Fanola Energy šampūnas nuo plaukų slinkimo

Fanola Energy šampūnas nuo plaukų slinkimo Padidinti

Fanola Energy šampūnas nuo plaukų slinkimo

Prekės ID: 41194
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 36
Prekės ID: 41194
Pirkėjų atsiliepimai: 36

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

5,99 €

Prekės ID: 41194
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 36
Prekės ID: 41194
Pirkėjų atsiliepimai: 36

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 350 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Augimo skatinimui, stiprinamasis, atkūrimui/atstatymui, nuo plaukų slinkimo, drėkinimui, maitinanti, suteikia elastingumo, puoselėja, apsaugo, apsaugo nuo mechaninių pažeidimų, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, energizuoja, gaivinanti, gerina kraujotaką, glotninanti, glotnina, grąžina gyvybingumą, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo, palaiko odos drėgmės balansą, palaiko sveiką odą, plaukų plovimui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, stiprina plaukų folikulus, švelnininimui, tankinantis, minkštinanti
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Slenkantiems, Silpniems, Ploniems, Retiems
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su Alyvuogių Aliejumi, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su dilgėlių ekstraktu, Su rozmarinų ekstraktu, Su Augaliniais Baltymais, Su Sojos Baltymais, Su kviečių baltymais, Su Baltymais, Su Proteinais, Su jūros dumbliais, Su raudonųjų dumblių ekstraktu, Su vertingaisiais dumbliais, Su Drėkinamaisiais Komponentais
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams
Atsakingas asmuo Oneteck (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Fanola Energy plaukų šampūnas švelniai valo, stiprina ir puoselėja plonus, silpnus bei retėti linkusius plaukus.

Produkto formulė sukurta pasitelkus komponentus, kurie skatina intensyvesnį plaukų augimą, suteikia sruogoms tvirtumo, glotnumo ir sveiko spindesio. Vertingųjų medžiagų kompleksu papildytas Fanola Energy Shampoo plaukų šampūnas padeda kovoti su plaukų slinkimu, atsiradusiu dėl genetinių, fiziologinių ar kitų veiksnių. Dėl to priemonė palaiko optimalią plaukų būklę, suteikia jiems gyvybingumo, energijos ir apimties.

Fanola Energy šampūno sudėtyje esantis alyvuogių aliejus maitina, stiprina plaukus ir padeda pagerinti jų išvaizdą. Dilgėlių ekstraktas saugo nuo pleiskanų atsiradimo ir padeda kovoti su plaukų slinkimo problema. Priemonė taip pat papildyta rozmarinų ekstraktu, kuris gerina kraujotaką ir aktyvina plaukų augimą. Visi šie komponentai sumažina plaukų slinkimo riziką ir rūpinasi, kad ilgainiui plaukai taptų dar tankesni bei tvirtesni. O Fanola Energy šampūno sudėtyje esantys hidrolizuoti kviečių ir sojų baltymai drėkina, stiprina plaukus, saugo juos nuo lūžinėjimo ir kitų pažeidimų.

Malonia tekstūra pasižymintis Fanola šampūnas suteikia gyvybingumo silpniems ir retiems plaukams, todėl jie įgauna daugiau purumo, apimties ir spindesio. O dėmesys galvos odos būklei užtikrina ilgalaikį palengvėjimą bei geros savijautos pojūtį kiekvienąkart naudojant produktą.

Fanola Energy šampūnas – tai efektyvi priemonė, kuri švelniai valo, regeneruoja plaukus, stimuliuoja jų augimą ir palaiko optimalią galvos odos būklę.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Aqua, Ammonium Laryl Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Glycol Distearate, SLS, Sodium Chloride, Cocoamide MEA, Parfum, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Laureth-10, Hydrolyzed Wheat Protein, Propylene Glycol, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Hydrolyzed Soy Protein, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica Extract, Hydrolyzed Corallina Officinalis Extract, Sorbic Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Methylparaben.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas
36 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Indrė country flag 2023-08-14

Pirkau vyrui, kol kas viskas gerai, plauna, putoja. Žiūrėsime kokie bus rezultatai.

GRETA P. country flag 2023-07-10

Šampūnas patiko

Ilona L. country flag 2023-07-07

Šampūnas labai patinka. Perku jau seniai tik jį. Patinka ši parduotuvė, greitas pristatymas, puikus aptarnavimas, bei geriausios kainos. Ačiū

Dalia country flag 2023-04-23

Šampūna panaudojus galiu pasakyti, kad gera kokybė ir plaukams tai pasijautė.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Fanola Energy šampūnas nuo plaukų slinkimo

Fanola Energy šampūnas nuo plaukų slinkimo

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui