Nuxe Prodigieux Culte rinkinys (100 ml. sausasis aliejus + 30 ml. rankų kremas + 15 g. lūpų balzamas + 70 g. žvakė)

Nemokamas siuntimas Nuxe Prodigieux Culte rinkinys (100 ml. sausasis aliejus + 30 ml. rankų kremas + 15 g. lūpų balzamas + 70 g. žvakė) Padidinti

Nuxe Prodigieux Culte rinkinys (100 ml. sausasis aliejus + 30 ml. rankų kremas + 15 g. lūpų balzamas + 70 g. žvakė)

Prekės ID: 49336
Prekės ID: 49336

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

60,99 €

Prekės ID: 49336
Prekės ID: 49336

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Atpalaiduoja, drėkinimui, maitinanti, minkštinanti, atkūrimui/atstatymui, spindesiui, suteikia elastingumo, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, švelnininimui, neapsunkina, puoselėja, stiprinamasis, glotnina, glotninanti, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio
Produkto tipas Sausas aliejus, Rankų kremas, Kremas, Balzamas, Lūpų balzamas, Žvakė
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui, Rankoms, Lūpoms, Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vitaminais, Su Makadamijos Aliejumi, Su Migdolų aliejumi, Su natūraliu medumi, Su Kokosų Aliejumi, Su kokosų aliejumi, Su Kokosų Sviestu, Su Avokadų aliejumi, Su Propoliu, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Drėkinamaisiais Komponentais
Atsakingas asmuo Laboratoire Nuxe (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nuxe Prodigieux Culte rinkinys ne tik suteikia išskirtinį komforto jausmą visam kūnui, bet ir leidžia atsipalaiduoti bei pasinerti į kvapnų malonumą kiekvieną kartą naudojant jį sudarančius produktus.

Rinkinį sudaro:

  • Nuxe Huile Prodigieuse daugiafunkcis sausasis aliejus veidui / kūnui / plaukams, kuris drėkina, maitina ir minkština odą bei plaukus. Vitaminas E, makadamijų, lazdyno riešutų, agurklių, migdolų bei jonažolių aliejai efektyviai regeneruoja odą ir plaukus, sugrąžina elastingumą, švelnumą ir blizgesį. Priemonė neapsunkina, lengvai įsigeria ir tinka visų tipų odai ir plaukams.
  • Nuxe Reve de Miel maitinamasis rankų ir nagų kremas, kuris švelniai, tačiau efektyviai rūpinasi oda ir stiprina nagus. Sudėtyje esantis vitaminas E, medus, kokosų, avokadų, migdolų ir kiti vertingieji aliejai aprūpina maistinėmis medžiagomis sausas ir suskeldėjusias rankas, suteikia odai glotnumo, elastingumo ir sutvirtina nagus.
  • Nuxe Reve de Miel maitinamasis lūpų balzamas, kuris saugo ir atkuria lūpas, todėl jos tampa švelnios, glotnios ir elastingos. Sudėtyje esantis medus, propolis ir augaliniai aliejai minkština, intensyviai maitina ir suteikia švelnumo sausoms bei pažeistoms lūpoms. Malonaus greipfrutų kvapo ir natūralių ingredientų gausa papildyta priemonė akimirksniu ištirpsta ant lūpų ir leidžia mėgautis išpuoselėta lūpų išvaizda.
  • Nuxe Prodigieux aromatinė žvakė, kuri pripildo orą išskirtinio Nuxe Prodigieux kvepalų įkvėpto aromato ir suteikia ypatingai malonių potyrių.

Rinkinyje: Nuxe Huile Prodigieuse daugiafunkcis sausasis aliejus veidui / kūnui / plaukams 100 ml, Nuxe Reve de Miel maitinamasis rankų ir nagų kremas 30 ml, Nuxe Reve de Miel drėkinamasis lūpų balzamas 15 g ir Nuxe Prodigieux aromatinė žvakė 70 g.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje. 

Kaip naudoti sausąjį aliejų: papurkškite šiek tiek priemonės į delną, įlašinkite savo įprasto drėkiklio ir abi priemones sumaišykite. Gautu mišiniu švelniais judesiais tepkite norimas vietas. Priemonę galima papurkšti ant natūralių šerių plaukų šepečio, taip plaukai bus lengviau valdomi ir spindintys. O norint pamaitinti plaukus, prieš galvos trinkimą išpurkškite plaukus aliejumi, įvyniokite į šiltą rankšluostį ir palaikykite 15-20 minučių. Šią priemonę taip pat galima naudoti ir kaip masažo aliejų.

Kaip naudoti rankų kremą: nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant švarios, sausos rankų odos. Švelniai įtrinkite į odą ir nagus.

Kaip naudoti lūpų balzamą: užtepkite priemonės ant apatinės lūpos vidurio, lengvai paskleiskite kraštų link ir suspauskite lūpas.

Kaip naudoti žvakę: padėkite žvakę ant karščiui atsparaus paviršiaus. Nepalikite degti ilgiau nei keturias valandas. Niekada neleiskite žvakei degti iki galo. Niekada nepalikite degančios žvakės be priežiūros ar arti lengvai užsidegančių daiktų. Laikyti vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Oil: Isopropyl Isostearate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Dicaprylyl Ether, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Corylus Avellana Nut Oil/Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Parfum/Fragrance, Tocopherol, Borago Officinale Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinale (Rosemary) Leaf Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool [N1005/D] Hand Cream: Aqua/Water, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Dimethicone, Glycerin, Pentylene Glycol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Behenyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Arachidyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Mel/Honey, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Rosa Moschata Seed Oil, Cera Alba/Beeswax, Tocopherol, Parfum/Fragrance, Coco-Glucoside, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Tocopheryl Acetate, Arachidyl Glucoside, Carbomer, Glycine Soja (Soybean) Oil, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Allantoin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, 1,2-Hexanediol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Argania Spinosa Kernel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Hordeum Vulgare Cera/Spent Grain Wax, Tropolone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil . Lip Balm:Cera Alba/Beeswax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Olus Oil/Vegetable Oil, Lecithin, Behenoxy Dimethicone, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Mel/Honey, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Rosa Moschata Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Glyceryl Caprylate, Allantoin, Calendula Officinalis Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Propolis Extract, Citric Acid, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol [N3103/A].

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti sausąjį aliejų: papurkškite šiek tiek priemonės į delną, įlašinkite savo įprasto drėkiklio ir abi priemones sumaišykite. Gautu mišiniu švelniais judesiais tepkite norimas vietas. Priemonę galima papurkšti ant natūralių šerių plaukų šepečio, taip plaukai bus lengviau valdomi ir spindintys. O norint pamaitinti plaukus, prieš galvos trinkimą išpurkškite plaukus aliejumi, įvyniokite į šiltą rankšluostį ir palaikykite 15-20 minučių. Šią priemonę taip pat galima naudoti ir kaip masažo aliejų. Kaip naudoti rankų kremą: nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant švarios, sausos rankų odos. Švelniai įtrinkite į odą ir nagus. Kaip naudoti lūpų balzamą: užtepkite priemonės ant apatinės lūpos vidurio, lengvai paskleiskite kraštų link ir suspauskite lūpas. Kaip naudoti žvakę: padėkite žvakę ant karščiui atsparaus paviršiaus. Nepalikite degti ilgiau nei keturias valandas. Niekada neleiskite žvakei degti iki galo. Niekada nepalikite degančios žvakės be priežiūros ar arti lengvai užsidegančių daiktų. Laikyti vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Balzamas
Kremas
Lūpų balzamas
Rankų kremas
Sausas aliejus

Parašyti atsiliepimą

Nuxe Prodigieux Culte rinkinys (100 ml. sausasis aliejus + 30 ml. rankų kremas + 15 g. lūpų balzamas + 70 g. žvakė)

Nuxe Prodigieux Culte rinkinys (100 ml. sausasis aliejus + 30 ml. rankų kremas + 15 g. lūpų balzamas + 70 g. žvakė)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui