Inebrya Cleany Shampoo plaukų šampūnas nuo pleiskanų

Inebrya Cleany Shampoo plaukų šampūnas nuo pleiskanų Padidinti

Inebrya Cleany Shampoo plaukų šampūnas nuo pleiskanų

Prekės ID: 48614
Prekės ID: 48614

7,99 €

Prekės ID: 48614
Prekės ID: 48614

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 300 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Nuo pleiskanų, plaukų plovimui, valymui, giliai valantis, gaivinanti, atkūrimui/atstatymui, mažina niežėjimą, raminanti, palaiko sveiką odą, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, pašalina riebalių perteklių, tonizuoja, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, apimčiai, suteikiantis apimties, pašalina sausumo pojūtį, gerina kraujotaką, mažina jautrumą, nuo inkštirų
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Piroktono Olaminu, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Antibakteriniais Komponentais, Su Antioksidantais, Su Vitaminais, Su vitaminu C
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams
Atsakingas asmuo IDW SRL (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Inebrya Cleany Shampoo plaukų šampūnas nuo pleiskanų pasižymi giliai valančia formule, kuri veiksmingai šalina nešvarumus, gaivina galvos odą, atkuria optimalią jos būklę ir padeda efektyviai kovoti su pleiskanomis.

Priemonė papildyta veikliosiomis medžiagomis, kurios veiksmingai šalina pleiskanas sukeliančius mikroorganizmus, numalšiną niežulį bei sudirgimą, todėl po kiekvienos procedūros galvos oda nuraminama, lieka sveika ir švari. Sudėtyje esantys citrinų ir aitriųjų apelsinų ekstraktai pasižymi antibakterinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis, saugo nuo oksidacinio streso, valo odą ir padeda kontroliuoti sebumo išsiskyrimą, todėl stimuliuoja, tonizuoja ir gaivina galvos odą, suteikia plaukams žvilgesio ir apimties. Rozmarinų ekstraktas taip pat saugo nuo uždegimų, sausumo pojūčio ir gerina epidermio mikrocirkuliaciją, todėl veiksmingai kovoja su pleiskanomis.

Plaukų šampūnas padeda atkurti natūralią galvos odos pusiausvyrą bei pašalina pleiskanų atsiradimo priežastį, todėl puikiai tinka subtiliai galvos odos priežiūrai.

Tik profesionaliam naudojimui.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduot nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Magnesium Laureth Sulfate, Disodium Coco-Glucoside Citrate, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Piroctone Olamine, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Limonene, Triethylene Glycol, DMDM Hydantoin, Benzyl Alcohol, Citrus Aurantium Duclis Extract (Citrus Aurantium Duclis (Orange)), Phenoxyethanol, Citrus Medica Limonum Extract (Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract), Ethylhexylglycerin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sorbic Acid, Benzoic Acid

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Inebrya Cleany Shampoo plaukų šampūnas nuo pleiskanų

Inebrya Cleany Shampoo plaukų šampūnas nuo pleiskanų

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui