Fanola Frequent kasdienis šampūnas

Fanola Frequent kasdienis šampūnas Padidinti

Fanola Frequent kasdienis šampūnas

Prekės ID: 41195
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 41195
Pirkėjų atsiliepimai: 3

5,99 €

Prekės ID: 41195
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 41195
Pirkėjų atsiliepimai: 3

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 350 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Giliai valantis, valymui, plaukų plovimui, stiprinamasis, spindesiui, augimo skatinimui, gaivinanti, grąžina gyvybingumą, puoselėja, suteikia lankstumo, suteikia elastingumo, apsaugo, nedirgina, drėkinimui, palaiko fiziologinį ph lygį, glotnina, glotninanti
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Odos būklė/tipas Jautriai odai
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingais Kompleksais, Su apelsinų ekstraktu, Su vitaminu C, Su Vitaminais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Glicerinu
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams
Atsakingas asmuo Oneteck (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Fanola Frequent šampūnas skirtas kasdienei visų tipų plaukų priežiūrai, nes užtikrina optimalią švarą ir ilgalaikę gaivą.

Speciali produkto formulė papildyta švelniais, tačiau efektyviu valomuoju poveikiu pasižyminčiais komponentais. Jie padeda išvengti plaukų pažeidimų net ir tuomet, kai tenka juos plauti kasdien. Dėl to šis Fanola šampūnas leidžia rūpestingai prižiūrėti plaukus ir išlaikyti natūralų jų pH lygį. Šios produkto savybės padeda užtikrinti, kad plaukai visuomet atrodytų sveiki, tvirti ir gyvybingai spindintys.

Priemonė ne tik padeda pašalinti ant plaukų ir galvos odos susikaupusius nešvarumus, bet ir pasižymi rūpestingai puoselėjančiu poveikiu. Kruopščiai atrinktų veikliųjų medžiagų kompleksu papildytas Fanola šampūnas nedirgina net jautrios galvos odos ir leidžia tinkamai prižiūrėti plaukus kiekvieną dieną. Sudėtyje esantis apelsinų ekstraktas, kuriame gausu vitamino C ir flavonoidų, stimuliuoja galvos odą. Tai užtikrina efektyvesnį maistinių medžiagų įsisavinimą ir skatina sveikų plaukų augimą. Fanola Frequent šampūnas taip pat padeda apsaugoti odą nuo sudirgimo ir pleiskanų atsiradimo. Todėl visada galite jaustis gaiviai ir užtikrintai.

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • pasižymi švelniu valomuoju poveikiu;
  • suteikia intensyvų drėkinamąjį poveikį;
  • nepažeidžia plaukų struktūros;
  • suteikia plaukams lengvumo pojūtį;
  • efektyviai švelnina plaukų paviršių;
  • pasižymi maloniu aromatu.

Fanola Frequent plaukų šampūnas sukurtas tam, kad užtikrintų efektyvų valomąjį poveikį ir padėtų apsaugoti plaukus bei galvos odą.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Aqua, SLS, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Potassium Lactate, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Parfum, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Laureth-10, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Propylene Glycol, Polyquaternium-7, Linalool, Citric Acid, Citrus aurantium dulcis juice, Potassium Sorbate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Ethylhexylglyceri

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

3 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Vaida C. country flag 2023-09-13

Naudoju šios linijos jau antrą šį įampūną. kartu su kauke viskas puiku. Vienas jis gal ir neblogas bret mano plaukas šviesus tai be papildomų drėkinimų tampa pakula. Bet šiaip abu kartu labai geras rezultatas. Pirksiu ir toliau. :) Pristatymas tai tobulas, Ačiū jūsų komandai už super greitą darbą.

Inga country flag 2023-08-21

Puiki kasdieninio naudojimo priemonė sausiems plaukams. Naudoju kartu su tos pačios linijos balzamu, dràsiai rekomenduoju.

Astra country flag 2022-06-04

Geras produktas už gerą kainą.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.

Parašyti atsiliepimą

Fanola Frequent kasdienis šampūnas

Fanola Frequent kasdienis šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui