Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator drėkinamasis veido kremas

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator drėkinamasis veido kremas Padidinti

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator drėkinamasis veido kremas

Prekės ID: 53944
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 4
Prekės ID: 53944
Pirkėjų atsiliepimai: 4

11,29 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 53944
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 4
Prekės ID: 53944
Pirkėjų atsiliepimai: 4

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 15 ml., 30 ml., 75 ml., 200 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, pašalina sausumo pojūtį, ilgalaikio poveikio, gaivinanti, stiprinamasis, glotnina, glotninanti, švelnininimui, minkštinanti, suteikia putlumo, palaiko sveiką odą, jauninanti, grąžina gyvybingumą, puoselėja, suteikia elastingumo, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, atkūrimui/atstatymui, neapsunkina, raminanti, skaistina, spindesiui, sumažina odos pleiskanojimą , suteikia natūralų efektą
Produkto tipas Kremas, Veido kremas, Gelis, Drėkiklis, Drėkinamoji priemonė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Sausai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Hialurono rūgštimi, Su biofermentais, Su Alavijo ekstraktu, Su Alavijo vandeniu, Su Alaviju, Su Vitaminais, Su vitaminu C, Su vitaminu E, Su vitaminu E, su žaliosios arbatos ekstraktu, Su Kofeinu, Su Antioksidantais, Be Parabenų, Be aliejaus, Be Mineralinių Aliejų, Be Ftalatų, Be kvapiųjų medžiagų, Be Sintetinių kvapiklių, Be alkoholio
Atsakingas asmuo Estee Lauder N.V. (Belgija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator veido kremas suteikia iki 100 valandų išliekantį drėkinimą.

Priemonė pasižymi efektyviu poveikiu, todėl akimirksniu atgaivina odą, suteikia jai švelnumo ir minkštumo. O veikliųjų medžiagų kompleksas, kuriuo papildytas šis produktas, padeda sumažinti odos sausumą, išvengti jos šerpetojimo ar tempimo pojūčio. Dėl to su Clinique Moisture Surge veido kremu paprasta atkurti sveiką odos būklę.

Gaminys sukurtas tam, kad rūpestingai puoselėtų išsausėjusią veido odą ir pastebimai pagerintų jos išvaizdą. Dėl to Clinique Moisture Surge kremas papildytas komponentais, padedančiais sudrėkinti, pamaitinti ir apsaugoti odą. Sudėtyje esantys alavijų biofermentai ir dviejų skirtingų molekulinių masių hialurono rūgštis įsiskverbia giliai į odą. Tai padeda atkurti odos drėgmės balansą ir apsaugoti ją nuo pakartotinio išsausėjimo. Vitaminų C ir E mišinys, kuriuo taip pat papildytas Clinique Moisture Surge kremas, stiprina, skaistina ir saugo odą nuo žalingų aplinkos veiksnių. O Auto-Replenishing technologija, sukurta pasitelkus aktyvintą alavijo vandenį ir kofeiną, skatina natūralius odos atsinaujinimo procesus.

Nepalankios oro sąlygos, temperatūrų kaita, tarša ar mėlynos ekranų šviesos gali lemti odos išsausėjimo. Todėl Clinique Moisture Surge 100H kremas ne tik drėkina, bet ir saugo odą nuo aplinkos agresorių. Tokiu būdu hidrolipidinis barjeras nepažeidžiamas, o oda atrodo sudrėkinta, minkšta ir elastinga.

  • Pagrindinės gaminio savybės:
  • intensyviai drėkina odą iš vidaus;
  • akimirksniu nuramina odą;
  • saugo nuo žalingo aplinkos poveikio;
  • suteikia odai gyvybingumo;
  • atkuria natūraliai putlios odos efektą;
  • sugrąžiną odos elastingumą;
  • veikia iki 100 valandų.

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator veido kremas – efektyvus būdas atkurti ir išsaugoti sveiką odos būklę. Priemonė akimirksniu sudrėkina, atgaivina odą ir suteikia jai natūralaus spindesio.

Gelinės tekstūros produktas lengvai pasiskirsto ant odos ir greitai susigeria. O speciali formulė be aliejaus nepalieka riebios plėvelės ant odos paviršiaus ir užtikrina ilgalaikį gaivos pojūtį.

Be parabenų. Be ftalatų. Be aliejaus. Be kvapiųjų medžiagų. Be alkoholio.

Patikrinta dermatologų.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido judėdami nuo centro, šonų link. Naudokite du kartus per dieną: ryte ir vakare.

Water\Aqua\Eau, Dimethicone, Butylene Glycol, Glycerin, Trisiloxane, Trehalose, Sucrose, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Hydroxyethyl Urea, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Silybum Marianum (Lady'S Thistle) Extract, Betula Alba (Birch) Bark Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Aloe Barbadensis Leaf Water, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Thermus Thermophillus Ferment, Caffeine, Sorbitol, Palmitoyl Hexapeptide-12, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Oleth-10, Sodium Polyaspartate, Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides, Lactobacillus Ferment Lysate, Saccharide Isomerate, Hydrogenated Lecithin, Tocopheryl Acetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Polymethacrylate, Tromethamine, Peg-8, Hexylene Glycol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Citric Acid, Bht, Disodium Edta, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Red 4 (Ci 14700), Yellow 5 (Ci 19140)

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido judėdami nuo centro, šonų link. Naudokite du kartus per dieną: ryte ir vakare.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Drėkinamoji priemonė
Drėkiklis
Gelis

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

4 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Ona R country flag 2024-01-30

Puikus kremas. Daug metų jį naudoju. Lengvas, tinka jautriai odai. Visada renkuosi 100H. 72H man per riebus.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Svetlana country flag 2023-10-19

Tiesiog atradimas! Labai geras kremas, puikiai drėkina ir tinka mišriai odai (riebi T zona).Lengvas, nelipnis, greitqi įsigeria.

Loriana country flag 2023-03-13

Pats geriausias kremas kurį naudojau, man ypač tinkantis sergant dermatitu.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Eve R. country flag 2023-09-25

Geras ir lengvas produktas, man labai patinka.

Parašyti atsiliepimą

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator drėkinamasis veido kremas

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator drėkinamasis veido kremas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui