Fluff Cream Cloud Aqua Bomb drėkinamasis veido kremas

Fluff Cream Cloud Aqua Bomb drėkinamasis veido kremas Padidinti

Fluff Cream Cloud Aqua Bomb drėkinamasis veido kremas

Prekės ID: 52164
Prekės ID: 52164

7,29 €

Prekės ID: 52164
Prekės ID: 52164

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, atkūrimui/atstatymui, maitinanti, kovoja su senėjimo požymiais, grąžina gyvybingumą, spindesiui, gaivinanti, gerina kraujotaką, stiprinamasis, stimuliuoja kolageno gamybą, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, suteikia elastingumo, glotnina, glotninanti, švelnininimui
Produkto tipas Kremas, Veido kremas, Drėkiklis, Drėkinamoji priemonė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Sausai odai, Sausai/Normaliai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Hialurono rūgštimi, Su beržų sula, Su beržų sula, Su Vitaminais, Su Antioksidantais, Su Augaliniais Baltymais, Su Proteinais, Su Glicerinu, Su Vertingaisiais aliejais, Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Lecitinu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Fluff Cream Cloud Aqua Bomb drėkinamasis veido kremas veiksmingai atkuria sausos, dehidratuotos odos drėgmės balansą, lėtina senėjimo procesus, išlaiko natūralų bei gyvybės kupiną odos spindesį.

Itin giliai odą veikiantis produktas skirtas kasdienei drėgmės stokojančios odos priežiūrai, nes intensyviai sudrėkina, atgaivina odą, suteikia jai švelnumo ir vidinio švytėjimo. Priemonės sudėtyje esanti hialurono rūgštis sulaiko drėgmę ir veiksmingai saugo nuo išsausėjimo ir dėl to atsirandančių sudirgimų. Beržų sula gerina kraujotaką ir pasižymi vitaminų bei mineralų gausa, todėl stiprina, atkuria ir gaivina odą, o ryžių baltymai – skatina kolageno sintezę ir saugo odą nuo išsausėjimo, todėl ji tampa elastinga, gyvybinga ir gaivi, didėja jos atsparumas pažeidimams bei priešlaikiniam odos senėjimui, kuris atsiranda dėl nuolatinio sausumo bei oksidacinio streso.

Priemonė sugrąžina visapusišką komforto pojūtį, nes pripildo odą drėgmės, aprūpina ją maistinių medžiagų gausa, atkuria jos glotnumą bei sveiką išvaizdą.

Kaip naudoti: švelniai įmasažuokite priemonę ant švaraus veido judėdami nuo centro, šonų link.

Aqua, Glycerin, Propanediol, Betula Alba Juice, Coco-Caprylate/Caprate, Propylheptyl Caprylate, Vitis Vinifera Seed Oil, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Fruit Extract, Glyceryl Stearate, Hydrolyzed Yeast Extract, Polyglyceryl-3 PCA, Stearic Acid, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hyaluronic Acid, Glycine Soja Oil, Sodium Lauroyl Glutamate, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Polyacrylate, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Polyglucuronic Acid, Lecithin, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Alcohol, CI 42090.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: švelniai įmasažuokite priemonę ant švaraus veido judėdami nuo centro, šonų link.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Drėkinamoji priemonė
Drėkiklis

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Fluff Cream Cloud Aqua Bomb drėkinamasis veido kremas

Fluff Cream Cloud Aqua Bomb drėkinamasis veido kremas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui