Joanna Naturia Color kreminiai plaukų dažai

Joanna Naturia Color kreminiai plaukų dažai Padidinti

Joanna Naturia Color kreminiai plaukų dažai

Prekės ID: 65992
Prekės ID: 65992

4,49 €

Prekės ID: 65992
Prekės ID: 65992

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt.
Lytis Moterims
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų dažymui, ilgai išliekantis, gaivinanti, suteikiantis atspalvį, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, tonizuoja, drėkinimui, maitinanti, švelnininimui, suteikia elastingumo, prideda sveiką blizgesį
Produkto tipas Plaukų dažai
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma, Žiliems
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Persikų ekstraktu, Su pieno baltymais, Su Vitaminais, Su mineralais, Su Natūralios kilmės ingredientais
Saugos instrukcija Plaukų dažymo priemonė (Paskaitykite saugumo instrukciją)
Atsakingas asmuo Laboratorium Kosmetyczne Joanna Sp. j. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Naturia Color – tai modernių atspalvių dažų linija, leidžianti ilgam išgauti gražiausias, giliausias gamtos spalvas. Priklausomai nuo pasirinkto atspalvio ir pradinės plaukų spalvos, dažymo kremas leidžia gauti šviesinimo efektą ir tamsinti. Atgaivina ir pagilina natūralią plaukų spalvą. Puikiai padengia žilus plaukus, suteikdamas jiems pasirinktą atspalvį.

Ar svajojate, kad plaukuose išliktų gražiausios gamtos spalvos? Tiesiog pasirinkite vieną iš 24 Naturia plaukų dažų atspalvių ir suteikite plaukams išskirtinai gražias, sultingas ir gilias spalvas.

Dažų formulėje yra natūralių augalinių ingredientų: persikų ekstrakto ir pieno baltymų. Persikas yra turtingas vitaminų ir mineralinių druskų šaltinis, regeneruoja ir tonizuoja plaukus. Pieno baltymai drėkina ir maitina plaukų skaidulą. Po dažymo plaukai atgauna švelnumą ir elastingumą, įgauna gilią spalvą, gražų blizgesį ir sveiką išvaizdą.

Dėl aukštos kokybės formulių Naturia Color yra vienas perkamiausių dažų Lenkijos rinkoje ir pelnė milijonų moterų pripažinimą.

Pakuotėje:

  • 1 x dažomasis kremas;
  • 1 x oksidacinė emulsija;
  • 1 x pora pirštinių;
  • 1 x naudojimo instrukcija.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: naudojimo metu būtina mūvėti specialias pirštines. Į ne metalinį dubenėlį sumaišykite plaukų dažus ir oksidacinę emulsiją, santykiu, nurodytu ant gaminio įpakavimo. Mišinį tepkite ant paruoštų sausų plaukų tokiu būdu, kokio rezultato norite. Palaikykite gamintojo nurodytą laiko tarpą ir kruopščiai bei gausiai nuplaukite šiltu vandeniu. Norint paruošti didesnį arba mažesnį produkto kiekį, reikėtų laikytis tokios proporcijos, kokia nurodyta ant gaminio pakuotės.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Ammonium Hydroxide, Oleic Acid, Ammonium Lauryl Sulfate, Trideceth-2 Carboxamide Mea, Oleth-20, Disodium EDTA, Sodium Metabisulfite, Hydrolyzed Milk Protein, Prunus Persica Fruit Extract, Propylene Glycol, Amodimethicone, Acrylates/Palmeth-25 Acrylate Copolymer, Thioglycolic Acid, Parfum, Citronellol, P-Aminophenol, 4-Amino-2-Hydroxytoulene Utleniacz w kremie: Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Ceteareth-20, Phosphoric Acid, Sodium Stannate, Salicylic Acid

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: naudojimo metu būtina mūvėti specialias pirštines. Į ne metalinį dubenėlį sumaišykite plaukų dažus ir oksidacinę emulsiją, santykiu, nurodytu ant gaminio įpakavimo. Mišinį tepkite ant paruoštų sausų plaukų tokiu būdu, kokio rezultato norite. Palaikykite gamintojo nurodytą laiko tarpą ir kruopščiai bei gausiai nuplaukite šiltu vandeniu. Norint paruošti didesnį arba mažesnį produkto kiekį, reikėtų laikytis tokios proporcijos, kokia nurodyta ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Plaukų dažai

Produktas skirtas vyresniems nei 16 metų asmenis. Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukciją. Būtina atlikti alergijos testą 48 valandos iki produkto naudojimo. Laikinos „juodosios henna“ tatuiruotės gali padidinti alergijos riziką. Nenaudokite šio produkto: blakstienų ar antakių dažymui; jei galvos oda yra jautri ar pažeista; jei yra išbertas Jūsų veidas; jei esate turėję alerginių reakcijų po ankstesnių dažymų. Vengti kontakto su akimis! Jei produktas patenka į akis plauti šiltu vandeniu! Naudoti apsaugines pirštines. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Parašyti atsiliepimą

Joanna Naturia Color kreminiai plaukų dažai

Joanna Naturia Color kreminiai plaukų dažai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui