Acqua Di Parma Barbiere Face Clay Mask veido kaukė vyrams

Acqua Di Parma Barbiere Face Clay Mask veido kaukė vyrams Padidinti

Acqua Di Parma Barbiere Face Clay Mask veido kaukė vyrams

Prekės ID: 46373
Prekės ID: 46373

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

21,99 €

Prekės ID: 46373
Prekės ID: 46373

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 75 ml.
Lytis Vyrams
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Valymui, valo poras, skaistina, pašalina nuovargio požymius, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, gaivinanti, grąžina gyvybingumą, puoselėja, suvienodina odos atspalvį, tekstūrai išryškinti, pašalina riebalių perteklių
Produkto tipas veido kaukė, Kaukė
Odos būklė/tipas Probleminei odai, Riebiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su moliu, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Kaolinu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Atkurkite „Acqua di Parma Barbiere“ salono patirtį, kad ir kur būtumėte, naudodamiesi šia rafinuota kasdienio naudojimo vyrų odos priežiūros produktų kolekcija.

Remiantis Acqua Di Parma paveldu, kurį per metus iš tėvo perėmė sūnus, ši prabangi kolekcija sujungia tradicinį italų kirpimo stilių su šiuolaikinio žmogaus poreikiais. Kvepiantis ikonišku „Colonia“ kvapu ir supakuotas į „Acqua di Parma“ firminę geltoną pakuotę, šioje stilingoje, tačiau funkcionalioje kolekcijoje yra viskas, ko reikia skutimuisi, po skutimosi, barzdos priežiūrai, taip pat produktai, skirti specialiai vyrų odai.

Gaukite profesionalių rezultatų iš produktų, pagamintų iš natūralių ir novatoriškų ingredientų, su kuriais akimirksniu pasieksite trokštamų rezultatų.

Acqua Di Parma Barberie Face Clay Mask molio kaukė veidui giliai valo poras, skaistina ir pašalina nuovargio požymius. Formulė su augaliniais ingredientais akimirksniu pagerina odos struktūrą, o natūralaus molio, šeivamedžio uogų ir citrinų aliejų derinys giliai įsiskverbia į poras, jas išvalo ir sugeria aliejaus perteklių, todėl priemonė puikiai tinka kasdieniam naudojimui visoje T zonoje ar kitoms probleminėms veido vietoms.

Visiems odos tipams. 

Kaip naudoti: 1-2 kartus per savaitę tepti ant švarios veido ir kaklo odos. Palikti veikti 10 minučių, kruopščiai nuplauti vandeniu.

aqua (water), kaolin, glycerin, bentonite, octyldodecanol, butylene glycol, dimethicone, glyceryl stearate citrate, caprylic/Capric triglyceride, peg-2 hydrogenated glyceryl palmate, phenoxyethanol, cetearylalcohol, charcoal powder, peg-7 glyceryl cocoate, caprylyl glycol, polyacrylamide, xanthan gum, parfum (fragrance), c13-14 isoparaffin, potassium sorbate, limonene, decylene glycol, citric acid, disodium edta, polyglycerin-1, polyglyceryl-1 myristate, polyglyceryl-1 stearate, glyceryl polyacrylate, bht, laureth-7, hydroxycitronellal, linalool, citrus limon (lemon) peel oil, citral, sodium dehydroacetate, sambucus nigra flower extract, sodium benzoate

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: 1-2 kartus per savaitę tepti ant švarios veido ir kaklo odos. Palikti veikti 10 minučių, kruopščiai nuplauti vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Parašyti atsiliepimą

Acqua Di Parma Barbiere Face Clay Mask veido kaukė vyrams

Acqua Di Parma Barbiere Face Clay Mask veido kaukė vyrams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui