Korres Greek Yoghurt maitinamasis naktinis veido kremas su probiotikais

Korres Greek Yoghurt maitinamasis naktinis veido kremas su probiotikais Padidinti

Korres Greek Yoghurt maitinamasis naktinis veido kremas su probiotikais

Prekės ID: 52517
Prekės ID: 52517

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

29,49 €

Prekės ID: 52517
Prekės ID: 52517

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 40 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, maitinanti, stiprinamasis, atkūrimui/atstatymui, raminanti, gaivinanti, glotnina, glotninanti, palaiko sveiką odą, švelnininimui, pašalina sausumo pojūtį, puoselėja, grąžina gyvybingumą, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo, stangrina, suteikia elastingumo, kovoja su senėjimo požymiais, naktinis
Produkto tipas Kremas, Naktinis kremas, Veido kremas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Sausai odai, pavargusiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su vertingaisiais dumbliais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Hialurono rūgštimi, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su jūros dumbliais, Su organiniu simondsijų aliejumi, Su Probiotikais, Su Prebiotikais, Su Glicerinu, Su Alavijo ekstraktu, Su Alavijo vandeniu, Su Alaviju, Su jūros vandeniu, Su rozmarinų ekstraktu, Su Vitaminais, Be Parabenų, Be Mineralinių Aliejų

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Korres Greek Yoghurt maitinamasis naktinis veido kremas su probiotikais puoselėja, drėkina ir atkuria optimalią epidermio būklę, kol miegate, todėl ryte leidžia mėgautis sveika, gyvybinga ir glotnia oda.

Veikliųjų komponentų gausa papildyta priemonė sukurta optimaliai odos priežiūrai naktį, nes būtent tada vyksta aktyviausi odos atsinaujinimo procesai. Produktas su tikru graikišku jogurtu akimirksniu sudrėkina, nuramina odą ir sugrąžina jai visapusišką komfortą, nes sudėtyje esantys probiotikai ir prebiotikai atkuria optimalią odos mikrobiomos pusiausvyrą, padeda atsigauti po dienos metu patirto streso, nuovargio, išorinių aplinkos veiksnių daromos žalos ir kitų odos būklę neigiamai veikiančių agresorių. Jūros dumbliai ir trijų skirtingų molekulinių masių hialurono rūgštis pasiekia net ir gilesnius odos sluoksnius, todėl efektyviai drėkina, suteikia veidui stangrumo bei glotnumo. Priemonė taip pat papildyta ispaninių šalavijų, simondsijų, saulėgrąžų ir kitų augalinių aliejų mišiniu, todėl veiksmingai maitina odą, saugo ją nuo išsausėjimo, sudirgimo ir padeda kovoti su senėjimo požymiais.

Pagrindinės ypatybės:

  • 93,1% natūralios kilmės ingredientų,
  • idealiai tinka visų tipų odai, net ir jautriausiai,
  • intensyviai drėkina ir maitina odą,
  • atkuria optimalią odos būklę,
  • nepalieka riebios plėvelės ant odos paviršiaus,
  • skirtas naudoti naktį,
  • be sintetinių kvapiklių.

 

Kaip naudoti: paskirstykite priemonę ant švaraus veido ir kaklo odos, įmasažuokite judėkite nuo centro šonų link. Naudokite vakare, prieš einant miegoti.

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Hexyldecyl Stearate, Triheptanoin, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Isodecyl Neopentanoate, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Acacia Decurrens/Jojoba/ Sunflower Seed Wax Polyglyceryl-3 Esters, Lecithin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Algin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Ascorbic Acid, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Bisabolol, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Chlorella Vulgaris Extract, Disodium Phosphate, Distarch Phosphate, Galactoarabinan, Glyceryl Polyacrylate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycine Soja (Soybean) Sterols,Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Lactic Acid, Lactobacillus, Laminaria Digitata Extract, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Maltodextrin, Maris Aqua/Sea Water/Eau De Mer, Menthyl Lactate, Panthenol, Pentylene Glycol, Phenethyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Potassium Phosphate, Pullulan, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Saccharide Isomerate, Salvia Hispanica Seed Oil, Serine, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Trehalose, Urea, Xanthan Gum, Yogurt, Yogurt Powder, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Parfum/Fragrance.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: paskirstykite priemonę ant švaraus veido ir kaklo odos, įmasažuokite judėkite nuo centro šonų link. Naudokite vakare, prieš einant miegoti.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Naktinis kremas

Parašyti atsiliepimą

Korres Greek Yoghurt maitinamasis naktinis veido kremas su probiotikais

Korres Greek Yoghurt maitinamasis naktinis veido kremas su probiotikais

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui