Nacomi Next Level odos atspalvį koreguojantis serumas veidui

Nacomi Next Level odos atspalvį koreguojantis serumas veidui Padidinti

Nacomi Next Level odos atspalvį koreguojantis serumas veidui

Prekės ID: 56219
Prekės ID: 56219

14,29 €

Prekės ID: 56219
Prekės ID: 56219

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Suvienodina odos atspalvį, stimuliuoja kolageno gamybą, šviesina odą, kovoja su senėjimo požymiais, spindesiui, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, glotnina, glotninanti, mažina paraudimą , pašalina nuovargio požymius, raminanti, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, mažiau matomi randai/strijos, stangrina, suteikia elastingumo
Produkto tipas Serumas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su vitaminu C, Su Kanapių Sėklų Aliejumi, Su Vertingomis Rūgštimis
Atsakingas asmuo F.P.U.H. KAMIL, Kamil Gawliński Import-Export Sp. z o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nacomi Next Level odos spalvą koreguojantis serumas su vitaminu C ir ferulo rūgštimi. Dėl itin stabilios vitamino C formos šis serumas skatina kolageno gamybą ir sumažina spalvos pasikeitimo matomumą.  Jis išlygina spalvą ir puikiai ją pašviesina. 

Lipochroman TM Molecule derinys su ferulo rūgštimiveganiškomis sraigių gleivėmis ir vitaminu E sukuria apsauginį barjerą ląstelėms nuo oksidacinio streso sukeltos žalos. Lėtina odos senėjimą ir dėl prebiotikų kiekio rūpinasi natūralia odos mikrobioma, suteikdama odai sveiką ir spindinčią išvaizdą. 

  • Vitaminas C (15%) –  stabili etilintos askorbo rūgšties forma puikiai išlygina spalvą ir skatina sintetinti kolageną bei elastiną. Padeda apsaugoti odą nuo fotosenėjimo ir apsaugo nuo laisvųjų radikalų.
  • Lipochroman ™ Molecule -  ingredientas, turintis kondicionuojantį poveikį, didinantis hidratacijos lygį, turintis glotninamąjį poveikį, mažinantis odos paraudimą ir matomus nuovargio požymius.
  • Baobabų aliejus ir kanapių aliejus  – jie neleis prarasti vandens iš epidermio. Pasižymi raminančiomis ir priešuždegiminėmis savybėmis bei nuramina visus sudirgimus.
  • Feluro rūgštis  – stiprus antioksidantas, stabilizuojantis vitaminą C ir didinantis jo veikimą. Jis apsaugo nuo laisvųjų radikalų, mažina matomą spalvos pasikeitimą ir turi priešuždegiminių savybių.
  • Ecoderminas  – prebiotikas, padedantis apsaugoti hidrolipidinį barjerą. Palaiko epidermio atsinaujinimo procesus, ramina sudirgimus ir išlygina odos struktūrą. 
  • Veganiška alternatyva sraigių gleivėms – tai stiprus antioksidantas, kuris efektyviai mažina randų ir strijų matomumą bei giliai drėkina odą, padaro ją stangrią ir elastingą. 

Kaip naudoti: nedidelį kiekį tepkite ant švarios ir sausos veido, kaklo ir dekoltė odos. Švelniai įmasažuokite ir palikite, kol visiškai įsigers. Naudokite prieš tepdami bet kokį kremą ar aliejų. 

Pastaba: nenaudoti ant pažeistos/sudirgusios odos. Saugoti nuo vaikų. Atsiradus nepageidaujamoms reakcijoms, vartojimą nutraukti. Nenaudoti su kitais preparatais, kurių sudėtyje yra retinolio ir AHA, BHA ir PHA rūgščių. Gydymo metu būtina naudoti dieninius kremus su filtru SPF 50.

Aqua, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Glycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Propanediol, Adansonia Digitata Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Cetyl Alcohol, Lactitol, Xylitol, Tocopheryl Acetate, Dimethylmethoxy, Feric Chromanol, Feric Chromanol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Glycoproteins, Copper Gluconate, Sodium Citrate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium Cetyl Phosphate, Sodium Benzoate, Sodium PCA, Sodium Hydroxide, Trisodium NTA, Potrozyletic Alcohol, Dehyde, Potrozyletic Alcohol, Dehyde.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį tepkite ant švarios ir sausos veido, kaklo ir dekoltė odos. Švelniai įmasažuokite ir palikite, kol visiškai įsigers. Naudokite prieš tepdami bet kokį kremą ar aliejų.  Pastaba: nenaudoti ant pažeistos/sudirgusios odos. Saugoti nuo vaikų. Atsiradus nepageidaujamoms reakcijoms, vartojimą nutraukti. Nenaudoti su kitais preparatais, kurių sudėtyje yra retinolio ir AHA, BHA ir PHA rūgščių. Gydymo metu būtina naudoti dieninius kremus su filtru SPF 50.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Nacomi Next Level odos atspalvį koreguojantis serumas veidui

Nacomi Next Level odos atspalvį koreguojantis serumas veidui

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui