L'oreal Paris Hydra Specialist 24H Dry and Sensitive Skin dieninis veido kremas sausai ir jautriai odai

L'oreal Paris Hydra Specialist 24H Dry and Sensitive Skin dieninis veido kremas sausai ir jautriai odai Padidinti

L'oreal Paris Hydra Specialist 24H Dry and Sensitive Skin dieninis veido kremas sausai ir jautriai odai

Prekės ID: 49124
Prekės ID: 49124

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

10,29 €

Prekės ID: 49124
Prekės ID: 49124

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Dieninis, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, grąžina gyvybingumą, spindesiui, minkštinanti, pašalina sausumo pojūtį, mažina niežėjimą, stimuliuoja kolageno gamybą, gaivinanti, raminanti, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsauga nuo saulės, nuo saulės/karščio, švelnininimui, suteikia elastingumo, kovoja su senėjimo požymiais, glotnina, glotninanti, ilgalaikio poveikio, suteikia lankstumo
Produkto tipas Dieninis kremas, Veido kremas, Kremas, Drėkiklis, Drėkinamoji priemonė
Odos būklė/tipas Sausai odai, Jautriai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su Pantenoliu, Su Vitaminais, Su UV filtru, Su Antioksidantais, Su Drėkinamaisiais Komponentais
Atsakingas asmuo L'Oréal (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

L'oreal Paris Hydra Specialist 24H Dry and Sensitive Skin dieninis veido kremas sausai ir jautriai odai intensyviai sudrėkina epidermį ir ilgam atkuria sveikai atrodančios, gyvybingos ir natūraliai spindinčios odos išvaizdą.

Išskirtinė produkto formulė akimirksniu suminkština odą ir sugrąžina iki 24 valandų išliekantį komforto jausmą be nemalonaus odos tempimo, niežulio ar sausumo pojūčio. Sudėtyje esantys erškėčių ir juodųjų serbentų aliejai drėkina ir saugo odą nuo pakartotinio išsausėjimo, skatina kolageno gamybą, suteikia odai gaivumo, gyvybingumo, saugo nuo sudirgimų ir padeda kovoti su žalingu saulės spindulių poveikiu. Priemonė taip pat papildyta didžiųjų šorėjų aliejumi ir pantenoliu, kurie sugrąžina epidermiui švelnumą ir elastingumą, veikia kaip jį raminantys ir sudirgimus malšinantys komponentai. Vitaminas E ir kitos veikliosios medžiagos saugo nuo žalingo saulės spindulių poveikio ir laisvųjų radikalų poveikio, todėl didina atsparumą pažeidimams, lėtina ankstyvo senėjimo procesus, o veido oda tampa glotnesnė, lygesnė ir kupina gyvybės.

Veido kremas suteikia išskirtinę priežiūrą sausai ir jautriai odai, nes ne tik atkuria odos drėgmės balansą, bet ir ramina, gaivina epidermį ir sugrąžina jam sveiką išvaizdą.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švarios veido odos judėdami nuo centro, šonų link. Palikite susigerti. Naudokite ryte.

AQUA/WATER, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL/SUNFLOWER SEED OIL, GLYCERIN, ISOHEXADECANE, DIMETHICONE, ALCOHOL DENAT., SORBITAN STEARATE, METHYL GLUCETH-20, ETHYLHEXYL SALICYLATE, SHOREA ROBUSTA BUTTER/SHOREA ROBUSTA SEED BUTTER, STEARYL ALCOHOL, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, C13-14 ISOPARAFFIN, PEG-100 STEARATE, ROSA CANINA FRUIT OIL, GLYCERYL STEARATE, RIBES NIGRUM OIL/BLACK CURRANT SEED OIL, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, POLOXAMER 338, DISODIUM EDTA, SUCROSE COCOATE, LAURETH-7, XANTHAN GUM, PANTHENOL, POLYACRYLAMIDE, TOCOPHERYL ACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PHENOXYETHANOL, MYRTRIMONIUM BROMIDE, LINALOOL, EUGENOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, CITRAL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, PARFUM/FRAGRANCE

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švarios veido odos judėdami nuo centro, šonų link. Palikite susigerti. Naudokite ryte.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Drėkinamoji priemonė
Drėkiklis
Dieninis kremas

Parašyti atsiliepimą

L'oreal Paris Hydra Specialist 24H Dry and Sensitive Skin dieninis veido kremas sausai ir jautriai odai

L'oreal Paris Hydra Specialist 24H Dry and Sensitive Skin dieninis veido kremas sausai ir jautriai odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui