Nuxe Huile Prodigieuse Or sausas aliejus su švytinčiomis dalelėmis veidui / kūnui / plaukams

Nuxe Huile Prodigieuse Or sausas aliejus su švytinčiomis dalelėmis veidui / kūnui / plaukams Padidinti

Nuxe Huile Prodigieuse Or sausas aliejus su švytinčiomis dalelėmis veidui / kūnui / plaukams

Prekės ID: 15817
 4.6/5
Pirkėjų atsiliepimai: 27
Prekės ID: 15817
Pirkėjų atsiliepimai: 27

19,99 €

Prekės ID: 15817
 4.6/5
Pirkėjų atsiliepimai: 27
Prekės ID: 15817
Pirkėjų atsiliepimai: 27

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 50 ml., 100 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Spindesiui, maitinanti, drėkinimui, puoselėja, minkštinanti, suteikia elastingumo, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, glotnina, glotninanti, grąžina gyvybingumą, neapsunkina, palaiko odos drėgmės balansą, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, švytėjimą suteikianti
Produkto tipas Sausas aliejus, Aliejus
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui, Visam kūnui, Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su Augaliniais aliejais, Su Makadamijos Aliejumi, Su argano aliejumi, Su lazdyno riešutų aliejumi, Su kamelijų sėklų aliejumi, Su Japonine Kamelija , Su Migdolų aliejumi, Su agurklių aliejumi, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su rozmarinų ekstraktu, Su pomidorų ekstraktu, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Be konservantų, Be Parabenų, Be Silikonų, Be Mineralinių Aliejų, Tinka veganams, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su mineralais
Atsakingas asmuo Laboratoire Nuxe (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Svajojate apie šilkinę ir kerinčiai švytinčią odą? Trokštate intensyviai pamaitinti plaukus ir pabrėžti natūralų jų spindesį? Tuomet rūpestingą priežiūrą ir kosmetikos poveikį sujungiantis Nuxe Huile Prodigieuse Or aliejus gali tapti vienu iš Jūsų favoritų.

Daugiafunkcis Nuxe aliejus pasižymi išskirtiniu efektyvumu ir paprastu naudojimu. Priemonė akimirksniu pamaitina, sudrėkina ir atgaivina odą. Dėl to net ir išsausėjusi ar šiurkšti oda atgauna natūralų minkštumą, glotnumą bei elastingumą. Tačiau sausasis Nuxe aliejus gali pagelbėti ir tuomet, kai tenka pasirūpinti išskirtinio dėmesio reikalaujančiais plaukais. Nuxe Huile Prodigieuse Or sausas aliejus atkuria natūralų plaukų švelnumą, suteikia jiems spindesio ir gyvybės.

Produktas sukurtas išskirtinei odos ir plaukų priežiūrai, todėl yra papildytas natūralių veikliųjų medžiagų kompleksu. Nuxe Huile Prodigieuse Or aliejaus sudėtyje gausu vertingųjų augalinių aliejų, kurie papildo vienas kitą. Tai leidžia tinkamai pasirūpinti savo plaukų ir odos grožiu. Makadamijų aliejus aprūpina odą ir plaukus maistinėmis medžiagomis, o arganų aliejus pasižymi intensyviu regeneruojamuoju poveikiu. Optimalų odos ir plaukų drėgmės balansą palaikyti padeda kamelijų bei lazdyno riešutų aliejai. O vaistinių agurklių ir migdolų aliejai minkština plaukus bei odą, suteikia ilgalaikį švelnumo ir glotnumo pojūtį.

Nuxe Huile Prodigieuse Or sausas aliejus taip pat papildytas vitaminu E, kuris veikia kaip natūralus antioksidantas. Dėl to priemonė padeda apsaugoti plaukus ir odą nuo žalingo aplinkos poveikio.

Nuxe Huile Prodigieuse aliejus greitai susigeria, neapsunkina plaukų ir odos paviršiaus, todėl leidžia išvengti nemalonaus lipnumo pojūčio. O smulkios švytinčios mineralinės dalelės suteikia odai ir plaukams kerinčio spindesio. Dėl to šis Nuxe aliejus dovanoja įvaizdžiui daugiau išskirtinumo ir auksu tviskančios prabangos pojūtį.

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • aprūpina plaukus ir odą maistinėmis medžiagomis;
  • pasižymi intensyviu drėkinamuoju poveikiu;
  • suteikia švelnumo, minkštumo ir glotnumo;
  • apgaubia odą ir plaukus sveiku blizgesiu;
  • išsiskiria lengva, greitai susigeriančia formule;
  • yra papildytas maloniai saldžiu aromatu.

Lengvos tekstūros Nuxe Huile Prodigieuse Or sausas aliejus suteikia prabangą, kuria ant savo odos ir plaukų gali pajausti kiekvienas.

Be parabenų. Be silikonų. Be mineralinių aliejų.

Tinka veganams.

Dizainas gali skirtis nuo nuotraukos.

Kaip naudoti: priemonę galima naudoti veido, kūno odos ir plaukų priežiūrai. Veidui: kelis lašus priemonės sumaišykite su mėgstamu Nuxe kremu ir įmasažuokite ant švaraus veido judėdami nuo centro, šonų link. Norint paryškinti atskiras veido zonas, nedidelį kiekį priemonės švelniai įtapšnokite pirštų galiukais. Kūnui: masažuojamaisiais judesiais paskirstykite priemonę ant dekoltė, kojų ar kitų kūno vietų, kurias norite paryškinti. Kelis lašus sauso aliejaus taip pat galima sumaišyti su kūno losjonu ir delnais švelniai įmasažuoti į odą. Plaukams: nedidelį kiekį aliejaus paskirstykite ant plaukų.

Coco-Caprylate/Caprate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Corylus Avellana (Hazelnut) Seed Oil, Mica, Camellia Oleifera Seed Oil, Parfum/Fragrance, Camellia Japonica Seed Oil, Castor Oil/Ipdi Copolymer, Ci 77891/Titanium Dioxide, Argania Spinosa Kernel Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Tocopherol, Ci 77491/Iron Oxides, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Aqua/Water, Ascorbic Acid, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: priemonę galima naudoti veido, kūno odos ir plaukų priežiūrai. Veidui: kelis lašus priemonės sumaišykite su mėgstamu Nuxe kremu ir įmasažuokite ant švaraus veido judėdami nuo centro, šonų link. Norint paryškinti atskiras veido zonas, nedidelį kiekį priemonės švelniai įtapšnokite pirštų galiukais. Kūnui: masažuojamaisiais judesiais paskirstykite priemonę ant dekoltė, kojų ar kitų kūno vietų, kurias norite paryškinti. Kelis lašus sauso aliejaus taip pat galima sumaišyti su kūno losjonu ir delnais švelniai įmasažuoti į odą. Plaukams: nedidelį kiekį aliejaus paskirstykite ant plaukų.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Aliejus
Sausas aliejus

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

27 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
IRENA country flag 2023-10-12

Man labai patiko. Ir kvapas malonus. Labai greitas pristatymas. Ačiū Jums.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Radvile country flag 2023-07-19

Perku jau kelintą kartą. Puikiausi atsiliepimai apie šią prekę. Vasaros be šio aliejaus nebeįsivaizduoju :)

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Asta M. country flag 2023-06-14

Oda atrodo kaip po lengvo įdegio, žėrutis labai smulkus, matosi prieš saulę ir tik iš arti. Puikus produktas. Rekomenduoju - pabandykit !

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Lina A. country flag 2023-06-08

Patiko♡♡♡
Lengva konsistencija, nelieka riebumo jausmo....oda,plaukai nuostabiai žėri

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Nuxe Huile Prodigieuse Or sausas aliejus su švytinčiomis dalelėmis veidui / kūnui / plaukams

Nuxe Huile Prodigieuse Or sausas aliejus su švytinčiomis dalelėmis veidui / kūnui / plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui