Korres Black Pine Sculpt + Lift Serum stangrinamasis veido serumas

Nemokamas siuntimas Korres Black Pine Sculpt + Lift Serum stangrinamasis veido serumas Padidinti

Korres Black Pine Sculpt + Lift Serum stangrinamasis veido serumas

Prekės ID: 52490
Prekės ID: 52490

58,49 €

Prekės ID: 52490
Prekės ID: 52490

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Stangrina, suteikia elastingumo, stiprinamasis, atkūrimui/atstatymui, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, maitinanti, pakelianti, glotnina, glotninanti, nuo raukšlių, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, spindesiui, grąžina gyvybingumą, jauninanti, kovoja su senėjimo požymiais
Produkto tipas Serumas
Odos būklė/tipas Brandžiai odai, Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Augaliniais aliejais, Su Hialurono rūgštimi, Su Glicerinu, Su avižomis, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Natūralios kilmės ingredientais, Be Parabenų, Be Mineralinių Aliejų, Su Antioksidantais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Korres Black Pine Sculpt + Lift Serum stangrinamasis veido serumas rūpestingai sudrėkina ir aprūpina epidermį maistinėmis medžiagomis, todėl pastebimai sustiprina odą, suteikia jai tvirtumo ir elastingumo.

Priemonė su 4D Bio-ShapeLift technologija efektyviai pakelia suglebusią veido odą, suteikia jai daugiau stangrumo bei leidžia padailinti veido ovalą. Dėl to oda tampa elastingesnė, glotnesnė ir lygesnė, o smulkių raukšlių skaičius sumažėja. Priemonės sudėtyje esantis juodųjų pušų ekstraktas, kuriame gausu polifenolių, intensyviai maitina odą, padeda atkurti ir sustiprinti jungiamojo audinio skaidulas, todėl veiksmingai saugo odą nuo suglebimo ir raukšlių atsiradimo. Juodosios arbatos ekstraktas, kuriame gausu antioksidantų, taip pat padeda sutvirtinti odos paviršių ir suteikia natūralaus spindesio, o hialurono rūgštis, augaliniai aliejai ir kitos veikliosios medžiagos padeda sugrąžinti optimalią odos drėgmę, sveiką jos išvaizdą ir stangrumą.

Priemonė atkuria ir saugo natūralų odos elastingumą bei tvirtumą, todėl veidas tampa gyvybingas, jaunatviškas ir kupinas natūralaus spindesio.  

Pagrindinės ypatybės:

  • 97,5% natūralios kilmės ingredientų,
  • intensyviai drėkina ir maitina epidermį,
  • stiprina ir stangrina odą,
  • padeda kovoti su odos senėjimo požymiais,
  • patikrinta dermatologų,
  • tinka veganams.

Kaip naudoti: švelniai įmasažuokite serumą į veido, kaklo ir dekoltė zonos odą, palikite susigerti. Naudoti kasdien ar kelis kartus per dieną.

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Pentylene Glycol, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Ascorbyl Palmitate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Bacillus Ferment, Dextran, Epigallocatechin Gallate, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Brassica Napus Seedcake Extract, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Soybean Fiber, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Lecithin, Pinus Nigra Bark Extract*, Pinus Nigra Bud/Needle Extract*, Polyacrylate Crosspolymer-6, Polyglyceryl-6 Laurate, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Sodium Hyaluronate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Tocopherol, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Parfum/Fragrance.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: švelniai įmasažuokite serumą į veido, kaklo ir dekoltė zonos odą, palikite susigerti. Naudoti kasdien ar kelis kartus per dieną.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Parašyti atsiliepimą

Korres Black Pine Sculpt + Lift Serum stangrinamasis veido serumas

Korres Black Pine Sculpt + Lift Serum stangrinamasis veido serumas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui