Redken All Soft Mega šampūnas sausiems/ šiurkštiems plaukams

Redken All Soft Mega šampūnas sausiems/ šiurkštiems plaukams Padidinti

Redken All Soft Mega šampūnas sausiems/ šiurkštiems plaukams

Prekės ID: 39858
Prekės ID: 39858

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

33,99 €

Prekės ID: 39858
Prekės ID: 39858

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1000 ml., 300 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, atkūrimui/atstatymui, glotninanti, maitinanti, skaistina, pašalina riebalių perteklių, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, pašalina sausumo pojūtį, daro plaukus lengviau valdomus, suteikia elastingumo, jauninanti, grąžina gyvybingumą, spindesiui
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Nepaklusniems, Pažeistiems, Sausiems, Šiurkštiems
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su argano aliejumi, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vitaminais, su omega riebalų rūgštimis, Su Alaviju, Su Kaktusų ekstraktu
Atsakingas asmuo L'Oréal (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

All Soft serija skirta sausų, lūžinėjančių plaukų priežiūrai. Patobulinta formulė su IPN sistema prisotinta proteinų, kurie užpildo plaukų struktūrą, todėl plaukai tampa minkšti, žvilgantys ir žymiai paslankesni. 

Redken All Soft Mega – šampūnas sausiems, pažeistiems ir šiurkštiems plaukams intensyviai drėkina, atkuria net ir labai sausus ir šiurkščius plaukus.

Priemonė praturtinta unikalių ingredientų mišiniu, kurio dėka sausi ir pažeisti plaukai atgauna sveiką išvaizdą. Arganų aliejus suteikia plaukams minkštumo, švytėjimo ir blizgesio. Omega-6riebiosios rūgštys intensyviai drėkina ir kondicionuoja dehidratuotus plaukus, palaiko būtiną drėgmės balansą. RCT Protein Complex papildo plaukų struktūrą amino rūgštimis, kurios atstato baltymų balansą.

Unikali Redken Interbond kondicionavimo sistema su Silk-Luxe kompleksu pagerins plaukų struktūrą, juos susitiprins. Plaukai taps sveiki ir švelnūs bei glotnūs it šilkas!

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Aqua / Water / Eau Sodium Laureth Sulfate Sodium Chloride Cocamidopropyl Betaine Dimethicone Parfum / Fragrance Sodium Benzoate Amodimethicone Carbomer Glycerin Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Trideceth-10 Salicylic Acid Hexylene Glycolglycoldistearate Citric Acid Mica Sodium Cocoyl Amino Acids Peg-100 Stearate Phenoxyethanol Steareth-6 Trideceth-3 Potassium Dimethicone Peg-7 Panthenyl Phosphate Ci 77891 / Titanium Dioxide Sodium Sarcosinate Benzyl Alcohol Propylene Glycol Coumarin Linalool Peg-45m Benzyl Benzoate Hexyl Cinnamal Limonene Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder Arginine Hydrolyzed Soy Protein Plukenetia Volubilis Seed Oil Caramel Acetic Acid Fumaric Acid Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-Propyl Silanetriol Cereus Grandiflorus Flower Extract / Cactus Flower Extract Glucose Lactic Acid Potassium Sorbate Tetrasodium Edta Bht Tocopherol Sodium Hydroxide.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Parašyti atsiliepimą

Redken All Soft Mega šampūnas sausiems/ šiurkštiems plaukams

Redken All Soft Mega šampūnas sausiems/ šiurkštiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui