Lirene Jestem Eco koncentruoto drėkinamojo veido kremo papildymas

Lirene Jestem Eco koncentruoto drėkinamojo veido kremo papildymas Padidinti

Lirene Jestem Eco koncentruoto drėkinamojo veido kremo papildymas

Prekės ID: 52753
Prekės ID: 52753

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

6,79 €

Prekės ID: 52753
Prekės ID: 52753

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Puoselėja, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, palaiko sveiką odą, gaivinanti, glotnina, glotninanti, suteikia elastingumo, grąžina gyvybingumą, atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, stimuliuoja kolageno gamybą, stangrina, švelnininimui, raminanti, maitinanti, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, dieninis, naktinis
Produkto tipas Drėkiklis, Drėkinamoji priemonė, Veido kremas, Kremas, Dieninis kremas, Naktinis kremas, Koncentratas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Sausai odai, Labai sausai odai, Sausai/Normaliai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingomis Sultimis, Su Kokosų vandeniu, Su Moringos sviestu, Su Avokadų aliejumi, Su Alyvuogių Aliejumi, Su Alaviju, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Tinka veganams

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Lirene Jestem Eco koncentruotas drėkinamasis veido kremas padeda atgaivinti net ir itin sausą odą, todėl ji tampa glotni, elastinga ir kupina gyvybingumo.

Produktas papildytas natūralių veikliųjų komponentų gausa, todėl veiksmingai atkuria odos drėgmės balansą, skatina jos atsinaujinimo procesus ir atkuria ilgalaikį komfortą. Sudėtyje esančios natūralios alavijų sultys skatina kolageno ir elastino sintezę bei sulaiko vandenį epidermio viduje, todėl suteikia odai stangrumo ir išskirtinio švelnumo. Agavų, kivių, kokosų ir kiti vertingieji ekstraktai taip pat intensyviai drėkina, ramina odą ir saugo ją nuo oksidacinio streso bei kitų aplinkos agresorių poveikio. Priemonė papildyta ir moringų, avokadų bei alyvuogių aliejais, kurie maitina ir regeneruoja epidermį, padeda sutvirtinti ir atgaivinti pavargusią, išsausėjusią odą. ,

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • sudaryta iš 99% natūralios kilmės ingredientų,
  • intensyviai drėkina odą,
  • pasižymi regeneracinėmis savybėmis,
  • suteikia glotnumo ir švelnumo,
  • stimuliuoja kolageno gamybą,
  • tinka veganams.

Lirene puoselėja atsakingą požiūrį į aplinką, todėl stengiasi kuo labiau sumažinti plastiko gaminių naudojimą. Dėl to šio produkto pakuotė – tai papildymas, dedamas į daugkartinį Lirene Jestem Eco kremo indelį, kuris parduodamas atskirai. Kaskart pabaigus naudoti produktą, tuščią talpą galima išimti ir į daugkartinį indelį įdėti naują pasirinkto kremo papildymą.

 

Kaip naudoti: tepkite priemonę ant švarios, sausos veido ir kaklo odos. Naudokite du kartus per dieną: ryte ir vakare. Produktą galima naudoti ir kaip makiažo bazę.

Aqua (Water)*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Hydrogenated Olive Oil Decyl Esters*, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Undecane*, Pentylene Glycol*, Glycerin*, Bentonite*, Cetearyl Alcohol*, Tridecane*, Glyceryl Behenate*, Arachidyl Alcohol*, Actinidia Chinensis Fruit (Kiwi) Extract*, Cocos Nucifera Water**, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract*, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract*, Agave Tequilana Stem Extract*, Glucose*, Moringa Oleifera Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Behenyl Alcohol*, Cetearyl Glucoside*, Xanthan Gum*, Arachidyl Glucoside*, Tocopherol*, Citric Acid*, Sodium Phytate*, Quartz*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*. (* ingredient of natural origin, ** ingredient of organic origin)

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite priemonę ant švarios, sausos veido ir kaklo odos. Naudokite du kartus per dieną: ryte ir vakare. Produktą galima naudoti ir kaip makiažo bazę.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Drėkinamoji priemonė
Drėkiklis
Dieninis kremas
Naktinis kremas

Parašyti atsiliepimą

Lirene Jestem Eco koncentruoto drėkinamojo veido kremo papildymas

Lirene Jestem Eco koncentruoto drėkinamojo veido kremo papildymas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui