Wella Professionals Elements Lightweight Renewing atkuriamasis kondicionierius

Wella Professionals Elements Lightweight Renewing atkuriamasis kondicionierius Padidinti

Wella Professionals Elements Lightweight Renewing atkuriamasis kondicionierius

Prekės ID: 18219
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 27
Prekės ID: 18219
Pirkėjų atsiliepimai: 27

12,99 €

Prekės ID: 18219
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 27
Prekės ID: 18219
Pirkėjų atsiliepimai: 27

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml., 200 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, drėkinimui, grąžina gyvybingumą, suteikia elastingumo, neapsunkina, minkštinanti, švelnininimui, glotnina, glotninanti, spindesiui, daro plaukus lengviau valdomus, tramdo šiaušimąsi, gaivinanti, stiprinamasis, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Nualintiems, Pažeistiems, Dažytiems, Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingomis Sultimis, Su Alaviju, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Vitaminais, Be Parabenų, Be Silikonų, Be Sulfatų, Be Sintetinių dažiklių, Su Natūralios kilmės ingredientais
Atsakingas asmuo Wella (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Wella Elements produktų linija sukurta švelniai, tačiau rūpestingai plaukų ir galvos odos priežiūrai. Jai priklausančios priemonės – tai natūraliais komponentais papildyti plaukų priežiūros gaminiai be silikonų, sulfatų ar gyvūninės kilmės ingredientų.

Wella Professionals Elements Lightweight Renewing Conditioner plaukų kondicionierius atgaivina plaukus, padeda atkurti jų tvirtumą, glotnumą ir žvilgesį.

Švelnia ir malonia tekstūra pasižymintis produktas sugrąžina plaukams prarastą drėgmę, juos sustiprina ir atgaivina. Wella Elements kondicionierius suteikia galimybę ir vėl mėgautis glotniais, mažiau besiveliančiais ir lengviau suvaldomais plaukais. Priemonė taip pat leidžia apsaugoti plaukus nuo šiaušimosi ar lūžinėjimo. Dėl to šis Wella kondicionierius puikiai tinka tuomet, kai reikia pasirūpinti sausais, dažytais ar bet kokio kito tipo plaukais.

Wella Elements kondicionierius papildytas natūralios kilmės komponentais, kurie kaskart rūpinasi sveika plaukų būkle. Priemonės sudėtyje esančios alavijų sultys, kuriose gausi vitaminų ir kitų veikliųjų medžiagų, intensyviai kondicionuoja plaukus. Todėl Wella Elements Lightweight Renewing Conditioner plaukų kondicionierius pastebimai stiprina ir gaivina nualintas sruogas. O vitaminas E pasižymi antioksidaciniu poveikiu, todėl saugo plaukus nuo laisvųjų radikalų daromos žalos.

  • Pagrindinės produkto ypatybės:
  • užtikrina optimalų plaukų drėgmės balansą;
  • leidžia mėgautis pastebimai švelnesniais plaukais;
  • padeda lengviau suvaldyti nepaklusnias sruogas;
  • atkuria natūralų plaukų spindesį;
  • sugrąžina plaukams gyvybingumą.

Wella Elements kondicionierius dovanoja kerinčią išvaizdą plaukams, atkurtų jų tvirtumą, spindesį ir minkštumą. O švelni ir atsakingai sukurta formulė leidžia šį drėkinamąjį kondicionierių rinktis net ir kasdieniam naudojimui.

Be silikonų. Be sulfatų. Be parabenų. Be sintetinių dažiklių. Be gyvūninės kilmės ingredientų.

Patikrinta dermatologų.

Dizainas atnaujinamas, todėl gausite naujo arba seno dizaino prekę.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Aqua/Water/Eau, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Behentrimonium Chloride, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Isopropyl Alcohol, Sodium Benzoate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopherol, Potassium Sorbate, Sodium Sulfite.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

27 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Jolanta country flag 2024-03-14

Labai geri pirkiniai ir šampūnas ,plaukai minkšti, oda nesausėja, tušas pasidažius gražiai atrodo akys, kondicionierius puikus plaukai. lengvai po jo išsišukuoja, blizga

Danguole country flag 2023-11-16

Esu labai patenkinta šiuo plaukų kondicionierių ir šampūnu

Audronė country flag 2023-10-13

Turiu storus, tankius plaukus, kurie reguliariai šviesinami, vienu momentu plaukai pradėjo baisiai veltis ir pūstis, su kirpėjos pagalba išsirinkau šį kondicionierių: jau po pirmo naudojimo plaukai tapo glotnesni, mažiau vėlėsi, tapo švelnesni. Kondicionierių naudoju kartu su šampūnu

DAIVA T. country flag 2023-07-20

Pirkiniais esu patenkinta.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Wella Professionals Elements Lightweight Renewing atkuriamasis kondicionierius

Wella Professionals Elements Lightweight Renewing atkuriamasis kondicionierius

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui