Fanola Nourishing maitinamasis kondicionierius

Fanola Nourishing maitinamasis kondicionierius Padidinti

Fanola Nourishing maitinamasis kondicionierius

Prekės ID: 42531
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 9
Prekės ID: 42531
Pirkėjų atsiliepimai: 9

5,99 €

Prekės ID: 42531
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 9
Prekės ID: 42531
Pirkėjų atsiliepimai: 9

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 1000 ml., 350 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Maitinanti, drėkinimui, atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, glotninanti, spindesiui, grąžina gyvybingumą, apsaugo nuo mechaninių pažeidimų
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Pažeistiems, Silpniems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Proteinais, Su linų sėmenų aliejumi, Su Vitaminais, Su Keratinu, Su mikroelementais
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams
Atsakingas asmuo Oneteck (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Sausi plaukai nedžiugina. Jie neblizga, neatrodo sveiki, o iš sausų plaukų suformuota šukuosena yra statiška ir negyvybinga. Plaukai gali išsausėti dėl mechaninių pažeidimų, dažno formavimo karštais prietaisais, netinkamos ar nepakankamos priežiūros. Sausi plaukai neatsparūs aplinkos poveikiui, todėl juos alina viskas. Net ir saulė ar vėjas. O formavimas karštais prietaisais tampa tiesiog nepakeliamas. Laimei, šiuolaikinės plaukų priežiūros priemonės suteikia galimybę situaciją pataisyti. Profesionalių plaukų priežiūros priemonių liniją sukūrė geriausi Fanola prekės ženklo specialistai. Fanola Nourishing plaukų priežiūros linija skirta sausiems, pažeistiems plaukams. Tai profesionalios kokybės produktai tinkantys tiek darbui salone tiek ir namuose. 

Fanola Nourishing maitinamasis kondicionierius su linų sėmenų aliejumi skirtas sausų, pažeistų plaukų atkūrimui. Reguliariai naudojant produktą plaukai taps stipresni, švelnesni, žvilgantys ir gyvybingi. Formulė praturtinta naudingais vitaminais, mineralais, pieno baltymais, keratinu ir mikroelementais efektyviai atkuria plaukus, sukuria apsauginį barjerą plauko išorėje užkertant kelią žalingam aplinkos poveikiui bei giliems plaukų vidaus pažeidimams. Kondicionierius sumažina plaukų elektrinimąsi, apsaugo plaukus nuo lūžinėjimo, o galiukus nuo skilinėjimo.  

Naudojimas: ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų tepkite kondicionierių ir palikite 3-5 minutėms. Po to gerai nuplaukite vandeniu. 

Aqua (water), cetearyl alcohol, dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, cetrimonium chloride, parfum (fragrance), dipropylene glycol, triethylene glycol, ethoxy PEG/PPG-7/3 aminopropyl dimethicone, linum usitatissimum seed oil (linum usitatissimum (linseed) seed oil), benzyl alcohol, propylene glycol, sodium hydroxide, methylchloroisothiazolinone methylisothiazolinone, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Naudojimas: ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų, tepkite kondicionierių ir palikite 3-5 minutėms. Po to gerai nuplaukite vandeniu. 

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

9 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Indrė S. country flag 2024-02-21

Perku jau trečią kartą šį didelės talpos kondicionierių. Naudoju kartu su tos paties rūšies kauke ir šampūnų. Rezultatas visada idialus. Mano plaukai stori ir banguoti.

Klaudija country flag 2023-12-01

Labai megstu si kondicionieriu. Puikiai tinka garbanotiems plaukams. Maitina ir drekina, taupiai naudojasi. Geriausia kaina siame puslapyje, kokia tik radau

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Regina Č. country flag 2023-10-09

Laba diena. Prekėmis esu labai patenkinta. Supakuota kaip visada tobulai, pristatymas greitas ir niekada nevėluoja. Ačiū.

Laura Š. country flag 2023-05-03

Kondicionierius tikrai patiko, naudoju kartu su to paties tipo šampūnu, plaukai minkšti, žvilgantys, gerai išsišukuoja. Perku ne pirmą buteliuką. Rekomenduoju toms, kurių plaukai išsausėję, veliasi (tokie kaip šiaudiniai). Ir dėkoju save24.lt komandai už draugišką kainą bei itin operatyvų pristatymą.

  • 2 iš 2 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Fanola Nourishing maitinamasis kondicionierius

Fanola Nourishing maitinamasis kondicionierius

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui