Nacomi Next Level Salicylic Acid 2% naktinis veido serumas

Nacomi Next Level Salicylic Acid 2% naktinis veido serumas Padidinti

Nacomi Next Level Salicylic Acid 2% naktinis veido serumas

Prekės ID: 51476
 3.3/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 51476
 3.3/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3

5,19 €

Prekės ID: 51476
 3.3/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 51476
 3.3/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Naktinis, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, pašalina riebalių perteklių, apsaugo, malšina bėrimą, valo poras, sutraukia poras, skaistina, skatina gijimą, suvienodina odos atspalvį, nuo spuogų, giliai valantis, valymui, pašalina toksinus, prideda sveiką blizgesį, raminanti, stimuliuoja kolageno gamybą, stangrina
Produkto tipas Serumas
Odos būklė/tipas Riebiai odai, Probleminei odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su UV filtru, Su Salicilo Rūgštimi, Su Niacinamidu, Su Aktyvintąja Anglimi, Su Vitaminais
Atsakingas asmuo F.P.U.H. KAMIL, Kamil Gawliński Import-Export Sp. z o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nacomi Next Level Salicylic Acid 2% salicilo rūgštis pašalina negyvas ląsteles nuo odos paviršiaus ir sumažina pernelyg didelį riebalų išsiskyrimą, o tai apsaugo nuo odos išbėrimų. Atblokuoja riebalines liaukas, todėl poros tampa mažiau matomos, o oda tampa lygesnė ir skaistesnė. Salicilo rūgštis reguliuoja sudirgimų gijimo procesą, mažina spalvos pasikeitimą ir spuogų atsiradimą. Veiksmingai šalina spuogus ir gerina odos tekstūrą.

Aktyvuota anglis, kartu su salicilo rūgštimi, giliai valo, sugeria riebalų perteklių. Jai būdingas daugialypis veiksmas: pašalina dirginimą, pašalina nešvarumus ir toksinus, grąžina odai sveiką išvaizdą.

Sudėtyje esantis vitaminas B3 prasiskverbia giliai į odą, reguliuoja riebalų gamybą ir normalizuoja riebią, seborėjišką ir į spuogus linkusią odą. Jis kovoja su spuogais, atkemša poras, ramina paraudimą ir uždegimą. Be to, jis skatina kolageno gamybą ir gerina odos stangrumą. 

Kaip naudoti: vakare užtepkite nedidelį priemonės kiekį ant švarios veido, kaklo ir dekoltė srities. Lengvai pamasažuokite ir leiskite pilnai įsigerti. Naudokite prieš tepdami kremą / aliejų. Nenaudokite su kitais produktais, kurių sudėtyje yra retinolioVengti patekimo į akis. Naudojimo metu būtina naudoti dieninius kremus su SPF50 filtru ir vengti UV spindulių poveikio.

Aqua, Niacinamide, Glycerin, Salicylic Acid, Charcoal Powder, Amylopectin, Polydextrose, Dextrin, Citric Acid, Xanthan Gum, Cellulose, Hectorite, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: vakare užtepkite nedidelį priemonės kiekį ant švarios veido, kaklo ir dekoltė srities. Lengvai pamasažuokite ir leiskite pilnai įsigerti. Naudokite prieš tepdami kremą / aliejų. Nenaudokite su kitais produktais, kurių sudėtyje yra retinolio. Vengti patekimo į akis. Naudojimo metu būtina naudoti dieninius kremus su SPF50 filtru ir vengti UV spindulių poveikio.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

3 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Miglė Z. country flag 2022-12-20

Bekvapis, lygiai taip pat nustebino kad produktas juodos spalvos. Asmeniškai man, nepasiteisino ši priemonė, panaudojau savo naktinei rutinai, ryte atsikėliau su jautriu, skausmingu, išbertu rausvais spuogeliais veidu ir kaklo zona. Asmaniškai aš - nerekomenduoju.

Greta G. country flag 2022-09-23

Puikus serumas. Turiu mišrią odą, tai šis serumas puikiai padeda tvarkytis su mišrios odos problemomis. Užtepus pradžioje jaučiasi nedidukas, vos juntamas perštėjimas, bet vėliau nieko nesijaučia. odos neišsausina, jaučiasi lengvas padrėkinimas. Ryte oda jaučiasi ir atrodo puikiai. rekomenduoju, tikrai geras produktas ir kaina.

Aistė country flag 2022-06-16

Kol kas esu patenkinta šia preke, serumas neturi jokio stipraus kvapo, tačiau šiek tiek nustebino, kad jis yra juodos spalvos.

Parašyti atsiliepimą

Nacomi Next Level Salicylic Acid 2% naktinis veido serumas

Nacomi Next Level Salicylic Acid 2% naktinis veido serumas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui