DermoFuture Snail Repair Anti-Wrinkle Cream veido kremas nuo raukšlių

DermoFuture Snail Repair Anti-Wrinkle Cream veido kremas nuo raukšlių Padidinti

DermoFuture Snail Repair Anti-Wrinkle Cream veido kremas nuo raukšlių

Prekės ID: 45945
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 45945
Pirkėjų atsiliepimai: 1

3,99 €

Prekės ID: 45945
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 45945
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 12 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Stiprina kapiliarus, nuo raukšlių, atkūrimui/atstatymui, glotnina, jauninanti, stangrina, drėkinimui, suteikia elastingumo, kovoja su senėjimo požymiais, pakelianti, stimuliuoja kolageno gamybą, gaivinanti, švytėjimą suteikianti, minkštinanti, švelnininimui, raminanti, suteikia matinį efektą, raudonį mažinanti, sutraukia poras, skaistina, spindesiui, tekstūrai išryškinti, puoselėja, palaiko sveiką odą
Produkto tipas Kremas nuo raukšlių, Kremas, Veido kremas
Odos būklė/tipas Brandžiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Hialurono rūgštimi, Su Sraigių Gleivių Ekstraktu, Su Adenozinu, Su Taukmedžio Sviestu, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Makadamijos Aliejumi

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

DermoFuture Snail Repair Anti-Wrinkle Cream kremas nuo raukšlių atkuria ir pagerina epidermio būklę, glotnina, jaunina ir stangrina odą.

Priemonė su didelės koncentracijos sraigių gleivių ekstraktu maksimaliai drėkina ir regeneruoja odą, atkuria jos elastingumą bei padeda kovoti su senėjimo požymiais. Sudėtyje taip pat yra adenozino, kuris pakelia veido tonusą, atkuria optimalią epidermio ląstelių veiklą ir skatina kolageno gamybą, todėl oda tampa gaivi, atjaunėjusi ir švytinti, o veido raukšlės pastebimai sumažėja. Aktyviųjų komponentų derinys papildytas sviestmedžių, makadamijų ir kitais aliejais, kurie veiksmingai drėkina ir minkština odą, suteikia jai ypatingo švelnumo. Azijinių centelių ekstraktas pasižymi raminamuoju poveikiu ir suteikia veidui matinį efektą. Produktas taip pat sumažina paraudimą ir kapiliarų matomumą, sutraukia poras, skaistina ir gaivina odą.

Kremas padeda kovoti net ir su giliomis veido raukšlėmis, šviesina ir regeneruoja epidermį, leidžia mėgautis švelnia, atgaivinta ir natūraliai spindinčia veido oda.

Kaip naudoti: švelniai įmasažuokite priemonę į veido odą ir palikite susigerti.

Aqua, Snail Secretion Filtrate, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Macadamia Temifolia Seed Oil, BeesWax, Glycol Stearate, PEG-40 Stearate, Sorbitan Sesquioleate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, C12-14 Pareth-12, Sodium Chondroitin Sulfate, Beta-Glucan, Polysorbate 20, Carbomer, Triethanolamine, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Adenosine, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Copper Tripeptide-1, Human Oligopeptide-1, Cantella Asiatica Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Parfum.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: švelniai įmasažuokite priemonę į veido odą ir palikite susigerti.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Kremas nuo raukšlių

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

1 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Vaida G. country flag 2023-05-03

Nepakeičiamas palydovas kelionėms- ne tik geras kremas, bet dėl talpos visiškai neužima vietos. Rekomenduoju.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.

Parašyti atsiliepimą

DermoFuture Snail Repair Anti-Wrinkle Cream veido kremas nuo raukšlių

DermoFuture Snail Repair Anti-Wrinkle Cream veido kremas nuo raukšlių

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui