Mixa Anti-Redness CC kremas raustančiai veido odai su SPF15

Mixa Anti-Redness CC kremas raustančiai veido odai su SPF15 Padidinti

Mixa Anti-Redness CC kremas raustančiai veido odai su SPF15

Prekės ID: 49142
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 49142
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

9,49 €

Prekės ID: 49142
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 49142
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Paslepia raudonį, raudonį mažinanti, suvienodina odos atspalvį, raminanti, su apsauginiu spf filtru, apsauga nuo saulės, nuo saulės/karščio, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo nuo šalčio, atkūrimui/atstatymui, stiprina kapiliarus, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, gerina kraujotaką, šalina patinimus, gaivinanti, vėsina, pašalina sausumo pojūtį, tolygiai paskirsto spalvą, spindesiui, puoselėja
Produkto tipas CC kremas, Dieninis kremas, Kremas
Odos būklė/tipas Raustančiai odai, Jautriai odai, Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vitaminais, Su Niacinamidu, Su Kofeinu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Be Alergenų, Be Parabenų, Be alkoholio
SPF apsaugos lygis SPF15
Atsakingas asmuo L'Oréal (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Mixa Anti-Redness CC kremas raustančiai veido odai su SPF15 ne tik padeda suvienodinti odos atspalvį, bet ir mažina raudonį bei nuramina sudirgusią odą.

Produktas sukurtas žmonėms, kurių oda linkusi rausti, ypač dėl didelių temperatūros pokyčių, žalingų aplinkos veiksnių ar kitų priežasčių. Veikliosiomis medžiagomis papildyta priemonė padeda kovoti su veido raudoniu ir numalšina odos sudirgimą, todėl užtikrina efektyvią ir greitą pagalbą. Sudėtyje esantis arnikos žiedų ekstraktas atkuria optimalią odos būklę, saugo kapiliarus nuo trūkinėjimo, pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, o kofeinas gerina kraujotaką, ramina sudirgimus, mažina paraudimus ir paburkimus. Priemonė taip pat papildyta šaltuoju kremu – specialiu vandens, riebalų bei bičių vaško mišiniu – kuris suteikia malonų gaivos pojūtį, ramina ir saugo odą nuo išsausėjimo.

Priemonė veiksmingai mažina raudonį ir dėl to atsiradusius nemalonius pojūčius, o taip pat greitai susigeria, tolygiai padengia odą, suvienodina jos atspalvį ir suteikia veidui sveiko spindesio. Kremą galima naudoti kaip atskirą produktą arba kaip makiažo bazę, o dėl hipoalerginės formulės jis puikiai tinka visiems odos tipams, net ir jautriai odai.

Be parabenų. Be alkoholio.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Aqua / Water, Isononyl Isononanoate, Glycerin, Octocrylene, Niacinamide, Dimethicone, Ethylhexyl Salicylate, Diisopropyl Sebacate, Sucrose Tristearate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ammonium Polyacryldimet Hyltauramide / Ammonium, Polyacryloyldimethyl Taurate, Methylsilanol / Silicate Crosspolymer, Drometrizole Trisiloxane, Ascorbyl Glucoside, Polysorbate 61, Arnica Montana Flower Extract, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Caffeine, Caprylyl Glycol, Cera Alba / Beeswax, Cetyl Palmitate, CI 19140 / Yellow 5, CI 42090 / Blue 1, Citric Acid, Cupressus Sempervirens Seed Extract, Dimethiconol, Disodium Edta, PEG-12 Dimethicone, Phenoxyethanol, Polygonatum Multiflorum Rhizome / Root Extract, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Parfum / Fragrance.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Dieninis kremas
1 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Krystyna L. country flag 2022-10-31

Esu patenkinta kremu. Išlygina toną, nesijaučia ant veido, saugo nuo vėjo.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.

Parašyti atsiliepimą

Mixa Anti-Redness CC kremas raustančiai veido odai su SPF15

Mixa Anti-Redness CC kremas raustančiai veido odai su SPF15

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui