Collistar Special Perfect Tan Moisturizing Tanning Spray SPF10 nuo saulės apsaugantis purškiklis

Collistar Special Perfect Tan Moisturizing Tanning Spray SPF10 nuo saulės apsaugantis purškiklis Padidinti

Collistar Special Perfect Tan Moisturizing Tanning Spray SPF10 nuo saulės apsaugantis purškiklis

Prekės ID: 54168
Prekės ID: 54168

29,99 €

Prekės ID: 54168
Prekės ID: 54168

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 200 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Apsauga nuo saulės, apsaugo, nuo saulės/karščio, švelnininimui, suteikia elastingumo, drėkinimui, kovoja su senėjimo požymiais, stiprinamasis, vandeniui atsparus, su apsauginiu spf filtru
Produkto tipas Purškiklis, Apsauga nuo saulės, Apsauginis purškiklis nuo saulės, Saulės/įdegio kosmetika
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Ypatybės Su SPF filtru, Su UV filtru, Su organiniu simondsijų aliejumi, Su simondsijų aliejumi, Su Vertingaisiais aliejais, Su Tirozinu
Saugos instrukcija Aerozolis (Paskaitykite saugumo instrukciją)
SPF apsaugos lygis SPF10
Atsakingas asmuo Collistar S.p.A. (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Collistar Special Perfect Tan Moisturizing Tanning Spray SPF10 nuo saulės apsaugantis purškiklis yra praktiškas, greitas ir saugus būdas įgyti nuostabų ir tobulą įdegį. Šis itin pažangus produktas turi specialią formulę su patogiu 360° antgaliu, leidžiančiu greitai ir tobulai padengti visą kūną, įskaitant sunkiau pasiekiamas vietas.

Skaidrus ir itin gaivus, ši purškiklis akimirksniu prasiskverbia į odą, greitai išdžiūsta ir, skirtingai nei daugelis purškiklių, dėl sudėtyje esančių simondsijų ir tamanu aliejų palieka odą neįtikėtinai švelnią, elastingą ir sudrėkintą.

Iš tamanu riešutų išgautas aliejus, kuriame gausu riebalų rūgščių ir vitaminų, taip pat apsaugo nuo ozono poveikio ir stiprina senėjimą stabdantį poveikį. Itin patikrintas fotostabilių saulės filtrų mišinys užtikrina visišką ir nuolatinę apsaugą nuo UVA ir UVB spindulių, o tirozinas skatina melanino gamybą, taip pagreitindamas ir sustiprindamas įdegį.

Atsparus vandeniui ir prakaitui, nelipnus, nelimpa prie smėlio ar plaukų. Idealiai tinka buriavimui ir sportui po atviru dangumi.

Kaip naudoti: purkšite priemonę 30 minučių prieš einant ant saulės. Rekomenduojama naudoti kas 2 valandas po kiekvienų maudynių.

ALCOHOL DENAT., DIBUTYL ADIPATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COCOGLYCERIDES, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, AQUA, PARFUM, GLYCERIN, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, CALOPHYLLUM INOPHYLLUM SEED OIL, OLEOYL TYROSINE, LUFFA CYLINDRICA SEED OIL, OLEIC ACID, DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL, CANOLA OIL, PHYSALIS ANGULATA EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT, DAUCUS CAROTA SATIVA SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, BETA-CAROTENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, EUGENOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: purkšite priemonę 30 minučių prieš einant ant saulės. Rekomenduojama naudoti kas 2 valandas po kiekvienų maudynių.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Purškiklis
Apsauga nuo saulės
Saulės/įdegio kosmetika

DĖMESIO! - YPAČ DEGUS AEROZOLIS. Slėginis indas - kaitinamas gali sprogti. Saugokite nuo karščio, žiežirbų,atviros liepsnos ir kitų ugnies šaltinių. Nerūkykite. Nepurkšti į atvirą liepsną arba kitus degimo šaltinius. nepradurti ir nedeginti net panaudoto. Saugokite nuo saulės šviesos. Nelaikyti aukštesnėje nei 50°C. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Nepurškite į akis ar ant sudirgintos odos, neįkvėpkite. Nenaudokite jokiais kitais tikslais nei nurodyta. Nenaudokite mažose erdvėse.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Collistar Special Perfect Tan Moisturizing Tanning Spray SPF10 nuo saulės apsaugantis purškiklis

Collistar Special Perfect Tan Moisturizing Tanning Spray SPF10 nuo saulės apsaugantis purškiklis

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui