Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex jauninamasis serumas

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex jauninamasis serumas Padidinti

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex jauninamasis serumas

Prekės ID: 43593
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 43593
Pirkėjų atsiliepimai: 1

17,99 €

Prekės ID: 43593
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 43593
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 7 ml., 20 ml., 30 ml., 50 ml., 75 ml., 100 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Kovoja su senėjimo požymiais, jauninanti, stangrina, suteikia elastingumo, nuo raukšlių, pašalina nuovargio požymius, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo, stiprinamasis, atkūrimui/atstatymui, suvienodina odos atspalvį, nekemša porų, glotnina, glotninanti, grąžina gyvybingumą, ilgalaikio poveikio, neapsunkina, nuo inkštirų, palaiko sveiką odą, pašalina sausumo pojūtį, spindesiui, sutraukia poras, švelnininimui, tobulina odos tekstūrą, naktinis
Produkto tipas Serumas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Brandžiai odai
Kūno sričiai Veidui, Kaklui
Ypatybės Su Antioksidantais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Hialurono rūgštimi, Su fermentais, Su Peptidais, Su ramunėlių ekstraktu, Su vertingaisiais dumbliais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Vitaminais, Su Kofeinu, Su Skvalanu, Su Skvalenu, Su lecitinu, Su Lecitinu, Su Glicerinu, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Be Sintetinių kvapiklių, Be aliejaus, Be Mineralinių Aliejų, Be Parabenų, Be Ftalatų, Be Sulfatų, Nekomedogeninis
Atsakingas asmuo Estee Lauder N.V. (Belgija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex serumas lygina, jaunina veido odą ir atkuria natūralų jos grožį.

Priemonė papildyta veikliųjų medžiagų kompleksu, kuris padeda greitai ir ilgam sugrąžinti odos jaunystę bei gyvybingumą. Greitai susigeriantis ir giliai įsiskverbiantis Estee Lauder serumas sukurtas pasitelkus patentuotą Chronolux™ Power Signal technologiją. Šis mokslinių tyrimų metu sukurtas veikliųjų medžiagų derinys padeda sustiprinti kitų veikliųjų medžiagų poveikį, lygina odą, palaiko optimalų jos stangrumą ir vidinį spindesį.

Estee Lauder Advanced Night Repair serumo sudėtyje esanti hialurono rūgštis intensyviai gaivina sausą, papilkėjusią ar suglebusią odą, palaiko jos drėgmės balansą. Tai padeda suaktyvinti odos atsinaujinimo procesus ir apsaugoti odą nuo pakartotinių pažeidimų. O antioksidantai, kuriais taip pat papildytas šis Estee Lauder serumas, lėtina odos senėjimo procesus, kuriuos sukelia saulė, dulkės ir kiti žalingi aplinkos veiksniai. Tai padeda išsaugoti odos glotnumą, stangrumą bei tolygų atspalvį.

Naudojant priemonę reguliariai, Estee Lauder Advanced Night Repair serumas pastebimai sudrėkina, sustiprina odą, mažina raukšles ir padeda kovoti su kitais odos trūkumais. Remiantis NPD Group Inc. atliktais tyrimais, juose dalyvavusių moterų oda vos per 4 savaites tapo jaunesnė, sveikesnė ir kupina gyvybingo spindesio.

Pagrindinės savybės, kuriomis pasižymi šis Estee Lauder serumas:

  • palaiko optimalų, iki 72 val. išliekantį odos drėkinimą;
  • suteikia odai elastingumo ir stangrumo;
  • užpildo raukšles ir lygina odą;
  • padeda suvienodinti veido atspalvį;
  • stiprina apsaugines odos funkcijas;
  • suteikia veidui natūralaus spindesio;
  • saugo odą nuo oksidacinės pažaidos.

Estee Lauder serumas sutelkia kelių skirtingų priemonių galią viename buteliuke, todėl leidžia mėgautis ne tik glotnumą ir natūralų spindesį atgavusia oda, bet ir jaunatviška jos išvaizda. Nors ši priemonė regeneruoja odą naktį, tačiau antioksidacinis ir jauninamasis poveikis tęsiasi visos dienos metu.

Be aliejaus. Be mineralinio aliejaus. Be parabenų. Be ftalatų. Be sulfitų. Be sulfatų. Be dirbtinių kvapiklių.

Patikrinta dermatologų ir oftalmologų.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: priemonę tepkite ant švarios veido ir kaklo odos prieš savo įprastą drėkiklį ir švelniai įmasažuokite pirštais.

Water\Aqua\Eau, Bifida Ferment Lysate, Peg-8, Propanediol, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Methyl Gluceth-20, Glycereth-26, Peg-75, Butylene Glycol, Adansonia Digitata Seed Extract, Tripeptide-32, Sodium Hyaluronate, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Lactobacillus Ferment, Cola Acuminata (Kola) Seed Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Hydrolyzed Algin, Pantethine, Caffeine, Lecithin, Sodium Rna, Bisabolol, Squalane, Glycerin, Oleth-3 Phosphate, Caprylyl Glycol, Oleth-3, Oleth-5, Choleth-24, Hydrogenated Lecithin, Jojoba Wax Peg-120 Esters, Ceteth-24, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Triethanolamine, Tetrasodium Edta, Bht, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Red 4 (Ci 14700), Yellow 5 (Ci 19140)

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: priemonę tepkite ant švarios veido ir kaklo odos prieš savo įprastą drėkiklį ir švelniai įmasažuokite pirštais.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

1 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Aleksandrs T. country flag 2023-01-03

Labai greitas aptarnavimas ir pristatymas. Kainos labai patrauklios. Žmonai labai patiko.

Parašyti atsiliepimą

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex jauninamasis serumas

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex jauninamasis serumas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui