Bielenda Professional Supremelab Pro Age rinkinys veidui (50 ml. kremas + 30 ml. serumas)

Bielenda Professional Supremelab Pro Age rinkinys veidui (50 ml. kremas + 30 ml. serumas) Padidinti

Bielenda Professional Supremelab Pro Age rinkinys veidui (50 ml. kremas + 30 ml. serumas)

Prekės ID: 53347
Prekės ID: 53347

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

24,99 €

Prekės ID: 53347
Prekės ID: 53347

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Nuo raukšlių, kovoja su senėjimo požymiais, glotnina, glotninanti, stangrina, suteikia elastingumo, drėkinimui, maitinanti, atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, pašalina sausumo pojūtį, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, malšina stresą, grąžina gyvybingumą, tonizuoja, pašalina nuovargio požymius, stimuliuoja kolageno gamybą
Produkto tipas Rinkinys veidui, Dieninis kremas, Kremas, Kremas nuo raukšlių, Naktinis kremas, Veido kremas, Serumas
Odos būklė/tipas Brandžiai odai, Sausai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Peptidais, Su Hialurono rūgštimi, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Skvalanu, Su Avokadų aliejumi, Su Migdolų aliejumi, Su Glicerinu, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su Ricinos aliejumi, Su Ryžių Proteinais, Su Drėkinamaisiais Komponentais
Atsakingas asmuo Bielenda Kosmetyki Naturalne Sp. z o. o. ( Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Bielenda Professional Supremelab Pro Age rinkinys veidui skirtas brandžios odos priežiūrai, nes padeda sustiprinti epidermį, atkuria jo stangrumą bei elastingumą ir efektyviai kovoja su raukšlėmis. Rinkinį sudarantys produktai papildyti unikaliu peptidų kompleksu, kuris lėtina odos senėjimą, lygina, glotnina ir pastebimai ją sutvirtina.

Rinkinį sudaro:

  • Bielenda Professional Supremelab Anti-Wrinkle Cream veido kremas nuo raukšlių, kuris puikiai kovoja su odos suglebimu, sausumu, lygina raukšles ir saugo nuo jų atsiradimo. Produktas maitina, drėkina epidermį, skatina ląstelių regeneraciją ir saugo veido odą nuo išsausėjimo, oksidacinio streso ir kitų pažeidimų, todėl padeda atkurti gyvybingą ir sveiką epidermio būklę.
  • Bielenda Professional Supremelab Anti-Wrinkle Serum serumas nuo raukšlių, kuris suteikia odai stangrumo, tvirtumo ir padeda efektyviai kovoti su odos senėjimu. Koncentruota produkto formulė su peptidais ir hialurono rūgštimi atkuria optimalų odos drėgmės balansą, išlygina jos paviršių ir pagerina epidermio įtampą bei elastingumą. Oda atkuriama, tonizuojama, tampa kupina gyvybės ir glotnumo, o raukšlės pastebimai sumažėja.

Tik profesionaliam naudojimui.

Rinkinyje: Bielenda veido kremas nuo raukšlių 50 ml. ir veido serumas nuo raukšlių 30 ml.

 

Kaip naudoti veido kremą: tepkite produktą ant švarios, sausos veido ir kaklo odos. Naudokite ryte ir / arba vakare. 

Kaip naudoti serumą: priemonę tepkite ant švarios, sausos veido ir kaklo odos. Naudokite ryte ir / arba vakare. Serumas gali būti naudojamas kaip atskiras produktas arba kartu su veido kremu.

Cream: Aqua (Water), Glycerin, Tocopheryl Acetate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Trehalose, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Palmitoyl Tripeptide-5, Acetyl Hexapeptide-8, Hydrolyzed Rice Protein, Tocopherol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Beta-Sitosterol, Squalene, Ascorbyl Palmitate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vegetable Oil, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Diethylhexyl Syringylidene Malonate, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Dmdm Hydantoin, Parfum (Fragrance), Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Ci 17200/Acid Red 33, Ci 60725/Violet 2. Limonene, Linalool. Serum: Aqua (Water), Glycerin, Tocopheryl Acetate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Trehalose, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Palmitoyl Tripeptide-5, Acetyl Hexapeptide-8, Hydrolyzed Rice Protein, Tocopherol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Beta-Sitosterol, Squalene, Ascorbyl Palmitate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vegetable Oil, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Diethylhexyl Syringylidene Malonate, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Dmdm Hydantoin, Parfum (Fragrance), Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Ci 17200/Acid Red 33, Ci 60725/Violet 2. Limonene, Linalool.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti veido kremą: tepkite produktą ant švarios, sausos veido ir kaklo odos. Naudokite ryte ir / arba vakare.  Kaip naudoti serumą: priemonę tepkite ant švarios, sausos veido ir kaklo odos. Naudokite ryte ir / arba vakare. Serumas gali būti naudojamas kaip atskiras produktas arba kartu su veido kremu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Serumas
Veido kremas
Kremas nuo raukšlių
Dieninis kremas
Naktinis kremas

Parašyti atsiliepimą

Bielenda Professional Supremelab Pro Age rinkinys veidui (50 ml. kremas + 30 ml. serumas)

Bielenda Professional Supremelab Pro Age rinkinys veidui (50 ml. kremas + 30 ml. serumas)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui