Ilū by Tools Konjac valomoji veido kempinėlė

Ilū by Tools Konjac valomoji veido kempinėlė Padidinti

Ilū by Tools Konjac valomoji veido kempinėlė

Prekės ID: 51746
Prekės ID: 51746

3,29 €

Prekės ID: 51746
Prekės ID: 51746

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Giliai valantis, valymui, gaivinanti, suteikia natūralų efektą, prideda sveiką blizgesį, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, šveitimui, glotnina, spindesiui, drėkinimui, gerina kraujotaką, maitinanti, raminanti, tekstūrai išryškinti
Produkto tipas Kempinė, Kempinėlė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Spalva Žalia, Rožinė, Balta
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Tinka veganams, Su Natūralios kilmės ingredientais, Biologiškai suyrantis, su žaliosios arbatos ekstraktu, Su moliu, Su mineralais
Atsakingas asmuo Tools For Beauty SP. zo. o. Sp. k. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ilū Konjac kempinėlė yra 100 % natūralus ir švelnus produktas, pagamintas iš konjac pluošto – Azijos augalo, kuris gali būti naudojamas visų tipų odai prižiūrėti. Konjac kempinėlės gaminamos Korėjoje, joms pagaminti naudojami tik natūralūs ingredientai. Pagrindinė sudedamoji kempinėlių dalis – Konnyaku augalo šaknis, kurioje gausu odai naudingų mineralinių medžiagų. 

Dėl savo savybių priemonė subalansuoja natūralų odos pH, todėl ji gerai išvaloma ir atgaivinama bei atgauna natūralų švytėjimą. Mineralų ir maistinių medžiagų kiekis suteikia antibakterinių savybių. Unikali kempinės struktūra švelniai masažuoja odą ir švelniai šveičia, palikdama ją lygią ir spindinčią. Pakuotė yra biologiškai skaidoma. Konjac kempinės yra draugiškos aplinkai!

Kempinė išlaiko savo patvarumą iki 3-4 savaičių, po šio laikotarpio ją reikia pakeisti.

• Drėkina ir valo odą

• Gerina mikrocirkuliaciją

• Reguliuoja odos pH

• Maitina odą

• Turi antioksidacinių savybių

• Ramina sudirginimą

Rezultatas: puikiai išvalyta, švytinti ir lygi veido oda.

Green Tea: žalioji arbata pasižymi unikaliu valomuoju poveikiu, neleidžiančiu atsirasti spuogams ir su spuogais susijusiems uždegimams.

Pink Clay: rožinio molio kempinėlė, tai yra raudonojo ir baltojo molio mišinys, kuriame gausu mineralų, turinčių geležies oksido ir silicio dioksido. Rožinis molis yra žinomas dėl to, kad padeda atnaujinti ląsteles, gerina elastingumą ir jaunina odą, todėl puikiai tinka daugeliui odos problemų, įskaitant brandžios odos drėkinimą, pažeistų kapiliarų sutvarkymą ir paburkusių tamsių ratilų po akimis mažinimą.

White: gryna konjac kempinė yra raminantis būdas atjauninti ir nuvalyti veidą. Puikiai tinka visų tipų odai, įskaitant labai jautrią odą. Ši kempinė pagaminta iš 100% grynos konjac augalo šaknies, kuri yra natūraliai šarminė, kad subalansuotų odos nešvarumų rūgštingumą.

Naudojimas: pamirkykite kempinę drungname vandenyje kol suminkštės ir lengvai išspauskite vandens perteklių. Sukamaisiais judesiais masažuokite veidą kempine. Jei norite naudoti valymo priemonę, tepkite nedidelį kiekį – kempinė pagerina valymo efektą ir gali susidaryti daug putų. Kad išlaikytumėte gerą higieną, po kiekvieno naudojimo švelniai išgręžkite kempinę ir leiskite jai išdžiūti.

Kempinė išlaiko savo patvarumą iki 3-4 savaičių, po šio laikotarpio ją reikia pakeisti.

Pure Konjac

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Naudojimas: pamirkykite kempinę drungname vandenyje, lengvai išspauskite vandens perteklių. Sukamaisiais judesiais masažuokite veidą kempine. Jei norite naudoti valymo priemonę, tepkite nedidelį kiekį – kempinė pagerina valymo efektą ir gali susidaryti daug putų. Kad išlaikytumėte gerą higieną, po kiekvieno naudojimo švelniai išgręžkite kempinę ir leiskite jai išdžiūti. Kempinė išlaiko savo patvarumą iki 3-4 savaičių, po šio laikotarpio ją reikia pakeisti.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Ilū by Tools Konjac valomoji veido kempinėlė

Ilū by Tools Konjac valomoji veido kempinėlė

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui