Holika Holika Aloe 99% raminantis gelis kūnui, veidui ir plaukams

Holika Holika Aloe 99% raminantis gelis kūnui, veidui ir plaukams Padidinti

Holika Holika Aloe 99% raminantis gelis kūnui, veidui ir plaukams

Prekės ID: 45008
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 10
Prekės ID: 45008
Pirkėjų atsiliepimai: 10

5,49 €

Prekės ID: 45008
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 10
Prekės ID: 45008
Pirkėjų atsiliepimai: 10

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 55 ml., 250 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Raminanti, raudonį mažinanti, puoselėja, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, palaiko odos drėgmės balansą, pašalina sausumo pojūtį, švelnininimui, suteikia elastingumo, mažina jautrumą, mažina niežėjimą, mažina paraudimą , sumažina odos pleiskanojimą , malšina skausmą, skatina gijimą, skatina įtrūkimų gijimą, greitina žaizdų gijimą, glotnina, glotninanti, apsaugo, daro plaukus lengviau valdomus, drėkinimui, gaivinanti, neapsunkina, palaiko sveiką odą, tramdo šiaušimąsi
Produkto tipas Gelis
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Dirgliai odai, Jautriai odai, Sausai odai
Kūno sričiai Veidui, Visam kūnui, Plaukams
Ypatybės Su Vertingomis Sultimis, Su Alaviju, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Alavijo ekstraktu, Su Bambukų ekstraktu, Su agurkų ekstraktu, Su bambuku , Su arbūzo ekstraktu, su azijinės centelės ekstraktu, Be Parabenų, Be Mineralinių Aliejų

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Holika Holika Aloe 99% raminantis gelis užtikrina intensyvų drėkinimą ir švelnią, tačiau efektyvią priežiūrą.

Produktas padeda greitai nuraminti odą ir atkurti optimalią jos būklę Pagrindinė Holika Holika Aloe gelio sudėtinė dalis – natūralios alavijų sultys (99%). Šis komponentas nuo seno vertinamas dėl savo raminančio ir atkuriamojo poveikio. Dėl to Holika Holika Aloe gelis su alaviju padeda lengvai numalšinti odos niežulį ar sudirgimą.

Priemonė taip pat papildyta vertingaisiais ekstraktais, kurie ramina odą ir padeda išvengti uždegiminių procesų. Agurkų ekstraktas suteikia intensyvų drėkinimą ir stiprina hidrolipidinį odos barjerą. Bambukų ir arbūzų ekstraktas saugo natūralų odos elastingumą ir glotnumą. O kopūstų ekstraktas ir kiti Holika Holika Aloe gelio sudėtyje esantys komponentai padeda palaikyti sveiką odos būklę.

Natūraliais ingredientais papildytas gelis yra universalus produktas. Jis padeda sumažinti odos raudonį, numalšinti sausumą ar kitus sudirgimus. Dėl to Holika Holika Aloe 99% gelis gali būti naudojamas tuomet, kai oda pernelyg išsausėja ar per stipriai nudega saulėje. Priemonė taip pat malšina skutimosi peiliukų sukeltą sudirgimą, padeda sumažinti diskomfortą įgėlus vabzdžiams.

Tačiau Holika Holika Aloe gelis gali būti naudojamas ir kaip plaukų priežiūros produktas. Kadangi ši priemonė nepalieka riebumo ar apsunkimo pojūčio, ji padeda suvaldyti įsielektrinusius plaukus, sumažina galiukų skilinėjimą. Dėl to šis Holika Holika gelis rūpinasi, kad plaukai visuomet būtų sveiki, glotnūs ir žvilgantys.

Priemonė sukurta taip, kad įsiskverbtų giliai į odos ar plaukų vidinę struktūrą. Tačiau gelinė produkto tekstūra neapsunkina odos ir nesulipdo plaukų. Dėl to Holika Holika Aloe 99% gelis tinka visų tipų odai ir plaukams.

Pagrindinės produkto savybės:

  • nuramina įsitempusią odą;
  • malšina odos raudonį;
  • sumažina tempimo ar niežulio pojūtį;
  • padeda išvengti pakartotinių sudirgimų;
  • efektyviai saugo nuo išsausėjimo;
  • skatina smulkių žaizdelių gijimą;
  • švelnina ir glotnina odą;
  • puoselėja plaukus.

Malonios tekstūros Holika Holika Aloe 99% gelis padeda sudrėkinti ir nuraminti sudirgusią odą, rūpinasi sveika ir gyvybinga plaukų būkle.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant sausos ir švarios veido, kūno odos arba plaukų. Naudokite taip dažnai, kaip reikia.

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Zea Mays (Corn) Leaf Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Triethanolamine, Fragrance, Phenoxyethanol

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant sausos ir švarios veido, kūno odos arba plaukų. Naudokite taip dažnai, kaip reikia.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Gelis

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

10 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Vytautė B. country flag 2024-01-29

Geros sudėties bei kainos gelis, tinkantis tiek odos, tiek plaukų priežiūrai.

Yana country flag 2024-01-27

! Получила Сегодня посылку гель супер всё великолепно, как всегда, посылка пришла быстро, упаковано всё отлично ???? отдельное спасибо ,Побольше вам клиентов.

Veronika country flag 2023-01-03

Geras, universalus gelis. Perku ne pirma karta, tikrai rėkomendoju. Holika holika visa produkcija Gera.

Benas country flag 2022-12-29

Puikus gelis sausai idai

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Holika Holika Aloe 99% raminantis gelis kūnui, veidui ir plaukams

Holika Holika Aloe 99% raminantis gelis kūnui, veidui ir plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui