Wella Professionals Color Fresh Create pusiau ilgalaikiai profesionalūs plaukų dažai 60 ml.

Wella Professionals Color Fresh Create pusiau ilgalaikiai profesionalūs plaukų dažai 60 ml. Padidinti

Wella Professionals Color Fresh Create pusiau ilgalaikiai profesionalūs plaukų dažai 60 ml.

Prekės ID: 40782
 3.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 40782
 3.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3

10,49 €

Daugiau pasirinkimų

Prekės ID: 40782
 3.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 40782
 3.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 60 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Suteikiantis atspalvį, ilgai išliekantis, plaukų dažymui, prideda sveiką blizgesį
Produkto tipas Plaukų dažai
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Šviesiems
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Be Amoniako, Be kvapiųjų medžiagų, Be Sintetinių kvapiklių
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams
Saugos instrukcija Plaukų dažai (Paskaitykite saugumo instrukciją)
Atsakingas asmuo Wella (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Wella Professionals Color Fresh Create – pusiau ilgalaikiai plaukų dažai be amoniako. Tai dvylika ryškių ir sodrių atspalvių bei trys spalvų priedai įvairiems efektams išgauti. Plaukų dažų spalva išsiplauna palaipsniui. Spalva išlieka iki 20 galvos trinkimų, atsižvelgiant į pasirinktą atspalvį ir plaukų būklę.

12 nuostabių atspalvių, kuriuos galima maišyti tarpusavyje padės sukurti nuostabius ir itin kūrybiškus įvaizdžius: nuo švelnių, pastelinių atspalvių iki intensyvių, ryškių tonų. Maišykite šiuos plaukų dažus su įvairiais priedais ir išgaukite kerinčius įvaizdžius:

#TonightDusk, jei norite išgauti sodrius ir prigesintus tonus;

#VintageBlush, pudrinėms pastelėms išgauti;

#TomorrowClear pasteliniams tonams išgauti.

Wella Professionals Color Fresh Create – plaukų dažai nusiplauna palaipsniui, sukurdamas gražius ir švelnius pastelinius atspalvius.

Kaip naudoti:

Priemonė tinka tik šviesiems ir šviesintiems plaukams. Plaukų dažus tepkite ant švarių, sausų plaukų arba rankšluosčiu nusausintų plaukų. Iššukuokite, kad tolygiai paskirstytumėte priemonę ir palaikykite 20 minučių. Norint pastelinio efekto, priemonę laikykite 5-10 minučių. Norint ryškios ir intensyvios spalvos, priemonę laikykite iki 30 minučių. Nuskalaukite vandeniu. Norint gauti optimalų spalvos rezultatą, iškart po dažymo nenaudokite šampūno.

Šiai priemonei nereikia oksidacinės emulsijos. Naudodami mūvėkite pirštines.

Pasteliniams atspalviams: praskieskite bet kokį COLOR FRESH CREATE atspalvį su „Tomorrow Clear“ iki norimo intensyvumo, pvz., 1: 1 arba 1:30 (1 dalis „COLOR FRESH CREATE“ + 30 dalių „Tomorrow Clear“)

Vintažinės pastelės: praskieskite „COLOR FRESH CREATE“ atspalvį su „Vintage Blush“ iki norimo intensyvumo, pvz., 1: 1 arba 1:30 (1 dalis „COLOR FRESH CREATE“ + 30 dalių „Vinatge Blush“).

Sodrus, prigesintas efektas: sumaišykite bet kokį COLOR FRESH CREATE atspalvį su „Tonight Dusk“, kad gautumėte gilesnius, tamsesnius ir prislopintus rezultatus. Mažiau yra daugiau! pvz., 20: 1 (20 dalių SPALVOS ŠVIEŽI KŪRYBA + 1 dalis „Tonight Dusk“)

Priemonė parduodama be oksidacinės emulsijos.
Tik profesionaliam naudojimui.

water/aqua/eau, cetearyl alcohol propylene glycol steareth-20, basic red 76, phenoxyethanol, mica, 4 hydroxypropylamino-3-nitrophenol, potassium phosphate, hc red no. 10, 3-nitro-p-hydroxyethylaminophenol titanium dioxide/ci77891, hc red no. 11, basic violet 2, sodium hydroxide, citric acid

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Priemonė tinka tik šviesiems ir šviesintiems plaukams. Plaukų dažus tepkite ant švarių, sausų plaukų arba rankšluosčiu nusausintų plaukų. Iššukuokite, kad tolygiai paskirstytumėte priemonę ir palaikykite 20 minučių. Norint pastelinio efekto, priemonę laikykite 5-10 minučių. Norint ryškios ir intensyvios spalvos, priemonę laikykite iki 30 minučių. Nuskalaukite vandeniu. Norint gauti optimalų spalvos rezultatą, iškart po dažymo nenaudokite šampūno.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Plaukų dažai

Produktas skirtas vyresniems nei 16 metų asmenis. Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukciją. Būtina atlikti alergijos testą 48 valandos iki produkto naudojimo. Laikinos „juodosios henna“ tatuiruotės gali padidinti alergijos riziką.Nenaudokite šio produkto: blakstienų ar antakių dažymui; jei galvos oda yra jautri ar pažeista; jei yra išbertas Jūsų veidas; jei esate turėję alerginių reakcijų po ankstesnių dažymų.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

3 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Gintarė M. country flag 2021-04-14

Pirkau žalią ir geltoną spalvas. Dažai naudojami be oksidanto, mano šviesintus plaukus padengia geriau nei natūralius. Spalvos nėra tokios pat intensyvios kaip oksidacinių dažų, kas yra visiškai suprantama, nes šie dažai turėtų išsiplauti po 20 plovimų. Kvapas nėra įkyrus. Rekomenduoju visiems kas nori spalvotų plaukų, ir mėgsta keisti spalvas. Minusas tik tas, kad gražiausiai atrodo ir geriausiai laiko ant balintų arba šviesintų plaukų, tad bet kokiu atveju plaukus reikės šiek tiek sužaloti.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
annaliisa m. country flag 2022-08-03

Pasūtīju New Blue un Tonight Dusk krāsas, bet otrā krāsa neatbilst manām vēlmēm, pasūtīju zaļu, bet dabūju tumši violetu

Monta F. country flag 2021-06-08

Idealūs plaukų dažai, kuriuos galima naudoti ir vaikams. Ryškūs tonai, lengvai išplaunami.

Parašyti atsiliepimą

Wella Professionals Color Fresh Create pusiau ilgalaikiai profesionalūs plaukų dažai 60 ml.

Wella Professionals Color Fresh Create pusiau ilgalaikiai profesionalūs plaukų dažai 60 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui