Macadamia Weightless Moisture neapsunkinantis plaukų kondicionierius

Macadamia Weightless Moisture neapsunkinantis plaukų kondicionierius Padidinti

Macadamia Weightless Moisture neapsunkinantis plaukų kondicionierius

Prekės ID: 19611
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 18
Prekės ID: 19611
Pirkėjų atsiliepimai: 18

6,99 €

Prekės ID: 19611
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 18
Prekės ID: 19611
Pirkėjų atsiliepimai: 18

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 100 ml., 300 ml., 500 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, atkūrimui/atstatymui, glotninanti, glotnina, švelnininimui, suteikia lankstumo, suteikia elastingumo, spindesiui, stiprinamasis, maitinanti, apsaugo, apsaugo nuo mechaninių pažeidimų, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, nuo saulės/karščio, tramdo šiaušimąsi, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, daro plaukus lengviau valdomus, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, grąžina gyvybingumą, neapsunkina, suteikia purumo, minkštinanti, spalvai išlaikyti
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Ploniems, Retiems, Silpniems, Sausiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Augaliniais aliejais, Su argano aliejumi, Su Makadamijos Aliejumi, Su Avokadų aliejumi, Su Avokadų Sviestu, Su sviestmedžių riešutų aliejumi, Su Sviestmedžio Sviestu, Su Taukmedžio Sviestu, Su Vitaminais, Su vitaminu C, Su vitaminu A, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Pantenoliu, Su Kolagenu, Su Keratinu, Su Antioksidantais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Be Parabenų, be Glitimo, Be Sulfatų
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Macadamia Weightless Moisture kondicionierius efektyviai drėkina, stiprina plaukus ir sugrąžina jiems sveiką išvaizdą.

Profesionalų rezultatą užtikrinanti priemonė sukurta tam, kad efektyviai pasirūpintų dėmesio reikalaujančiais plaukais. Šis Macadamia Weightless Repair kondicionierius atkuria maistinių medžiagų ir drėgmės balansą plaukų viduje. Tai padeda sustiprinti apsaugines plaukų funkcijas, jie tampa atsparesni mechaniniams, terminiams ir kitiems pažeidimams. Dėl to plaukai mažiau šiaušiasi, veliasi bei lūžinėja, juos lengviau iššukuoti ir suvaldyti.

Kruopščiai apgalvota produkto formulė papildyta išskirtiniu PRO OIL kompleksu, sudarytu iš makadamijų bei arganų aliejų mišinio. Šių komponentų sudėtyje gausu omega riebalų rūgščių, kurios drėkina, stiprina ir saugo plaukus. Dėl to jie auga sveiki, elastingi ir stiprūs. Avokadų ir graikinių riešutų aliejai taip pat pamaitina ir padeda sudrėkinti plaukus. Kolagenas, keratinas bei kitos medžiagos skatina tvirtų ir tankių plaukų augimą. O Macadamia Weightless Repair kondicionieriuje esantys vitaminai suteikia plaukams gyvybingumo.

Produktas intensyviai drėkina, maitina ir stiprina plaukus, todėl padeda sugrąžinti žvilgančių, paklusnių bei išpuoselėtų plaukų išvaizdą. Tačiau speciali Macadamia Weightless Moisture kondicionieriaus formulė neapsunkina plaukų. Dėl to net ploni ar reti plaukai išsaugo natūralų purumą ir minkštumą.

Malonaus kvapo produktas sugrąžina laisvę mėgautis glotniais, elastingais ir išpuoselėtais plaukais. Macadamia Weightless Moisture kondicionierius taip pat tausoja dažytų plaukų spalvą, todėl ji visada atrodo ryški ir sveikai spindi.

Be parabenų. Be glitimo. Be sulfatų.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Dimethicone Butylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Macadamia Terrifolia (Macadamia) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Polyquaternium-55, Panthenol, Hydroxhexylcellulose, Tocopheryl Acetate, Juglans Regia (Walnut) Seed Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Hydrolyzed Quinoa, Silk Amino Acids, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Quaternium-95, Propanediol, Phospholipids, Collagen Amino Acids, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Stearalkonium Chloride, Stearyl Alcohol Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Tetrasodium EDTA, Alcohol, Dimethyl Palmitamine, Cetyl Dimethylamine Hydrochloride, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Sodium Nitrate, Citric Acid, Mica, Titanium Dioxide, Phenxoylethanol, Ethyhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Glyoxal, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Imidazolidinyl Urea, Potassium Sorbate, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylproponial, Hexyl Cinnamal, Linalool. DETAILS

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

18 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Asta country flag 2022-08-18

Puikus kondicionierius; naudoju jau 6 metus

Aušra country flag 2022-06-29

Labai puikus kondicionierius, naudoju antrus metus.

Gabriele D. country flag 2021-05-04

Super kondicionierus, antra karta uzsisakiau ir nesigailiu

Gabriele D. country flag 2021-04-24

Patiko kondicionierius, nes plaukai tapo lengvi ir lengvai issukuojami. Ir imone patiko,nes greit sprencia problemas. Aciu jums labai

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Macadamia Weightless Moisture neapsunkinantis plaukų kondicionierius

Macadamia Weightless Moisture neapsunkinantis plaukų kondicionierius

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui