Dr Irena Eris Platinum Men Age Power Extreme Anti-Wrinkle Cream kremas nuo raukšlių vyrams

Dr Irena Eris Platinum Men Age Power Extreme Anti-Wrinkle Cream kremas nuo raukšlių vyrams Padidinti

Dr Irena Eris Platinum Men Age Power Extreme Anti-Wrinkle Cream kremas nuo raukšlių vyrams

Prekės ID: 47074
Prekės ID: 47074

27,99 €

Prekės ID: 47074
Prekės ID: 47074

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Lytis Vyrams
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Nuo raukšlių, dieninis, naktinis, drėkinimui, glotnina, puoselėja, stiprinamasis, pakelianti, kovoja su senėjimo požymiais, palaiko odos drėgmės balansą, apsaugo, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, stangrina, suteikia elastingumo, stimuliuoja kolageno gamybą, atkūrimui/atstatymui, minkštinanti, grąžina gyvybingumą, jauninanti, gaivinanti, suvienodina odos atspalvį
Produkto tipas Dieninis kremas, Kremas, Kremas nuo raukšlių, Naktinis kremas, Veido kremas
Odos būklė/tipas Brandžiai odai, Jautriai odai, Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Hialurono rūgštimi, Su Peptidais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vitaminais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Migdolų aliejumi, Su argano aliejumi

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Dr Irena Eris Platinum Men Age Power Extreme Anti-Wrinkle Cream kremas nuo raukšlių vyrams intensyviai drėkina, lygina ir puoselėja brandžią odą, padeda sumažinti raukšles.

Priemonė stiprina, pakelia odą ir padeda sulėtinti senstant atsirandančius veido kontūro pokyčius. Sudėtyje esanti hialurono rūgštis intensyviai drėkina odą, o peptidai ir saldžiųjų migdolų ekstraktas stiprina apsauginį odos barjerą ir skatina ląstelių regeneraciją, todėl lėtina natūralius odos senėjimo procesus, sugrąžina stangrumą bei elastingumą. Produktas taip pat papildytas persikų aliejumi ir vitaminu E, todėl skatina kolageno gamybą, atkuria, minkština ir glotnina epidermį. Veido kremas pakelia ir išlygina odą, todėl suteikia veidui gyvybingą ir jaunatvišką išvaizdą.

Priemonė itin greitai susigeria, nepalieka riebumo jausmo, tinka visiems odos tipams, net ir jautriai odai, o malonus ir ryškus aromatas suteikia ilgalaikį gaivumo jausmą.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švarios veido odos judėdami nuo centro, šonų link. Naudokite ryte ir / ar vakare.

Aqua (Water), Glycerin, Lanolin, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Sorbeth-30, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Isopropyl Isostearate, Butylene Glycol, Sodium Polyacrylate, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, BHA, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Hexapeptide-9, Chlorphenesin, Methylparaben, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, CI 19140 (FD&C Yellow No. 5), CI 42090 (FD&C Blue No. 1).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švarios veido odos judėdami nuo centro, šonų link. Naudokite ryte ir / ar vakare.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Kremas nuo raukšlių
Dieninis kremas
Naktinis kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Dr Irena Eris Platinum Men Age Power Extreme Anti-Wrinkle Cream kremas nuo raukšlių vyrams

Dr Irena Eris Platinum Men Age Power Extreme Anti-Wrinkle Cream kremas nuo raukšlių vyrams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui