Montibello Hair-Loss Control Cryoative 10x7ml ampulės nuo plaukų slinkimo

Montibello Hair-Loss Control Cryoative 10x7ml ampulės nuo plaukų slinkimo Padidinti

Montibello Hair-Loss Control Cryoative 10x7ml ampulės nuo plaukų slinkimo

Prekės ID: 57613
Prekės ID: 57613

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

28,99 €

Prekės ID: 57613
Prekės ID: 57613

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 10 x 7ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Nuo plaukų slinkimo, stiprina plaukų folikulus, atkūrimui/atstatymui, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, drėkinimui
Produkto tipas Ampulės
Plaukų būklė/tipas Slenkantiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Galvos odai, Plaukams
Ypatybės Su vitaminu E, Su Vitaminais, Tinka veganams, Su Augaliniais Baltymais, Su vitaminu A, Su vitaminu B8, Su vitaminu F, su metabolitais, Su mikroelementais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Montibello Cryoactive Hair-Loss Control Cryoative yra intensyvus galvos odos gydymas, specialiai sukurtas atkurti, pagyvinti ir stimuliuoti plaukų folikulus. Prekė yra skirta žmonėms, pastebėjusiems padidėjusį plaukų slinkimą. Priemonė pagerina plaukų tvirtumą ir reguliuoja sebumo išsiskyrimą. Gaivinantis ir stimuliuojantis poveikis galvos odai atgaivina, todėl maistinės medžiagos lengviau pasisavinamos. Montibello Cryoactive Hair-Loss Control Cryoative sustabdo plaukų slinkimą, tuo pat metu drėkina ir subalansuoja galvos odą.

Ampulės yra užpildytos itin koncentruota formule, kurioje yra augalinės kilmės angliavandenių, metabolitų, mikroelementų, bioformos baltymų ir vitaminų kompleksas: A, B8, E ir F. Ši plaukų priežiūros priemonė yra veganiška.

Kaip naudoti: 

  • Atidarykite kamštį sulaužydami sandariklį ir atsargiai jį patraukdami.
  • Įdėkite lašintuvą (purkštuką) į vietą.
  • Išplaukite plaukus su Treat Naturtech plaukų slinkimą kontroliuojančiu šampūnu ir nusausinkite rankšluosčiu.
  • Plaukų slinkimą kontroliuojantį krioaktyvų koncentratą „Naturtech“ užtepkite ant galvos odos, šukomis praskirstykite vietas, ypatingą dėmesį skirdami labiausiai paveiktoms vietoms.
  • Švelniai masažuokite šaknis pirštų galiukais, ypatingą dėmesį skirdami labiausiai paveiktoms vietoms.
  • Šukuokite / išdžiovinkite kaip įprasta.

Kai pastebimas suintensyvėjąs plaukų slinkimas, atlikite intensyvią procedūrą 6-12 savaičių, užtepdami 2 arba 3 buteliukus per savaitę. Kai plaukų slinkimas yra sezoninis (rudenį ir pavasarį), priemonę pradėkite tepti prieš mėnesį ir tęskite gydymą 4-8 savaites (1 arba 2 kartus per savaitę).

Aqua, Alcohol Denat., Acetyl Cysteine, Acetyl Methionine, Achillea Millefolium Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Anhydroxylitol, Benzyl Salicylate, Biotin, Butylene Glycol, Calcium Pantothenate, Cinchona Succirubra Bark Extract, Citric Acid, Coumarin, Diazolidinyl Urea, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Glycerin, Glycine Soja Extract, Hexyl Cinnamal, Inositol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Lactics Proteinum, Lactose, Limonene, Linalool, Linoleic Acid, Menthol, Panthenyl Ethyl Ether, Parfum, PEG-35 Castor Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Retinyl Palmitate, Serenoa Serrulata Fruit Oil, Sodium Citrate, Sodium Dehydroacetate, TIPA-Laureth Sulfate, Tocopherol, Triethanolamine, Tussilago Farfara Flower Extract, Xylitol, Xylitylglucoside.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti:  Atidarykite kamštį sulaužydami sandariklį ir atsargiai jį patraukdami. Įdėkite lašintuvą (purkštuką) į vietą. Išplaukite plaukus su Treat Naturtech plaukų slinkimą kontroliuojančiu šampūnu ir nusausinkite rankšluosčiu. Plaukų slinkimą kontroliuojantį krioaktyvų koncentratą „Naturtech“ užtepkite ant galvos odos, šukomis praskirstykite vietas, ypatingą dėmesį skirdami labiausiai paveiktoms vietoms. Švelniai masažuokite šaknis pirštų galiukais, ypatingą dėmesį skirdami labiausiai paveiktoms vietoms. Šukuokite / išdžiovinkite kaip įprasta. Kai pastebimas suintensyvėjąs plaukų slinkimas, atlikite intensyvią procedūrą 6-12 savaičių, užtepdami 2 arba 3 buteliukus per savaitę. Kai plaukų slinkimas yra sezoninis (rudenį ir pavasarį), priemonę pradėkite tepti prieš mėnesį ir tęskite gydymą 4-8 savaites (1 arba 2 kartus per savaitę).

Parašyti atsiliepimą

Montibello Hair-Loss Control Cryoative 10x7ml ampulės nuo plaukų slinkimo

Montibello Hair-Loss Control Cryoative 10x7ml ampulės nuo plaukų slinkimo

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui