Fluff Superfood Avocado + Aloe dvifazis serumas veidui

Fluff Superfood Avocado + Aloe dvifazis serumas veidui Padidinti

Fluff Superfood Avocado + Aloe dvifazis serumas veidui

Prekės ID: 52996
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 52996
Pirkėjų atsiliepimai: 1

6,99 €

Prekės ID: 52996
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 52996
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 40 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, maitinanti, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, valymui, raminanti, atkūrimui/atstatymui, suteikia elastingumo, stangrina, nuo raukšlių, kovoja su senėjimo požymiais, skaistina, sutraukia poras, stiprina kapiliarus, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, švelnininimui, glotnina, glotninanti, palaiko odos drėgmės balansą
Produkto tipas Serumas
Odos būklė/tipas Labai sausai odai, Sausai odai, Sausai/Normaliai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Alavijo ekstraktu, Su Avokadų aliejumi, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Niacinamidu, Su vitaminu E, Su Hialurono rūgštimi, Su Lapinių kopūstų ekstraktu, Su Natūralios kilmės ingredientais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Fluff Superfood Avocado + Aloe serumas skirtas kasdienei odos priežiūrai. Jo naudingąsias savybes ypač įvertins oda, kuriai trūksta drėgmės ir maitinimo. Serumas pagreitina odos atsinaujinimo procesą ir apsaugo nuo laisvųjų radikalų poveikio.

  • Alavijo aliejus ir ekstraktas reguliuoja riebalų sekrecijos procesą. Jis turi priešuždegiminių, baktericidinių, valomųjų, drėkinančių ir raminančių savybių. Jis taip pat vertinamas dėl atkuriančio poveikio, kuris grąžina elastingumą ir stangrumą.
  • Avokadų aliejus ir ekstraktas saugo nuo išorinių aplinkos veiksnių ir yra veiksminga priemonė kovojant su raukšlėmis. 
  • Lapinių kopūstų ekstraktaskuriame gausu vitaminų A, C, E ir K, mineralinių druskų, veikia kaip natūralus antioksidantas. Jis valo ir skaistina odą, prisideda prie porų sutraukimo, stiprina kraujagysles ir mažina paraudimą.
  • Niacinamidas lėtina odos senėjimo procesus ir stiprina natūralius jos apsauginius procesus, o tai pagerina jos drėkinimo būklę. Jis normalizuoja riebalinių liaukų darbą, sutraukia poras ir turi antibakterinį poveikį.
  • Vitaminas E esterio pavidalu, kuris efektyviai saugo nuo laisvųjų radikalų poveikio, gerina odos struktūrą, atkuria jos švelnumą, glotnumą ir elastingumą. 
  • Hialurono rūgštis  yra atsakinga už odos stangrumo ir glotnumo palaikymą. Jis atsakingas už vandens surišimo epidermyje procesą, padeda palaikyti tinkamą hidratacijos lygį ir atitolina raukšlių susidarymą.

Kaip naudoti:

prieš naudojimą gerai suplakti. Užtepkite ant delnų 3-5 serumo lašus, tada švelniai prispauskite prie veido odos ir švelniai įmasažuokite. Vengti patekimo į akis.

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Glycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Persea Gratissima Oil, Coco-Caprylate / Caprate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Persea Gratissima Fruit Extract, Brassica Oleracea Aceoglyced Leaf Extracta Fruit Oil, Hyaluronic Acid, Ascorbyl Palmitate, Sorbitan Oleate, Sodium Sulfate, Phytosterols, Parfum, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 10020.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: prieš naudojimą gerai suplakti. Užtepkite ant delnų 3-5 serumo lašus, tada švelniai prispauskite prie veido odos ir švelniai įmasažuokite. Vengti patekimo į akis.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

1 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Inese U. country flag 2023-04-04

Tikrai efektyvus, kvapnus produktas.

Parašyti atsiliepimą

Fluff Superfood Avocado + Aloe dvifazis serumas veidui

Fluff Superfood Avocado + Aloe dvifazis serumas veidui

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui