Schwarzkopf Blonde Me All Blonde Detox Mask detoksikuojanti plaukų kaukė

Schwarzkopf Blonde Me All Blonde Detox Mask detoksikuojanti plaukų kaukė Padidinti

Schwarzkopf Blonde Me All Blonde Detox Mask detoksikuojanti plaukų kaukė

Prekės ID: 51617
Prekės ID: 51617

15,49 €

Prekės ID: 51617
Prekės ID: 51617

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 200 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Valymui, detoksikuojanti, drėkinimui, atkūrimui/atstatymui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, spalvai išlaikyti, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, pašalina sausumo pojūtį, spindesiui, grąžina gyvybingumą, suteikia elastingumo, gaivinanti
Produkto tipas Kaukė, Plaukų kaukė
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Šviesiems
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Kaolinu , Su Baltuoju moliu, Su AHA Rūgštimi, Su Pieno Rūgštimi, Su Pantenoliu, Su Alantoinu, Su Sojos Baltymais, Su Vitaminais, Su Glicerinu
Atsakingas asmuo Henkel AG & Co. KGaA (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Schwarzkopf Blonde Me All Blonde Detox Mask detoksikuojanti plaukų kaukė švelniai, tačiau efektyviai valo plaukus, pripildo sruogas drėgmės ir atkuria sveiką jų išvaizdą bei spalvos ryškumą.

Priemonė papildyta unikalia 3D Bond Creation technologija ir kupstinių švylių ekstraktu, todėl veiksmingai atkuria tvirtą plaukų struktūrą. Produkto sudėtyje esantis kaolinas ir malinė rūgštis padeda efektyviai pašalinti negyvą odos sluoksnį, susikaupusias dulkių, plaukų priežiūros priemonių likučių bei kitų nešvarumų sankaupas, o taip pat atkuria optimalų odos ir plaukų pH. Pantenolis, alantoinas ir kiti kruopščiai atrinkti komponentai intensyviai kondicionuoja ir drėkina plaukus, saugo juos nuo išsausėjimo ir pažeidimų. Visi Blond Me linijos produktai sukurti tam, kad patenkintų įvairius šviesių plaukų poreikius, todėl sudėtyje esantys sojų baltymai ir moringų ekstraktas puikiai tinka blankių, spindesį ir gyvybingumą praradusių šviesių plaukų priežiūrai.

Detoksikuojanti plaukų kaukė atkuria ir atgaivina optimalią odos ir plaukų būklę, suteikia ilgalaikį švarumo bei intensyvaus drėkinimo pojūtį.

Siekiant geriausių rezultatų, kaukę rekomenduojama naudoti kartu su kitais Blonde Me All Blonde Detox plaukų priežiūros produktais.

Kaip naudoti:

1 variantas: užtepkite kaukę ant šampūnu išplautų ir rankšluosčių nusausintų plaukų, palaikykite 5–10 minučių. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu. 

2 variantas: tolygiai paskirstykite priemonę ant plaukų. Palikite veikti 5–10 minučių. Po to plaukus kruopščiai išplaukite su šampūnu.

Norint atgaivinti ir išvalyti galvos odą, nedidelį kiekį priemonės švelniai paskirstykite ant odos paviršiaus. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Aqua (Water, Eau), Cetearyl Alcohol, Kaolin, PEG-12 Dimethicone, Coco-Caprylate, Glycol Distearate, Lanthanum Chloride, Eriophorum Spissum Flower/Stem Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Moringa Oleifera Seed Extract, Malic Acid, Panthenol, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Behentrimonium Chloride, Stearamidopropyl Dimethylamine, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Sodium Methylparaben, Polyquaternium-37, Dicaprylyl Carbonate, Isopropyl Alcohol, Limonene, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool, Lauryl Glucoside, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Benzyl Alcohol

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: 1 variantas: užtepkite kaukę ant šampūnu išplautų ir rankšluosčių nusausintų plaukų, palaikykite 5–10 minučių. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu. 2 variantas: tolygiai paskirstykite priemonę ant plaukų. Palikite veikti 5–10 minučių. Po to plaukus kruopščiai išplaukite su šampūnu. Norint atgaivinti ir išvalyti galvos odą, nedidelį kiekį priemonės švelniai paskirstykite ant odos paviršiaus. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Schwarzkopf Blonde Me All Blonde Detox Mask detoksikuojanti plaukų kaukė

Schwarzkopf Blonde Me All Blonde Detox Mask detoksikuojanti plaukų kaukė

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui