American Crew Precision Blend plaukų dažai vyrams 3 x 40 ml.

American Crew Precision Blend plaukų dažai vyrams 3 x 40 ml. Padidinti

American Crew Precision Blend plaukų dažai vyrams 3 x 40 ml.

Prekės ID: 40906
 4.4/5
Pirkėjų atsiliepimai: 7
Prekės ID: 40906
Pirkėjų atsiliepimai: 7

10,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 40906
 4.4/5
Pirkėjų atsiliepimai: 7
Prekės ID: 40906
Pirkėjų atsiliepimai: 7

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 3x40 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų dažymui, suteikia natūralų efektą, ilgai išliekantis, suteikiantis atspalvį, tolygiai paskirsto spalvą, spalvai išlaikyti, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, spindesiui, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, puoselėja, drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, grąžina gyvybingumą
Produkto tipas Plaukų dažai
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Žiliems, Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams, Barzdai
Ypatybės Su Pantenoliu, Su Vitaminais, Su vitaminu B5, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Ženšeniu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vertingais Kompleksais, Be Amoniako
Saugos instrukcija Plaukų dažai (Paskaitykite saugumo instrukciją)
Atsakingas asmuo Beautyge S.L. (Ispanija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Kiekvienas vyras išsiskiria unikaliu stiliumi. Todėl tiek pasirinktas kirpimas, tiek plaukų spalva – kaip niekada svarbūs. Jis atskleidžia vyro požiūrį į save ir visus jį supančius žmones. Todėl American Crew Precision Blend plaukų dažai vyrams specialiai sukurti tam, kad suteiktų galimybę per kelias minutes susikurti norimą įvaizdį.

Unikalia formule pasižymintis produktas skirtas natūraliai, bet tiksliai nudažyti žilti pradėjusius plaukus. American Crew Precision Blend plaukų dažai tolygiai padengia dažomą paviršių ir užtikrina trokštamą galutinį rezultatą. Todėl ryškią, žvilgančią ir gyvybingą spalvą plaukams pavyksta sugrąžinti greitai ir paprastai.

American Crew Precision Blend plaukų dažai sukurti galvojant apie savimi besirūpinantį vyrą. Todėl gaminio sudėtis papildyta vitaminu B5, kuris drėkina plaukus ir saugo juos nuo išsausėjimo. O tam, kad būtų užtikrintas visapusiškas komfortas, priemonės formulėje nėra amoniako.

Produktą galima rinktis iš kelių skirtingų atspalvių, todėl geriausiai sau tinkantį variantą pavyksta atrasti kiekvienam. Ši galimybė pabrėžti unikalų savo įvaizdį – tai laisvė, kurią suteikia šie American Crew plaukų dažai.

Pagrindinės gaminio charakteristikos:

  • užtikrina natūraliai atrodantį atspalvį;
  • 25–100% padengia žilus plaukus;
  • nudažo plaukus vos per 5 minutes;
  • suteikia spalvą, kuri išlieka iki 4–6 savaičių;
  • blunka tolygiai ir palaipsniui;
  • lengvai ir tiksliai pasiskirsto ant plaukų;
  • puoselėja plaukus;
  • tinka ir barzdai;
  • pakanka 6–11 procedūrų.

American Crew Precision Blend plaukų dažai suteikia galimybę vos per kelias minutes atrodyti jauniau ir labiau pasitikėti savimi. Priemone paprasta visiškai arba iš dalies padengti žilus plaukus ir kaskart mėgautis gyvybinga jų išvaizda. O tolygus atspalvis išlieka iki 24 plovimų ir išblunka palaipsniui, todėl nesimato ryškios linijos tarp dažytų ir ataugusių plaukų.

Pastaba: 1 cm ilgio plaukams nudažyti pakanka maždaug 20 ml paruošto mišinio. Jam paruošti reikia 10 ml. American Crew Precision Blend plaukų dažų ir 10 ml oksidacinės emulsijos, kuri parduodama atskirai.

Pakuotėje – 3 x 40 ml plaukų dažų tūbelės.

Priemonė parduodama be oksidacinės emulsijos.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: naudojimo metu būtina mūvėti specialias pirštines. Į ne metalinį dubenėlį sumaišykite plaukų dažus su oksidacine emulsija santykiu 1: 1. Tepkite mišinį ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Pradėkite nuo tų vietų, kuriose žili plaukai matosi labiausiai. Palaipsniui padenkite visus plaukus. Palikite veikti 5 minutes, po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Aqua/Water/Eau, Propylene Glycol, Laureth-2, Ethanolamine, Isostearic Acid, Glyceryl Stearate SE, p-Phenylenediamine, Stearyl Alcohol, Resorcinol, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Lauryl Sulfate, Polyquaternium-10, Polyquaternium-28, Tetrasodium EDTA, Erythorbic Acid, Isopropyl Alcohol, Panthenol, Panax Ginseng Root Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Sulfite, Steartrimonium Chloride, m-Aminophenol, p-Aminophenol, 2-Amino-4-Hydroxyethylaminoanisole Sulfate, 2-Methylresorcinol, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCl. The Product ingredient list may vary depending on the shade/colour. Produkta sastāvdaļu saraksts var atšķirties, atkarībā no toņa. Produktų ingredientų sąrašas gali skirtis priklausomai nuo atspalvio. Список ингредиентов продукта может варьироваться в зависимости от оттенка.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: naudojimo metu būtina mūvėti specialias pirštines. Į ne metalinį dubenėlį sumaišykite plaukų dažus su oksidacine emulsija santykiu 1: 1. Tepkite mišinį ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Pradėkite nuo tų vietų, kuriose žili plaukai matosi labiausiai. Palaipsniui padenkite visus plaukus. Palikite veikti 5 minutes, po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Plaukų dažai

Produktas skirtas vyresniems nei 16 metų asmenis. Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukciją. Būtina atlikti alergijos testą 48 valandos iki produkto naudojimo. Laikinos „juodosios henna“ tatuiruotės gali padidinti alergijos riziką.Nenaudokite šio produkto: blakstienų ar antakių dažymui; jei galvos oda yra jautri ar pažeista; jei yra išbertas Jūsų veidas; jei esate turėję alerginių reakcijų po ankstesnių dažymų.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

7 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Šarūnas country flag 2023-01-25

puikus aptarnavimas, prekės pristatytos laiku

Audrius country flag 2022-11-12

Siunta atėjo atidaryta, oksidatoriaus nėra. Taip išeina kad aprašyme jis nenurodytas, nusiperka dažus photo perki oksidatoriu. Nonsensas. Informuokite žmonės.pries.perkant kad nėra.oksidatoriaus.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Aidas B. country flag 2022-04-28

Labai puikus produktas,klijentai vyrai lieka patenkinti,o kartais tai pritaikau ir kai kurioms moteris.Kainos manau adekvačios.Ąčiū manau kad ir toliau pasinaudosiu Jūsų paslaugomis.Geros dienos.Aidas B.

Ana S. country flag 2021-12-16

Gerai nudažo žila plauka.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

American Crew Precision Blend plaukų dažai vyrams 3 x 40 ml.

American Crew Precision Blend plaukų dažai vyrams 3 x 40 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui