Fanola Color Zoom plaukų dažai 100 ml.

Prekės ID: 52076
Prekės ID: 52076

5,99 €

  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras
Daugiau pasirinkimų

Prekės ID: 52076
Prekės ID: 52076

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 100 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų dažymui, stabilizuoja spalvą, suteikiantis atspalvį, tolygiai paskirsto spalvą, ilgai išliekantis, ilgalaikio poveikio, grąžina gyvybingumą, švelnininimui, gaivinanti, puoselėja, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, stiprinamasis, atkūrimui/atstatymui
Produkto tipas Plaukų dažai, Dažomasis kremas, Priemonė plaukų dažymui
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su avižomis
Saugos instrukcija Plaukų dažymo priemonė (Paskaitykite saugumo instrukciją)
Atsakingas asmuo Oneteck (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Naudojimo instrukcija

Fanola Color Zoom plaukų dažai suteikia plaukams ryškią ir ilgai išliekančią spalvą bei pripildo juos išskirtinio švelnumo ir gyvybingumo.

Produktas padeda atskleisti savo kūrybiškumą, eksperimentuoti su skirtingais atspalviais ir vos per kelias minutes atšviežinti ar pakeisti savo įvaizdį taip, kad jis taptų neatsiejama Jūsų asmenybės dalimi. Dėl intensyvios pigmentacijos plaukų dažai pasižymi nepriekaištingomis, tolygiai plaukus padengiančiomis savybėmis, užtikrina norimą spalvos ryškumą ir preciziškumą. Speciali produkto formulė paremta komponentais, kurie pagreitina pigmentų įsiskverbimą į plaukus, todėl jau po 10 minučių plaukai įgauna norimą atspalvį. Priemonė tinka visiems plaukų tipams, todėl leidžia atlikti tiek pilną dažymą paslepiant žilas sruogas, tiek ir paryškinti ar atgaivinti esamą spalvą.

Plaukų dažai nepažeidžia sruogų, nes yra papildyti plaukus kondicionuojančiais ir puoselėjančiais komponentais. Dėl to ne tik suteikia plaukams ne tik ryškią spalvą, bet ir sveiką išvaizdą. Sudėtyje esantis juodosios arbatos ekstraktas pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, pripildo plaukus žvilgesio, o avižų ekstraktas stiprina bei atkuria sruogas, kad jos taptų gyvybingos bei sveikos.

Kaip naudoti: naudojimo metu mūvėkite pirštines. Nemetaliniame dubenėlyje sumaišykite plaukų dažus ir oksidacinę emulsiją, santykiu, nurodytu ant gaminio įpakavimo. Mišinį tepkite ant paruoštų sausų plaukų tokiu būdu, kokio rezultato norite. Palaikykite gamintojo nurodytą laiko tarpą ir kruopščiai bei gausiai nuplaukite šiltu vandeniu.

Kaip naudoti: naudojimo metu mūvėkite pirštines. Nemetaliniame dubenėlyje sumaišykite plaukų dažus ir oksidacinę emulsiją, santykiu, nurodytu ant gaminio įpakavimo. Mišinį tepkite ant paruoštų sausų plaukų tokiu būdu, kokio rezultato norite. Palaikykite gamintojo nurodytą laiko tarpą ir kruopščiai bei gausiai nuplaukite šiltu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Plaukų dažai

Produktas skirtas vyresniems nei 16 metų asmenis. Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukciją. Būtina atlikti alergijos testą 48 valandos iki produkto naudojimo. Laikinos „juodosios henna“ tatuiruotės gali padidinti alergijos riziką. Nenaudokite šio produkto: blakstienų ar antakių dažymui; jei galvos oda yra jautri ar pažeista; jei yra išbertas Jūsų veidas; jei esate turėję alerginių reakcijų po ankstesnių dažymų. Vengti kontakto su akimis! Jei produktas patenka į akis plauti šiltu vandeniu! Naudoti apsaugines pirštines. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Fanola Color Zoom plaukų dažai 100 ml.

Fanola Color Zoom plaukų dažai 100 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui