Nivea CELLular Anti-Age SPF30 dieninis kremas nuo raukšlių 50 ml.

Nivea CELLular Anti-Age SPF30 dieninis kremas nuo raukšlių 50 ml. Padidinti

Nivea CELLular Anti-Age SPF30 dieninis kremas nuo raukšlių 50 ml.

Prekės ID: 21496
Prekės ID: 21496

17,99 €

Prekės ID: 21496
Prekės ID: 21496

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Dieninis, nuo raukšlių, apsauga nuo saulės, jauninanti, kovoja su senėjimo požymiais, su apsauginiu spf filtru, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo , stangrina, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, suteikia elastingumo, gaivinanti, grąžina gyvybingumą, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, atkūrimui/atstatymui, pašalina sausumo pojūtį, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, raminanti
Produkto tipas Dieninis kremas, Kremas nuo raukšlių, Kremas, Veido kremas
Odos būklė/tipas Brandžiai odai, Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Hialurono rūgštimi, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Kreatino Kompleksu, Su Antibakteriniais Komponentais, Su Antibakteriniais Komponentais, Su SPF filtru, Su Drėkinamaisiais Komponentais
SPF apsaugos lygis SPF30
Atsakingas asmuo Beiersdorf AG (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nivea CELLular Anti-Age SPF 30 dieninis veido kremas nuo raukšlių efektyviai drėkina, stangrina ir regeneruoja odą, todėl ji atrodo jaunesnė, o raukšlės pastebimai sumažėja.

Priemonė su hialurono rūgštimi veiksmingai sudrėkina odą, saugo ją nuo pakartotinio išsausėjimo ir padeda užpildyti raukšleles, todėl veidas atrodo gyvybingesnis, o oda – lygesnė. Produktas taip pat papildytas magnolijų ekstraktu, kuris pasižymi antibakterinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis, todėl saugo odą nuo sudirgimų, bei kreatinu, kuris padeda efektyviai kovoti su odos senėjimu, nes skatina ląstelių atsinaujinimo procesus, lygina raukšles, dailina odą ir padeda apsaugoti ją nuo žalingo saulės spindulių poveikio. Sudėtyje esantys apsauginiai UVA ir UVB filtrai taip pat veiksmingai saugo nuo saulės daromos žalos ir su tuo susijusio odos senėjimo.

Produktas veiksmingai sudrėkina, saugo ir regeneruoja odą, todėl ji tampa stangresnė, elastingesnė bei kupina jaunatviško gyvybingumo.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

 

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido judėdami nuo centro link šonų.

Aqua, Homosalate, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Methylpropanediol, Cetearyl Alcohol, Alcohol Denat., Tapioca Starch, Ethylhexyl Stearate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Magnolia Officinalis Bark Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Sodium Hyaluronate, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Parfum.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido judėdami nuo centro link šonų.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Kremas nuo raukšlių
Dieninis kremas

Parašyti atsiliepimą

Nivea CELLular Anti-Age SPF30 dieninis kremas nuo raukšlių 50 ml.

Nivea CELLular Anti-Age SPF30 dieninis kremas nuo raukšlių 50 ml.

Kremas su SPF30
Tūris: 50 ml.

Pristatymas per 5–10 darbo dienų.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui