Wella Professionals Color Fresh Mask dažomoji plaukų kaukė

Wella Professionals Color Fresh Mask dažomoji plaukų kaukė Padidinti

Wella Professionals Color Fresh Mask dažomoji plaukų kaukė

Prekės ID: 43295
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 131
Prekės ID: 43295
Pirkėjų atsiliepimai: 131

12,99 €

Daugiau pasirinkimų

Prekės ID: 43295
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 131
Prekės ID: 43295
Pirkėjų atsiliepimai: 131

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 150 ml., 500 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Neutralizuoja geltonus atspalvius, neutralizuoja oranžinius atspalvius, suteikiantis atspalvį, atkūrimui/atstatymui, gaivinanti, puoselėja, spindesiui, glotnina, glotninanti, drėkinimui, maitinanti, apsaugo, apsaugo nuo mechaninių pažeidimų, grąžina gyvybingumą, ilgalaikio poveikio, palengvina plaukų iššukavimą, pašalina spalvos pakitimus, plaukų dažymui, suteikia elastingumo, užfiksuoja spalvą, tonuojantis
Produkto tipas Kaukė, Plaukų kaukė, Priemonė plaukų dažymui, Plaukų dažai
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams, Dažytiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Spalva Aukso, Geltona, Ruda, Raudona, Rožinė, Mėlyna, Mėtinė, Oranžinė, Šviesiai ruda, Violetinė
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su Augaliniais aliejais, Su argano aliejumi, Su Avokadų aliejumi, Su Abrikosų Kauliukų Aliejumi, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Be Silikonų, Tinka veganams
Saugos instrukcija Plaukų dažymo priemonė (Paskaitykite saugumo instrukciją)
Atsakingas asmuo Wella (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Wella Color Fresh Mask – tai dažomoji plaukų kaukė, skirta tiems, kurie nori ilgiau išsaugoti dažytų plaukų spalvą arba keisti ją, suteikiant įvaizdžiui naujų ir netikėtų atspalvių!

Priemonė sukurta siekiant kaskart užtikrinti maksimalų rezultatą, todėl ne tik atgaivina esamą plaukų spalvą, bet ir leidžia ją pakoreguoti. Plati atspalvių paletė leidžia koreguoti plaukų spalvą pasirinkus nuo švelniai pastelinio iki sodriai tamsaus atspalvio. Kiekviena Wella Color Fresh kaukė papildyta kruopščiai atrinktais pigmentais, kurie švelniai prisitvirtina prie plaukų paviršiaus. Tai užtikrina, kad plaukai saugiai įgaus norimą atspalvį, o spalvos pokyčiai bus atlikti profesionaliai.

Priemonė ne tik leidžia pakoreguoti plaukų atspalvį, tačiau ir rūpestingai rūpinasi sveika jų išvaizda. Priklausomai nuo to, koks dažomosios plaukų kaukės atspalvis pasirenkamas, produkto sudėtyje gali būti įvairių augalinių komponentų, kurie glotnina plaukus ir atkuria sveiką jų išvaizdą. Avokadų ir abrikosų kauliukų aliejai pastebimai sustiprina plaukus ir saugo juos nuo lūžinėjimo šukuojant ar kitų galimų pažeidimų. Kitos Wella Color Fresh kaukės gali būti papildytos arganų aliejumi, kuris pasižymi drėkinamosiomis savybėmis, atgaivina plaukus ir suteikia jiems spindesio. Visos šios veikliosios medžiagos ne tik padeda sustiprinti ir atgaivinti plaukus, bet ir rūpinasi, kad dažytų plaukų spalva dar ilgiau išliktų intensyvi ir sodri.

Pagrindinės savybės, kuriomis pasižymi Wella Color Fresh Mask kaukės:

  • neutralizuoja nepageidaujamus tonus;
  • atgaivina ar paryškina dažytų plaukų spalvą;
  • pasižymi plačia atspalvių palete;
  • saugo plaukus nuo lūžinėjimo;
  • suteikia sruogoms glotnumo;
  • atkuria sveiką plaukų žvilgesį;
  • užtikrina saugų dažomąjį efektą.

Kaip naudoti: naudojimo metu mūvėkite pirštines! Ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų, tepkite kaukę* per visą plaukų ilgį ir palaikykite 10 minučių. Po to plaukus gerai nuskalaukite vandeniu. Išdžiovinkite ir formuokite, kaip įprasta.

*Vidutinio ilgio plaukams naudokite apie 30 g kaukės (ledų rutuliuko dydžio)

Aqua, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Steareth-20, Behentrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Glycerin, Mica, Polyquaternium-37, Isopropyl Alcohol, Potassium Phosphate, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Titanium dioxide, Argania Spinosa Kernel Oil, PPG-1 Trideceth-6, Sodium Hydroxide, Acrylates/stearyl methacrylate copolymer, HC Yellow No. 13, HC Blue No. 15, Citric Acid, HC Blue No. 16 Produkto sudėtinės dalys gali kisti priklausomai nuo atspalvio

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: naudojimo metu mūvėkite pirštines! Ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų, tepkite kaukę* per visą plaukų ilgį ir palaikykite 10 minučių. Po to plaukus gerai nuskalaukite vandeniu. Išdžiovinkite ir formuokite, kaip įprasta. *Vidutinio ilgio plaukams naudokite apie 30 g kaukės (ledų rutuliuko dydžio)

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė
Plaukų dažai

Produktas skirtas vyresniems nei 16 metų asmenis. Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukciją. Būtina atlikti alergijos testą 48 valandos iki produkto naudojimo. Laikinos „juodosios henna“ tatuiruotės gali padidinti alergijos riziką. Nenaudokite šio produkto: blakstienų ar antakių dažymui; jei galvos oda yra jautri ar pažeista; jei yra išbertas Jūsų veidas; jei esate turėję alerginių reakcijų po ankstesnių dažymų. Vengti kontakto su akimis! Jei produktas patenka į akis plauti šiltu vandeniu! Naudoti apsaugines pirštines. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

131 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Riima J. country flag 2024-03-07

Labai gera dažanti kauke. Caramel glaze spalva super,tirštas kremas,gaila kad labai greitai nusiplauna . Labai lengva nusidažyti

Sonata D. country flag 2024-03-07

Puiki kaukė

Justina country flag 2024-02-28

Graži spalva, greitas veikimas.

Julita country flag 2024-02-21

Graži, švelni spalva, išliekanti pakankamai ilgai. Atgaivina ir pamaitina plaukus.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Wella Professionals Color Fresh Mask dažomoji plaukų kaukė

Wella Professionals Color Fresh Mask dažomoji plaukų kaukė

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui