Clinique Fresh Pressed 7-Day System 7 dienų veido priežiūros rinkinys su vitaminu C

Clinique Fresh Pressed 7-Day System 7 dienų veido priežiūros rinkinys su vitaminu C Padidinti

Clinique Fresh Pressed 7-Day System 7 dienų veido priežiūros rinkinys su vitaminu C

Prekės ID: 43686
Prekės ID: 43686

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

27,99 €

Prekės ID: 43686
Prekės ID: 43686

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Kovoja su senėjimo požymiais, stangrina, skaistina, nuo raukšlių, grąžina gyvybingumą, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, stiprinamasis, minkštinanti, drėkinimui, pašalina nuovargio požymius, jauninanti, ilgalaikio poveikio, tekstūrai išryškinti, suteikia elastingumo, atkūrimui/atstatymui
Produkto tipas Valiklis, Rinkinys veidui
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Kofeinu, Su Hialurono rūgštimi, Be Ftalatų, Su vitaminu C, Be Sintetinių kvapiklių, Be Parabenų, Su Vitaminais, Su Proteinais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingais Kompleksais
Atsakingas asmuo Estee Lauder N.V. (Belgija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Clinique Fresh Pressed 7-Day System - tai dviejų dalių rinkinys, kuris gausiai prisotintas vitaminu C, vienu iš galingiausių vitaminų, stabdančių senėjimą. Nuo pat pirmojo naudojimo patirkite skaistesnės ir lygesnės odos efektą. Oda tampa pastebimai stangresnė, lygesnė, su akivaizdžiai sumažėjusiomis raukšlėmis bei spinduliuojančiu, jaunatvišku spindesiu.

Rinkinį sudaro:

  • Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser valomoji veido pudra su vitaminu C (7vnt. x 0,5g) - tai naujas veido valymo būdas, užtikrinantis akivaizdžią naudą. Po naudojimo oda iš karto tampa gyvybingesnė, šviežesnė ir švaresnė.
  • Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% kasdienis odos stangrintojas su grynu vitaminu C 10% (10 ml) - stimuliuoja natūralų ląstelių atsinaujinimą ir drėkina odą, o sudėtyje esantis vitaminas C, kuris sudaro net 10% visos pakuotės kiekio, stiprina odos būklę ir ją minkština bei skaistina.

Sudėtyje nėra sintetinių kvapiklių, be parabenų ir ftalatų.

Kaip naudoti: Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% naudokite ryte ir vakare. Pašalinkite apsauginę plėvelę nuo buteliuko dugno, tuomet įspauskite į vidų produktą 2 kartus ir suplakite.

Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser sudrėkinkite rankas šiltu vandeniu ir užberkite ant jų vienos pakuoės turinį. Patrinkite, kad produktas pradėtų putoti. Po to švelniais sukamaisiais judesiais įmasažuokite valiklį į veidą ir palikite maždaug minutei, kad vitaminas C susigertų į odą ir sustiprėtų jo veiksmingumas. Po to gerai nuplaukite veidą ir rankas. 

Water\Aqua\Eau, Ascorbic Acid, Glycerin, Dimethicone, Squalane, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Acetyl Glucosamine, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Morus Nigra (Mulberry) Root Extract, Molasses Extract\Saccharum Officinarum\Extrait De Mélasse, Laminaria Digitata Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Algae Extract, Palmitoyl Hexapeptide-12, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Alcaligenes Polysaccharides, Caffeine, Sucrose, Whey Protein\Lactis Protein\Protéine Du Petit-Lait, Betaine, Salicylic Acid, Glycine Soja (Soybean) Protein, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul'S Wort) Extract, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Propylene Glycol Dicaprate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Allyl Methacrylates Crosspolymer, Carbomer, Glyceryl Polymethacrylate, Tromethamine, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, PEG-8, Polysorbate 20, Sodium Citrate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol Rds Product Name: Fresh Pressed Powder Cleanser Division: Cl (Clinique)Maltodextrin, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Kaolin, Ascorbic Acid, Sodium Chloride, Sapindus Mukurossi Peel Extract, Salicylic Acid, Allyl Methacrylates Crosspolymer, Cyclodextrin, Coconut Acid, Ethylbisiminomethylguaiacol Manganese Chloride, Water\Aqua\Eau, Disodium EDTA.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% naudokite ryte ir vakare. Pašalinkite apsauginę plėvelę nuo buteliuko dugno, tuomet įspauskite į vidų produktą 2 kartus ir suplakite. Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser sudrėkinkite rankas šiltu vandeniu ir užberkite ant jų vienos pakuoės turinį. Patrinkite, kad produktas pradėtų putoti. Po to švelniais sukamaisiais judesiais įmasažuokite valiklį į veidą ir palikite maždaug minutei, kad vitaminas C susigertų į odą ir sustiprėtų jo veiksmingumas. Po to gerai nuplaukite veidą ir rankas. 

Parašyti atsiliepimą

Clinique Fresh Pressed 7-Day System 7 dienų veido priežiūros rinkinys su vitaminu C

Clinique Fresh Pressed 7-Day System 7 dienų veido priežiūros rinkinys su vitaminu C

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui