L'oreal Paris Revitalift Day Cream SPF30 dieninis veido kremas su SPF30

L'oreal Paris Revitalift Day Cream SPF30 dieninis veido kremas su SPF30 Padidinti

L'oreal Paris Revitalift Day Cream SPF30 dieninis veido kremas su SPF30

Prekės ID: 49126
Prekės ID: 49126

15,29 €

Prekės ID: 49126
Prekės ID: 49126

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Dieninis, drėkinimui, apsaugo, apsauga nuo saulės, nuo saulės/karščio, su apsauginiu spf filtru, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, palaiko odos drėgmės balansą, kovoja su senėjimo požymiais, suteikia elastingumo, stangrina, grąžina gyvybingumą, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, atkūrimui/atstatymui, jauninanti, neapsunkina, nuo raukšlių, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, puoselėja
Produkto tipas Dieninis kremas, Kremas nuo raukšlių, Veido kremas, Kremas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Brandžiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su SPF filtru, Su Retinoliu, Su Vitaminais, Su Vertingais Kompleksais, Su Sojos Baltymais, Su Proteinais, Su Adenozinu
SPF apsaugos lygis SPF30
Atsakingas asmuo L'Oréal (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

L'oreal Paris Revitalift Day Cream SPF30 dieninis veido kremas su SPF30 padeda kovoti su ankstyvu odos senėjimu ir drėgmės trūkumu, todėl suteikia daugiau tvirtumo, elastingumo ir gyvybingumo.

Priemonėje esantis UV filtras veiksmingai saugo nuo žalingo saulės spindulių poveikio, kuris sendina odą ir gali ją neigiamai paveikti net ir darganotą ar apsiniaukusią dieną, kai tiesioginių saulės spindulių nematome ir nejaučiame. Kremas papildytas retinoliu, kuris stimuliuoja ląstelių atsinaujinimo procesus ir padeda efektyviai kovoti su odos senėjimo požymiais, o Fibrelastyl kompleksas užtikrina odos elastingumą bei stangrumą, todėl oda atrodo jaunesnė ir tvirtesnė. Lengva ir odos neapsunkinanti formulė greitai susigeria ir suteikia ilgalaikį drėkinimą, o naudojant produktą reguliariai veidas tampa kupinas gyvybės, sumažėja raukšlės.

Patikrinta dermatologų.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švarios veido ir kaklo odos judėdami nuo centro, šonų link. Palikite susigerti. Naudokite ryte.

Aqua / Water, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Dimethicone, Alcohol Denat., Octocrylene, Nylon-12, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octyldodecanol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Cetyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Triethanolamine, Isopropyl Isostearate, Hydrolyzed Soy Protein, Acetyl Trifluoromethylphenyl Valylglycine, Adenosine, Capryloyl Salicylic Acid, Disodium EDTA, Faex Extract / Yeast Extract, Salicyloyl Phytosphingosine, Retinyl Palmitate, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Disodium Stearoyl Glutamate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Myristic Acid, Palmitic Acid, PEG-100 Stearate, Pentylene Glycol, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Polyethylene, Polysorbate 60, Polysorbate 80, Sorbitan Isostearate, Sorbitan Oleate, Stearic Acid, Silica, Titanium Dioxide, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 15510 / Orange 4, Phenoxyethanol, Tocopherol, Parfum / Fragrance, (F.I.L. B222897/2)

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švarios veido ir kaklo odos judėdami nuo centro, šonų link. Palikite susigerti. Naudokite ryte.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Kremas nuo raukšlių
Dieninis kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

L'oreal Paris Revitalift Day Cream SPF30 dieninis veido kremas su SPF30

L'oreal Paris Revitalift Day Cream SPF30 dieninis veido kremas su SPF30

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui