Lūpų dažai

puslapyje
Rodoma 73 - 108 iš 545 dalykų
Rodoma 73 - 108 iš 545 dalykų

Lūpų dažai suteikia moteriai papildomo žavesio, elegancijos ir pasitikėjimo. Jie gali suteikti lūpoms norimą spalvą ir formą, jas paryškinti, vizualiai padidinti, taip pat sudrėkinti ir paslėpti išsausėjusias ar šerpetojančias lūpas. Save24 asortimente rasite ilgai išliekančius, blizgančius, matinius, skystus, balzaminius lūpų dažus ir plačią spalvų paletę, kuri padės pasiekti neįtikėtiną efektą vos keliais dažų potėpiais. Išsirinkite lūpų dažus kasdienai ir ypatingoms progoms internetu!

Turbūt kiekvienos merginos makiažo krepšelyje galima rasti lūpoms skirtų makiažo priemonių – lūpų pieštukų, balzamų, blizgių ir žinoma, lūpų dažų. Juk gražiai padažytos lūpos suteikia įvaizdžiui dar daugiau elegancijos. Tiesa, vieni labiau mėgsta skystus lūpų dažus, o kiti balzaminius. Tačiau kuo jie skiriasi ir kuris yra tinkamesnis tau?

Skysti lūpų dažai

Šiuolaikiški skysti lūpų dažai su minkštu šepetėliu skirti tobulai lūpų linijai pabrėžti. Itin lengvos tekstūros dažai sodriai padengia lūpas, nesukelia sausumo ar lipnumo jausmo ir leidžia odai kvėpuoti. Save24 asortimente rasite tiek matinių, tiek blizgių skystų lūpų dažų, todėl liks tik išsirinkti kokios spalvos lūpų norite. Matiniai lūpų dažai puikiai tiks pasimatymams ar kitiems draugiškiems susitikimams, nes nepaliks lipnių dėmių ant partnerio lūpų ar stiklinės šampano. Tačiau siekiant blizgaus ir gaivaus įvaizdžio rinkitės skystus lūpų dažus, kurie suteiktų lūpoms blizgesį ir giliai jas maitintų.

Balzaminiai lūpų dažai

Naujausiomis technologijomis sukurti lūpų dažai skirti ne tik pabrėžti ar sukurti grožį, bet ir suteikti maksimalų komfortą. Balzaminių lūpų dažų kreminė tekstūra lengvai tepasi ant lūpų, o intensyvi, ilgai išliekanti spalva leidžia mėgautis gražiai atrodančiomis lūpomis visą dieną. Anksčiau, balzaminių lūpų dažų nemėgdavo sausas ir suskeldėjusias lūpas turinčios merginos, tačiau dabar Save24 asortimente galite rasti drėkinančiais aliejais prisotintus lūpų dažus, kurie užtikrins reikalingų medžiagų ir drėgmės suteikimą lūpų odai. Kaip ir skysti lūpų dažai, taip ir balzaminiai gali būti blizgūs ir matiniai, tačiau tepant bet kokius lūpų dažus pirmiausia patartina tinkamai paruošti odą. Tam padės specialūs lūpų šveitikliai, balzamai ir aliejai. Tinkamai paruošus lūpas dažai išliks ilgiau, nesubėgs į raukšleles ar į suskeldėjusias odos vietas. 

Spalvos

Kiekvienai svarbiai akimirkai reikia parinkti tinkamos spalvos lūpų dažus. Čia rasite didelį žinomiausių gamintojų lūpų dažų asortimentą ir plačią spalvų paletę nuo natūralių ir sodrių atspalvių iki ryškių ir neįprastai tamsių spalvų. Siekiančioms ryškaus, vakarinio įvaizdžio tiks Maybelline SuperStay Matte skysti arba Revlon Super Lustrous balzaminiai lūpų dažai. Mėgstančioms natūralumą – kūno spalvos Loreal Color Riche Nuden arba natūraliai atrodantys Makeup Revolution Tasty Peach gelio konsistencijos lūpų dažai. Klasikos gerbėjoms – tradicinių atspalvių ilgai išliekantys Max Factor Lipfinity ir populiarieji Max Factor Colour Elixir lūpų dažai. 

Pabrėžkite savo lūpas, suteikite joms spalvą ir tekstūrą su Save24 asortimente esančiais lūpų dažais. Populiariausi Loreal, Max Factor, Maybelline ir kitų žinomų gamintojų lūpų dažai čia kainuoja mažiau, o nuolat atnaujinamas asortimentas leis įsigyti ne tik pačius mėgstamiausius, bet ir pirmiems išbandyti naujienas. Kokybiški lūpų dažai už patrauklią kainą tik Save24.

Taip, Save24 asortimente rasite lūpų dažų, kurių sudėtis papildyta lūpas drėkinančia hialurono rūgštimi. Rinkitės iš Yves Saint Laurent, Estee Lauder, Revlon, Artdeco ir Collistar gamintojų lūpų dažų. Sutaupykite pirkdami internetu iš Save24.

Žinoma! Plačiame Save24 asortimente rasite ir lūpų dažus, kurių sudėtyje nėra parabenų, alergenų, sintetinių kvapiklių. Tokie lūpų dažai nesausina lūpų, atvirkščiai, jas drėkina.

Visus populiariausius lūpų dažus rasite pirmajame kategorijos puslapyje. Tarp jų: Maybelline Super Stay Matte Ink skysti lūpų dažai, Bourjois Rouge Edition Velvet lūpų dažai, taip pat Max FActor Lipfinity ir Maybelline Vivid Matte Liquid skysti lūpų dažai. Platus asortimentas tikrai leis atrasti patinkančius kiekvienam.