Nivea Volume apimties suteikiantis šampūnas

Nivea Volume apimties suteikiantis šampūnas Padidinti

Nivea Volume apimties suteikiantis šampūnas

Prekės ID: 14546
Prekės ID: 14546

3,99 €

Prekės ID: 14546
Prekės ID: 14546

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 250 ml., 400 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Apimčiai, suteikiantis apimties, pakėlimui nuo šaknų, valymui, plaukų plovimui, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, stiprinamasis, stiprina plaukų folikulus, maitinanti, puoselėja, suteikia purumo, raminanti, gerina kraujotaką, grąžina gyvybingumą, storinantis, glotnina, glotninanti, minkštinanti, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, daro plaukus lengviau valdomus, tramdo šiaušimąsi, palengvina plaukų iššukavimą, apsaugo, pašalina sausumo pojūtį, neapsunkina
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams, Ploniems, Silpniems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Makadamijos Aliejumi, Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Eucerit®, Su bambuku , Su Bambukų ekstraktu, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Antioksidantais, Su Glicerinu, Su Drėkinamaisiais Komponentais
Atsakingas asmuo Beiersdorf AG (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nivea Volume apimties suteikiantisšampūnas efektyviai šalina dulkes ir kitus nešvarumus, pakelia plaukus nuo pat šaknų, todėl jie įgauna daugiau purumo ir tūrio.

Priemonė papildyta bambukų ekstraktu, kuris pasižymi antioksidacinėmis savybėmis ir raminamuoju poveikiu, stiprina plaukų folikulus bei gerina mikrocirkuliaciją, todėl skatina sveikesnių, storesnių ir gyvybingumo kupinų plaukų augimo procesą. Sudėtyje esantis makadamijų aliejus suteikia plaukams glotnumo, minkštumo bei sveiko žvilgesio, padeda suvaldyti šiauštis ir veltis linkusias sruogas, o Eucerit® saugo odą ir plaukus nuo išsausėjimo.

Priemonė pasižymi lengva tekstūra, kuri neapsunkina plaukų, suteikia jiems daugiau apimties, sustiprina plaukus iš vidaus ir palengvina jų iššukavimą bei formavimą.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Polyquaternium-10, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Citronellol, Parfum

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Nivea Volume apimties suteikiantis šampūnas

Nivea Volume apimties suteikiantis šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui