Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue rinkinys plaukams ( 250 ml. šampūnas + 200 ml. kondicionierius + 200 ml. kaukė)

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue rinkinys plaukams ( 250 ml. šampūnas + 200 ml. kondicionierius + 200 ml. kaukė) Padidinti

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue rinkinys plaukams ( 250 ml. šampūnas + 200 ml. kondicionierius + 200 ml. kaukė)

Prekės ID: 61865
Prekės ID: 61865

29,99 €

Prekės ID: 61865
Prekės ID: 61865

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, plaukų plovimui, valymui, stiprinamasis, suteikia elastingumo, grąžina gyvybingumą, daro plaukus lengviau valdomus, palengvina plaukų iššukavimą, neapsunkina, nuo saulės/karščio, apsaugo, puoselėja, prideda sveiką blizgesį, spindesiui
Produkto tipas Šampūnas, Kaukė, Plaukų kaukė, Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Pažeistiems, Sausiems, Nualintiems
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Apsaugo nuo karščio formavimo metu, Su arganinu, Su Keratinu
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams
Atsakingas asmuo Henkel AG & Co. KGaA (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Atkuriamasis Schwarzkopf plaukų rinkinys puikiai atstato ir maitina plaukus. BC Bonacure Repair Rescue priemonių serija su unikalia Bionimetic technologija atstato ne tik vidinę plauko struktūrą, bet ir akivaizdžiai pagerina plauko paviršiaus būklę, todėl jie tampa sveikesni jau po pirmo plovimo!

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue šampūnas pažeistiems plaukams ne tik švelniai valo, bet ir pagerina pažeistų plaukų būklę, apsaugo ir stiprina juos iš vidaus. Naudojant reguliariai yra maksimaliai atstatoma pažeista struktūra,grąžinamas elastingumas, gyvybingumas, glotnumas, plaukai tampa lengviau valdomi ir atrodo akivaizdžiai sveikesni.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue Arginine yra nenuplaunamas dvifazis kondicionierius, kuris atkuria pažeistus plaukus, pagerina jų šukavimą ir valdymą. Formulė yra lengva ir idealiai tinka akimirksniu papildyti plaukus jų neapsunkinant. Šampūnas sujungia galingus ingredientus ir pažangiausias technologijas, kad būtų pasiekti geriausi rezultatai. Argininas, veganiškas keratinas ir Cell Equalizer technologija kartu restruktūrizuoja plaukus ir atkuria iki 3 metų padarytą žalą. Naudokite šį nenuplaunamą kondicionierių kaip purškiklį, kad būtų lengviau valdyti ir lengviau formuoti plaukus, arba naudokite jį prieš džiovinimą, kad apsaugotumėte plaukus, nes jis turi papildomą apsaugą nuo karščio.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue Treatment Arginine atkuriamoji kaukė yra skirta pažeistiems, sausiems ir gyvybingumą praradusiems plaukams puoselėti. Pažeisti plaukai gali būti labai sausi, porėti ir linkę lūžinėti; kaip tik todėl ši kaukė švelniai valo ir atkuria plaukus. Lengva formulė pagerina plaukų elastingumą ir blizgesį, nesuteikdama plaukams svorio ar sunkumo, todėl tinka visų tipų plaukams, net ir labai ploniems ir gležniems. Siekiant pasiūlyti intensyvius atkuriamuosius rezultatus, produkto sudėtis sujungia novatorišką technologiją su galingais ingredientais. Kadangi argininas panaikina iki 3 metų plaukams padarytą žalą, veganiškas keratinas ir Cell Equalizer technologija atkuria plaukų pluoštą, natūralų jų stiprumą, grožį ir blizgesį.

Rinkinyje yra:

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue šampūnas pažeistiems plaukams 250 ml.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue Arginine nenuplaunamas kondicionierius 200 ml.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue Treatment Arginine atkuriamoji kaukė 200 ml.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: 

Šampūnas – nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Kondicionierius – purkškite ant rankšluosčiu išplautų, drėgnų plaukų. Nenuplaukite. Arba naudokite prieš džiovinimą, kad apsaugotumėte plaukus, nes jis turi papildomą apsaugą nuo karščio.

Kaukė – užtepkite priemonę ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų ir palaikykite 3-5 minutes. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Condit.: Aqua (Water, Eau)*Dicaprylyl Carbonate*Cetyl Ethylhexanoate*PEG-7 Glyceryl Cocoate*Arginine*Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*Soy Amino Acids*Wheat Amino Acids*Serine*Threonine*Arginine HCl*Parfum (Fragrance)*Lactic Acid*Sodium Benzoate*Cetrimonium Chloride*Linalool*Limonene*Citronellol*Benzyl Alcohol*Geraniol*Alpha-Isomethyl Ionone*Citric Acid*Coumarin*Potassium Sorbate. Mask: Aqua (Water, Eau)*Cetearyl Alcohol*Behenamidopropyl Dimethylamine*Glycerin*Isopropyl Myristate*Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate*Citric Acid*Arginine*Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*Soy Amino Acids*Wheat Amino Acids*Serine*Threonine*Arginine HCl*Phenoxyethanol*Parfum (Fragrance)*Behentrimonium Chloride*Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*Ceteareth-20*Ethylhexylglycerin*Isopropyl Alcohol*Linalool*Limonene*Benzyl Alcohol*Sodium Benzoate*Potassium Sorbate.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti:  Šampūnas – nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. Kondicionierius – purkškite ant rankšluosčiu išplautų, drėgnų plaukų. Nenuplaukite. Arba naudokite prieš džiovinimą, kad apsaugotumėte plaukus, nes jis turi papildomą apsaugą nuo karščio. Kaukė – užtepkite priemonę ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų ir palaikykite 3-5 minutes. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė
Kondicionierius
Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue rinkinys plaukams ( 250 ml. šampūnas + 200 ml. kondicionierius + 200 ml. kaukė)

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue rinkinys plaukams ( 250 ml. šampūnas + 200 ml. kondicionierius + 200 ml. kaukė)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui