas užtikrina lengvą maskavimą bei apsaugą bet kuriuo metų laiku. Tai priemonė, kuri iš karto atlieka kelias funkcijas. Dėl to ji itin patiks minimalizmą vertinantiems ir nuolat skubantiems žmonėms.

Pagrindinės gaminio savybės:

  • sulygina odos atspalvį;
  • lengvai susilieja su oda;
  • suteikia optimalų drėkinimą;
  • kondicionuoja ir puoselėja odą;
  • tinka visiems odos tipams;
  • saugo nuo žalingų aplinkos veiksnių;
  • lėtina odos senėjimo procesus;
  • nekemša porų.

Paese DD kremas suteikia skaisčios ir tolygios odos efektą. O sudėtyje esančios medžiagos rūpinasi veido odos drėkinimu, apsauga bei jaunatviška išvaizda.

Be mineralinių aliejų. Be glitimo.

Patikrinta dermatologų.

Tinka veganams.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

AQUA, C12-15 ALKYL BENZOATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, TITANIUM DIOXIDE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, NYLON 6/12, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., BENZOPHENONE-3, METHYL TRIMETHICONE, BETAINE, ISODODECANE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, GLYCERIN, ALUMINUM STEARATE, MAGNESIUM SULFATE, SEA WATER, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, LYSINE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PROPYLENE CARBONATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ALUMINA, ALUMINUM HYDROXIDE, MAGNESIUM CHLORIDE, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499].

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

9 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Giedrė A. country flag 2023-10-05

Puikus DD kremas, nepaliekantis kaukės efekto, atrodantis labai natūraliai. Tinka mišriaodėms.

Deimantė L. country flag 2023-06-05

perkamas ne pirmą kartą. Geriausias kol kas DD kremas vasarai. Nesausina odos.

Milda Z. country flag 2023-01-25

Superinis, sausai odai labai tiko. Lengvas dengimas

Alina B. country flag 2022-03-29

Perku jau ne vieną kartą. Vasarai idealus :)

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Paese Color & Care DD Cream Daily Defense SPF30 veido kremas su atspalviu

Paese Color & Care DD Cream Daily Defense SPF30 veido kremas su atspalviu

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui