FLUFF Face Roller veido volelis 1 vnt.

FLUFF Face Roller veido volelis 1 vnt. Padidinti

FLUFF Face Roller veido volelis 1 vnt.

Prekės ID: 47418
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 2
Prekės ID: 47418
Pirkėjų atsiliepimai: 2

22,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 47418
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 2
Prekės ID: 47418
Pirkėjų atsiliepimai: 2

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Skirta masažui, gerina kraujotaką, atpalaiduoja, stiprinamasis, tonizuoja, pakelianti, pašalina patinimus aplink akis, glotnina, grąžina gyvybingumą, jauninanti, pašalina toksinus, stangrina, nuo raukšlių, pašalina nuovargio požymius, suvienodina odos atspalvį, spindesiui
Produkto tipas Volelis veidui
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui, Kaklui, Dekolte

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Naudojimo instrukcija

FLUFF Face Roller veido volelis aktyvina kraujotaką, atpalaiduoja ir stiprina raumenis, todėl pagerėja veido tonusas, sumažėja patinimai veido srityje, o oda tampa glotnesnė, skaistesnė ir atrodo kupina gyvybės.

Veido masažas – tai efektyvus, nuo seno žinomas ir naudojamas būdas, kuris padeda ilgiau išlaikyti jaunatvišką ir gyvybingą odos išvaizdą. Volelis pagamintas iš natūralaus akmens, kuriame slypi galingos gamtos jėgos, todėl produktas padeda šalinti toksinus, lygina ir stangrina odą, sumažina smulkias raukšleles, o akmens vėsumas šalina paburkimus ir tamsius ratilus po akimis, sutraukia poras, atkuria tolygesnę veido spalvą. Prietaisas taip pat pagreitina kitų veido odos priežiūros produktų, pavyzdžiui, serumo ar kremo, absorbciją ir padidina jų veiksmingumą. Pirmieji pokyčiai pastebimi jau po kelių minučių, o naudojant volelį reguliariai, veido ovalas tampa pastebimai dailesnis, oda atgauna sveiką išvaizdą ir jaunatvišką spindesį.

Voleliai pagaminti iš kelių skirtingų rūšių akmenų:

  • Amethyst (ametistas)
  • White Jadeite (baltasis žadeitas)
  • Rose Quartz (rožinis kvarcas)
  • Green Jadeite (žaliasis žadeitas)

Medžiaga: voleliai – natūralus akmuo, korpusas – cinko lydinys.

Matmenys: 145 mm x 55 mm x 35 mm. Produktas pagamintas iš natūralaus akmens, todėl volelių dydis ir atspalvis gali šiek tiek skirtis.

Kaip naudoti: masažuokite švarią veido, kaklo ir dekoltė odą judėdami į viršų ir nuo centro, šonų link. Pradėkite nuo kaklo ir voleliu pamažu kilkite aukštyn. Kiekvieną judesį pakartokite 5–10 kartų. Prieš naudojant volelį, veidą galima patepti serumu, aliejumi ar kremu. Didžiąją pusę naudokite skruostams, smakrui, kaktai ir kaklui, o mažąją – sritims aplink akis, lūpas ir nosį. 

REKOMENDUOJAMA volelį laikyti šaldytuve ir jį naudoti šaltą – taip bus labiau stimuliuojama kraujotaka ir sumažės veido paburkimas. 

Kaip naudoti: masažuokite švarią veido, kaklo ir dekoltė odą judėdami į viršų ir nuo centro, šonų link. Pradėkite nuo kaklo ir voleliu pamažu kilkite aukštyn. Kiekvieną judesį pakartokite 5–10 kartų. Prieš naudojant volelį, veidą galima patepti serumu, aliejumi ar kremu. Didžiąją pusę naudokite skruostams, smakrui, kaktai ir kaklui, o mažąją – sritims aplink akis, lūpas ir nosį.  REKOMENDUOJAMA volelį laikyti šaldytuve ir jį naudoti šaltą – taip bus labiau stimuliuojama kraujotaka ir sumažės veido paburkimas. 

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

2 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Renata B. country flag 2022-02-17

kas netingi daug darbuotis- gali švelniai masažuoti..

  • 2 iš 2 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Dijana country flag 2021-12-19

Prekė kokybiška. Baltas volelįis. Patiko.

Parašyti atsiliepimą

FLUFF Face Roller veido volelis 1 vnt.

FLUFF Face Roller veido volelis 1 vnt.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui