Bielenda Vegan MuesIi Matting Cream matizuojantis veido kremas

Bielenda Vegan MuesIi Matting Cream matizuojantis veido kremas Padidinti

Bielenda Vegan MuesIi Matting Cream matizuojantis veido kremas

Prekės ID: 45909
Prekės ID: 45909

6,79 €

Prekės ID: 45909
Prekės ID: 45909

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Reguliuoja sebumo išsiskyrimą, suteikia matinį efektą, neapsunkina, atkūrimui/atstatymui, sutraukia poras, gaivinanti, drėkinimui, malšina stresą, apsaugo nuo mechaninių pažeidimų, maitinanti, kovoja su senėjimo požymiais, raminanti, minkštinanti, suteikia lankstumo, dieninis, naktinis, pašalina riebalių perteklių
Produkto tipas Kremas, Veido kremas, Dieninis kremas, Naktinis kremas
Odos būklė/tipas Jautriai odai, Riebiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su avižomis, Su Gydomosiomis Rūgštimis, Su Vitaminais, Tinka veganams, Su Ryžių Pienu, Su Vertingaisiais aliejais, Su Kviečių Gemalų Aliejumi
Atsakingas asmuo Bielenda Kosmetyki Naturalne Sp. z o. o. ( Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Bielenda Vegan MuesIi Matting Cream kremas, dėka kruopščiai atrinktų aktyvių veganiškų ingredientų, užtikrina visus metus aktyvią riebios bei jautrios odos priežiūrą. Kremas yra veiksminga parama kovojant su odos trūkumais. Avižų miltų dėka jis reguliuoja riebalų išsiskyrimą ir suteikia vienodą matinį poveikį odai. Jo lengva tekstūra neapsunkina odos, sutraukia poras ir jos tampa mažiau matomos, gaivina ir drėkina odą. 

Sudėtyje yra aktyvių veganiškų ingredientų, tokių kaip: ryžių pienas - vertingas ryžių aliejaus ir ryžių baltymų mišinys. Stimuliuoja odos gynybinius mechanizmus kovojant su oksidaciniu stresu. Jis turi drėkinamųjų, maitinamųjų ir kondicionuojamų savybių. Rūgščių ir vitamino E dėka jis veiksmingai kovoja su matomais senėjimo požymiams. Kviečių gemalų aliejus pasižymi didžiausiu vitamino E kiekiu tarp visų augalinių aliejų. Jis efektyviai absorbuoja, regeneruoja ir maitina. Puikiai atstato odos lipidinį sluoksnį, užkertant kelią drėgmės praradimui. Avižose esančios maistinės medžiagos nuramina odą, minkština ir drėkina. Joms būdingas didelis tokoferolio junginių kiekis, kuris giliai įsiskverbia į epidermį, atstatydamas jo tvirtumą ir lankstumą.

Tinka naudoti ryte ir vakare.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido judėdami nuo centro, šonų link.

Aqua (Water), Propanediol, Stearyl Alcohol, Oryza Sativa (Rice) Starch, Glycerin, Squalane, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, Avena Sativa (Oat) Bran Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Hydrolyzed Rice Bran Protein, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Allantoin, Niacinamide, Potassium Azeloyl Diglycinate, Tocopheryl Acetate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hyaluronic Acid, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Ascorbyl Palmitate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Vegetable Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Isododecane, Hydrogenated Tetradecenyl/Methylpentadecene, Sodium Polyacrylate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linalool.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido judėdami nuo centro, šonų link.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Dieninis kremas
Naktinis kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Bielenda Vegan MuesIi Matting Cream matizuojantis veido kremas

Bielenda Vegan MuesIi Matting Cream matizuojantis veido kremas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui