Lirene Acid Power glotninamasis veido serumas

Lirene Acid Power glotninamasis veido serumas Padidinti

Lirene Acid Power glotninamasis veido serumas

Prekės ID: 52691
Prekės ID: 52691

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

8,49 €

Prekės ID: 52691
Prekės ID: 52691

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Glotnina, glotninanti, švelnininimui, stangrina, suteikia elastingumo, šveitimui, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, atkūrimui/atstatymui, palaiko sveiką odą, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, stimuliuoja kolageno gamybą, jauninanti, grąžina gyvybingumą, raminanti, gaivinanti, puoselėja, nuo raukšlių, suvienodina odos atspalvį
Produkto tipas Serumas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su glikolio rūgštimi, Su gintaro rūgštimi, Su Pieno Rūgštimi, Su AHA Rūgštimi, Su Gydomosiomis Rūgštimis, Su Rožių Vandeniu, Su Vandeniu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Glicerinu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Lirene Acid Power produktų linija paremta inovatyvia formule, sudaryta derinant vertingąsias gydomųjų rūgščių (AHA / PHA) ir raminamąjį poveikį suteikiančių hidrolatų savybes. Tai užtikrina švelnų ir saugų epidermio atsinaujinimo procesą, kurio metu išvengiama odos sudirgimo, jos pleiskanojimo ar kitų nemalonių pojūčių.

 

Lirene Acid Power glotninamasis veido serumas veiksmingai šalina negyvas odos ląsteles, drėkina ir regeneruoja odą, todėl ji tampa sveika, elastinga ir gyvybingai spindinti.

Priemonė papildyta aktyviai veikiančių rūgščių kompleksu (7%), todėl padeda nušveisti odą, skatina jos atsinaujinimo procesus ir sugrąžina veidui išskirtinį švelnumą bei lygumą. AHA rūgščių grupei priklausančios glikolio ir pieno rūgštys saugo epidermį nuo išsausėjimo, skatina kolageno gamybą ir stimuliuoja odos regeneraciją, todėl pastebimai glotnina ir lygina odos paviršių. Gintaro rūgštis, kuri pasižymi antioksidaciniu poveikiu ir skatina spartesnę medžiagų apykaitą ląstelėse, palaiko odos jaunystę, sveiką jos išvaizdą ir gyvybingumą. Nuraminti, atgaivinti odą padeda ir išskirtinio švelnumo jai suteikia produkto sudėtyje esantis rožių vanduo (20 %).

Pagrindinės ypatybės:

  • stangrina ir suteikia elastingumo,
  • efektyviai „nutirpdo“ negyvas odos ląsteles,
  • padeda kovoti su raukšlėmis,
  • suvienodina odos atspalvį,
  • suteikia išskirtinio švelnumo.

 

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant sausos ir švarios veido bei kaklo odos, venkite srities aplink akis ir burną. Švelniai įmasažuokite, kad priemonė susigertų, po to tepkite pasirinktą veido kremą. Priklausomai nuo poreikio, naudokite kiekvieną vakarą arba kelis kartus per savaitę.

Užtepus priemonę ant veido odos, gali atsirasti dilgčiojimas ar paraudimas. Tai yra natūrali odos reakcija į rūgščių poveikį. Jei deginimo ar dilgčiojimo pojūtis išliekailgiau nei 3 minutes arba oda stipriai parausta, rekomenduojama preparatą kruopščiai nuplauti vandeniu ir daugiau nebenaudoti. Produkto naudojimo metu ir 1 savaitę po naudojimo pabaigos venkite tiesioginių saulės spindulių ir dienos metu naudokite priemones su aukštu SPF.

Aqua (Water), Rosa Centifolia Flower Water, Glycerin, Propanediol, Succinic Acid, Lactic Acid, Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Inulin, Fructose, Glucose, Cellulose Gum, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Calcium Gluconate, Cellulose, Gluconolactone, Sodium Benzoate.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant sausos ir švarios veido bei kaklo odos, venkite srities aplink akis ir burną. Švelniai įmasažuokite, kad priemonė susigertų, po to tepkite pasirinktą veido kremą. Priklausomai nuo poreikio, naudokite kiekvieną vakarą arba kelis kartus per savaitę. Užtepus priemonę ant veido odos, gali atsirasti dilgčiojimas ar paraudimas. Tai yra natūrali odos reakcija į rūgščių poveikį. Jei deginimo ar dilgčiojimo pojūtis išliekailgiau nei 3 minutes arba oda stipriai parausta, rekomenduojama preparatą kruopščiai nuplauti vandeniu ir daugiau nebenaudoti. Produkto naudojimo metu ir 1 savaitę po naudojimo pabaigos venkite tiesioginių saulės spindulių ir dienos metu naudokite priemones su aukštu SPF.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Parašyti atsiliepimą

Lirene Acid Power glotninamasis veido serumas

Lirene Acid Power glotninamasis veido serumas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui